אנימציות!.... יכול להיות שכבר שלחתי כמה מהתמונות אבל אני לא זוכר..
R roya9 New member 23/2/03 #2 אנימציה ועזרה... אני אמור לבחור עכשיו מגמה מישהו מחברי הפורום באיזושהי מגמה?... יש רעיונות?...
R roya9 New member 23/2/03 #3 עוד... סליחה ששמתי אותה תמונה פעמיים... המחשב שלי הטעה אותי.. נו!.. נו!.. נו!..
R roya9 New member 23/2/03 #5 קונטיניואיישן.. ובוא נראה אותכם קוראים את הכותרת.. (זו מילה שקיימת.. (לפחות אצלי בראש..))
R roya9 New member 23/2/03 #9 למה אף אחד לא עונה לי ?... ../images/Emo7.gif זה באמת חשוב.. מי פה בתיכון?.. ובאיזה מגמה הוא?.. כי אני לא יודע מה לבחור.. ועכשיו חידה!.. מי הוא החננה שבתמונה?.. אני מתערב שלא תגלו... זה באמת קשה...
למה אף אחד לא עונה לי ?... ../images/Emo7.gif זה באמת חשוב.. מי פה בתיכון?.. ובאיזה מגמה הוא?.. כי אני לא יודע מה לבחור.. ועכשיו חידה!.. מי הוא החננה שבתמונה?.. אני מתערב שלא תגלו... זה באמת קשה...
ק קובי גין New member 24/2/03 #10 זה וולברין ואחי בתיכון במגמות כימיה ומחשבים מה המגמות האפשריות שלך?
R roya9 New member 25/2/03 #13 חחחח.... ../images/Emo6.gif בסוף יקרה לי מה שקרה לחיה... למרות שזה יכול להיות נחמד בעצם...
E Evil Beast New member 25/2/03 #14 הלו הלו! אני אהיה במגמת כימיה(עוד 3 שנים..) ו לי יקרה מה שקרה לביסט!
Y yoni© New member 25/2/03 #15 מצטער להרוס לך את הפנטזיה אבל אנחנו לא הולכים למגמות... אנחנו נשארים ב"פרוייקט" שלנו... הלוואי שהיה אפשר ללכת למגמות, הייתי הולך למגמת שפות...
מצטער להרוס לך את הפנטזיה אבל אנחנו לא הולכים למגמות... אנחנו נשארים ב"פרוייקט" שלנו... הלוואי שהיה אפשר ללכת למגמות, הייתי הולך למגמת שפות...