אנימציה ועצמות

ptt0ttp

New member
אנימציה ועצמות

אני יוצר keyframe על ציר הזמן בוא נאמר ב 1. אח"כ מתקדם ל 100 ועורך את העצמות. ומשום מה זה מגיב לי על כל הקיפריימים זה משנה לי גם את אחד וגם את 100 והלאה. כל שינוי שאני יוצר בקיפריים אחד בעצמות פושט לי בכל הקיפריימים. מה אני עושה לא נכון ?

השאלה שלך לא ברורה, תנסה לתאר את כל תהליך

העבודה שלך ואולי נצליח לעזור? איך יצרת את העצמות? מה עשית עם ה animate? איזה שינויים ניסית ליצור ודרך איפה? דרך התפריט של העצמות או דרך הגדלה והקטנה? הקיצר פרט ואולי נצליח להבין את השאלה :)

ptt0ttp

New member
אז ככה

את הבעיה הזו פתרתי. מסתבר שהקיפריים פילטר היה מכובה והוא התייחס רק לחלקים מסויימים באנימציה. עכשיו יש לי בעיה אחרת. מדובר במודל של מסך LCD. המסך עושה כמה סיבובים וכו' הכל הולך טוב ויפה עד שמגיעים לשלב שבו גיליתי שאני צריך להוסיף עוד חלק למסך (הזכוכית של המסך). אז עכשיו אחרי שסיימתי כבר את כל האנימציה אני מנסה לחבר את הזכוכית עם compound objects והכל משתגע לי. אז זה או שאני צריך להתחיל הכל מהתחלה או שיש למישהו פה רעיון איך אני משלב את הזכוכית שתדע להתמזג באנימציה ללא בעיה. ותודה על העזרה.

sasonando

New member
אני לא מבין גדול באנימציה

אבל לפי דעתי אתה יכול לעשות פשוט link מהזכוכית למסך עצמו.

sasonando

New member
A Link constraint is used to animate an objec

linking from one target object to another. The Link constraint causes an object to inherit the position, rotation, and scale of its target object. An example of using a link constraint is to pass a ball from one hand to another. Assume that at frame 0 the ball is in the right hand. The hands are animated to meet at frame 50, where the ball is passed to the left hand, and then spread apart until frame 100. Procedures Example: To assign a Link constraint: In the Top viewport, create a sphere and a box. Select the sphere. Open the Motion panel. Expand > Assign Controller rollout. Select the Transform: Position/Rotation/Scale controller. Click Assign Controller. Choose Link Constraint. It is recommended that you add a Link To World before linking to any target objects. This will allow you to animate the object on its own, before the first link to a target object takes place. You can also assign Link Constraints through the Animation > Constraints submenu. To access the Link constraint’s parameters through the Motion panel: Select the Link-constrained object. Choose Motion panel > Link Params rollout.

מיכאל ג

New member
אחד האייקונים הראשונים בסרגל

מצד שמאל תקרא בעזרה, זה מאוד חשוב.

לא ברור לי בכלל הקשר בין הוספה או הזזה, לבין

compund objects (איזה מהם יש כמה אוביקטים מורכבים) לבין לינק. נשמע לע כמו סלט שלם של חוסר הבנה.

ptt0ttp

New member
ה LINK לא עובד טוב

הוא אמנם מקושר אך האנימציה שלו שונה מהאובייקט הראשי. בומס לא הבנתי אותך.

אני בדיוק באותה סיטואציה, גם אני לא הבנתי

אותך ושני משיאי העצות הבאים אחרי לא הבינו אותך הם שיערו משהו כללי. אתה כותב שהשתמשת בcompund objects על מנת להזיז. באיזה מהם השתמשת? לא כולם נועדו לאנימציה וחלקם לא אנימטיבים בברירת מחדל שלהם. זה נחמד שלמדת מה זה link אבל לא נראה לי שיש לזה חתיכת קשר למה שאתה רוצה לעשות. הקיצר תפרט כמו בן אדם מה בדיוק עשית, מה בדיוק רצית לעשות, ואיך ביצעת את זה? ואז אולי יוכלו לעזור לך. יהיה נחמד אם תוסיף סקרינשוטס.

למעלה