אנימציה במקס

• פותח הנושא man24
  • פורסם בתאריך

man24

New member
אנימציה במקס

שלום, אני עובד על אנימציות במקס 8 ואני רק התחלתי ללמוד על זה, אבל נתקלתי בבעיה ואני אודה לעזרה... לאחר שהפעלתי את ציר הזמן והתחלתי ליצור את האנימציה ע"פ הפריימים, אני מעוניין לדוגמא להכניס בפריים ה-100 עוד אובייקט שעד עכשיו לא היה בסצינה. הבעיה היא שכרגע האובייקט שרציתי שיופיע רק מהפריים ה- 100 נמצא כל הזמן על המסך, והוא בעצם חלק מהאנימציה לכל אורך הסרט ( ורק מהפריים ה-100 הוא מתחיל ממש לפעול... ) אם מישהו יכול לעזור, אני אשמח... שבת שלום :)

drorlazar

New member
רעיונות...

1. אתה יכול לשים את האובייקט עד פריים 100 "מאחורי" המצלמה ובפריים 100 שיהיה במקום. (כל עוד אתה לא משתמש במושיין בלר ברנדר לא תהיה בעיה) 2. אתה יכול לשים אנימציה על הvisibility שלו, תחת חלון properties של האובייקט עצמו יש ערך שנע בין 0 ל-1, בפריים 99 תקבע לו ערך של 0, ושיהיה בפריים -100 ב-1. 3. אתה יכול לעשות אנימציה לשקיפות של החומר שלו (כנ"ל 2 רק בעורך החומרים) 4. אתה יכול להקטין אותו לגודל -0 עד פריים 99 ובפריים 100 להגדיל אותו לגודל הרצוי. 5. אתה יכול לרנדר אותו בנפרד ולהוסיף אותו בשלב עריכת הסרטון. תהנה שיהיה שבוע טוב D

man24

New member
תודה, אבל עוד שאלה קטנה...

קודם כל, באמת תודה על התגובה ועל הרעיונות :) לגבי רעיון 2..שהוא כרגע נראה לי הכי מתאים לאנימציה שאני מכין.. האם יש אופציה לרשום שמפריים 1 עד 99 הוא לא יהיה נוכח, ורק בפריים 100 הוא יופיע... כי כרגע ע"פ מה שהבנתי אם אני רוצה שהוא לא יהיה נוכח עד פריים 100 אני אמור לעבור פריים פריים ולשנות שם את הפרמטרים מנוכח ללא נוכח... האם יש דרך יותר קלה ? ( לסמן את הפריימים ולשנות את כולם ביחד ) תודה והמשך שבוע טוב :) אביב

מיכאל ג

New member
אז הבנת לא נכון....

שים אותו בתור לא נראה בפריים 1 ובפריים 99 והוא יהיה לא נראה גם בכל הפריימים ביניהם.

למעלה