אנימאגוס....

Vilia©

New member
אנימאגוס....

יתכן וסיריוס ילמד בספר השישי את הארי להפוך לאנימאגוס (אלה שמועות) יש לי שאלה אל כולם....איזה חיה הכי הייתם רוצים להפוך אילו יתאפשר לכם..? אני חושבת שהייתי רוצה להפוך לאיל כמו אבא של הארי או לסוס טלי love you.....not the world

LuNaTiC

New member
אה! שאלת השאלות!

אני הייתי הולכת על ציפור כמו נשר או נץ... בגלל שהם נורא יפים ויש להם ושמיעה מדהימים!!! וכמובן, הם יכולים לעוף!!! אפשרות אחרת זה חתול או טיגריס... שזה גם - הדבר!!

Panther

New member
טיגריס?

ואיפה תסתובבי בתור טיגריס? ברחוב? אני הייתי הופך לדולפין (שזה טוב לים), נץ או בז, או חתול.

LuNaTiC

New member
אני לא אסתובב ברחוב...

אני אסתובב ביער! חוץ מזה, כן.. דולפין או כריש.. הם כל כך מתוקים!!!!!

אני...

הייתי: א) נץ-בגלל הראיה ובגלל שאפשר לעוף וכל הבלה בלה... ב) כריש-כי אפשר להיות במים ובלי שדגים יותר גדולים יאכלו אותך. ג) זבוב-כי ככה אפשר לרגל אחרי אנשים, וזה נורא נחמד :) וזהו! :):) -ליאת- Rincewind could scream for mercy in nineteen languages, and just scream in another forty-four. -- (Terry Pratchett, Interesting Times)

LuNaTiC

New member
שתי שאלות

1 - אתם חושבים שאם אתה נהפך לחיה אתה מקבל את האינסטינקטים שלה? כי.. אני פשוט לא חושבת שלכריש יש אינסטינקטים נעימים כל כך.. (טריפת דולפינים ופרות ים חמודות ותמימות - ראיתי את זה!) 2 - שכחתי! אני לא מאמינה זה היה לי בראש! רגע נזכרתי.. אז, מישהו פה שמע על הסדרת ספרים אנימורפס? סתם תהיתי.. ביי ביי ענבל yesterday is hystory, tomorrow is mystery today is a present that`s why it`s called present

תשובות!

אני לא יודעת בקשר לאינסטינקטים, כי כל אחד נהפך לחיה שהכי דומה לו, ככה שבלאו הכי יש את האינסטינקטים...בערך-ודיון חדש: לאיזו חיה הייתם הופכים? (כלומר-איזו חיה הכי דומה לכם?) אני בטח הייתי הופכת למשהו נחמד עד כדי בחילה כזה...ארנב שעיר ומעצבן בטח, יקי! ואנימורפס-נהגתי להביא את זה לאח שלי מהסיפריה ומכיוון שאת הספרים שלי סיימתי תוך יום-יומיים קראתי את זה...זה היה די מטומטם, אבל אני אוהבת ספרים מטומטמים :) ואהבתי את המילים המוזרות (כן, אני אוהבת גם מילים מוזרות...אני נוהגת להמציא לעצמי מילים ולתת להם משמעות, אבל זה עניין אחר-שאני משוגעת, עזבו!) -ליאת- future isn`t what it used to be

LuNaTiC

New member
המממ

האם זה כך? כאילו, באמת הופכים למה שאתה הכי דומה? זה כתוב בספר? כי אם כן פספסתי את זה לתדהמתי... אני בטוח אהפוך למשהו שהוא שילוב של מופרע וחמוד להחריד.. וכרגע הגעתי למסקנה שזה שאני חושבת על עצמי שאני חמודה זה כאילו הופך אותי לכזה.. נורא לא צנועה... וזה לא מתאים לי... מרגיז.. אז יש חיות כאלה? אני פעם קראתי את אנימורפס.. אוקיי אז הרמת קריאה לא משהו אבל הקטע של להפוך לחיות.. זה פשוט מדהים!!!! גם אני רוצה!! ענבל אני צריכה ציטוט, חתימה, או וואטבר... למישהו יש הצעות?? ד.א - ליאת.. מאיפה את מביאה את הכל??

חתימות-

חלק אני מוצאת באתר של עולם הדיסק שמביא מהספרים ציטוטים ממש מגניבים :) אבל את האחרים אני מביאה מ: www.internetbumperstickers.com יש שם סטיקרים ממש מגניבים ואני פשוט כותבת את המזפטים שלהם! -ליאת-

S.tal

New member
אני הייתי רוצה להיות...

אני תמיד רציתי להפוך לציפור כלשהי (לא משנה איזו). כל כך נראה כיף לעוף, ולצפות על הכל מלמעלה!!! :cool:

Hermione

New member
אני כבר החלטתי מזמן...

ואני הכי הייתי רוצה להיות עטלף. הוא אמנם עיוור, אבל יש לו ראדאר, הוא יונק, אבל עף, וחוץ מזה, עטלפים הם ממש מגניבים.... *Ann-Ann* לכולם יש ציטוטים שווים ורק לי לא... אני צריכה לחשוב על משהו...

vinona

New member
אם כבר אז..

אז כמה דברים היה לי חלום ילדות להפוך לפנתר שחור כי זאת חיה שלדעתי האישית ראויה להערצה ובכלל יפה מאד. היה גם נחמד לדעת להפוך לחתול הכי כיף להיות חיה חמודה. תגידו, מה הטעם להפוך לאייל, מה התועלת בזה? אולי משהו שעף, דרור למשל, או צופית, יצור קטן כזה, אולי באמת כדי לרגל, בעיקר כדי שלא ממש למשוך תשומת לב.

רחלי!

New member
חתולה!

1.כי הם מאמים! 2.כי אם אתה חתול של מישהו הוא מפנק אותך... 3.כי אפשר לרגל-אף אחד לא ישים לב לחתול רחוב שיושב לו בצד... 4.כי אפשר להתגנב למקומות, שקטים כמו חתול. :)רחלי(-:

רחלי-

זה שהוספת אותי בטעות לרשימת הכתובות החסומות אומר שאני לא אוכל לשלוח לך אימייל! את יכולה להוריד את זה, נראה לי... -ליאת- What if the hokey pokey really IS what it`s all about?

Vilia©

New member
במחשבה שניה

אני חושבת שגם אני הייתי הופכת לחתול כי היא חיה לא בולטת והיא גם עצמאית וחמודה... אבל אני חושבת שהיה יפה להפוך לאייל ולסוס כי הם חיות יפות ואצילות..... טלי גריינג`ר

היפוגריף!

באמת יכול להיות נחמד-זו חיה מחידה, כמו נמר אריה וכד`, היא יכולה לעוף, והיא די רגילה בסביבת הוגוורטס, אני מניחה...אבל זבוב הכי נחמד! :) -ליאת-

Vilia©

New member
או קיי יש לי רעיון

בואו נסכם על חד קרן כי הוא חיה מקסימה וקסומה...וגם יפה ביותר... וכולם אוהבים אותה!! טלי גריינג`ר ``אל תדחה למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים...``

למעלה