אניייי חדשש

yoavsas4

New member
אניייי חדשש

עם מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני חדש פה אני משחק מנג'ר 2008 אני צצריך להפועל ת"א בלם וקשר ימני תוקף(הכל בסך 6.5 מיליון ש"ח)???? נ.ב אני חדש פה קוראים לי יואב ששון....

sok777

New member
היי יואב, ברוך הבא!

בלם? יש הרבה ישראלים לא רעים. אני לא כ"כ בקיא עדיין בליגה הישראלית, מצטער.

שומו

New member
זר\ישראלי../images/Emo35.gif בכמה../images/Emo35.gif באיזה גיל../images/Emo35.gif

yoavsas4

New member
תשובה

בלם:ישראלי(יש יותר מיי זרים) בגיל עד 25 בבערך 2.5 מיליון קשר ימני תוקף:עדיף ישראלי בגיל עד 25 בערך 3.5 מיליון

שומו

New member
...

בלמים: דניאל רחמים מהפועל פתח תקווה ועודד גביש ממכבי פתח תקווה. מגנים ימניים: דור מלול ממכבי תל אביב (יכול לשחק גם כבלם) ועדי ברשצקי מהפועל רמת גן. אם לא תרצה אותם, תגיד ואביא לך זרים.

למה אתה מביא לו שחקנים לעתיד??

אם אתה צריך שחקנים לשנת 2008 - 2009 הם לא יהיו שחקנים כאלה סוסים יש לך את תומר בן יוסף - ביתר ירושלים דקל קינן - מכבי חיפה לוקמן - בני יהודה (רשום קשר אחורי אבל אחלה בלם) .. ונתאזרח בערך בשנת 2009 אולי לפני קשרים בצד יש את בוקולי - מכבי חיפה אם יתמזל מזלך אז גיא אסולין - ברצלונה gai assulin סלים טועמה - קבוצה מטורקיה תעשה בחיפוש salim וזה ימצא .. הם ירצו 1.6 מיליון טועמה שמאלי אבל עדיין תותח גל אלברמן - ביתר ירושלים

yoavsas4

New member
..

הבאתי את סלים טועמה אבל הוא שמאלי דקל רינן לא רוצה לבוא אליי לוקמן לא ניסיתי.....וגיא אסולין לא רוצה...

למעלה