אנייייי בשוק

גל1234

New member
אנייייי בשוק

אני מצטט לכם הודעה מהאי סי קיו שידידה שלי רשמה לי מה קרה לה... ווואי איזה בני אדם יש בעולם "אני ואבא שלי הלכנו לרופא אז קפצנו לסופר פארם לקנות תתרופות קיצור איזה אחד מסתכל על אבא שלי רצח אני אומרת לאבא שלי אבא תראה הוא לא מפסיק להסתכל עלינו אז אבא שלי ואני הולכים אליו אומרים לו תגיד, למה אתה מסתכל עלינו?הוא אומר-מצטער אבא שלי נהרג בפיגוע והוא מזכיר אותך רצח(הוא מדבר אל אבא שלי) ופשוט אני המום לראות מישהו שכל כך דומה לו...אבא שלי כזה שותק וזה אז הוא אומר לאבא שלי בבקשה פעם אחת בחיים לפני שאני הולך תן לי להגיד לך ביי אבא ותגיד לי ביי בן אבא שלי כזה בסדר...ההוא ממשיך להסתכל וזה הוא בא לוקח שני בשמים מדבר עם המוכרת כזה והולך...קיצור הוא אומר לאבא שלי ביי אבא ואבא שלי שתק למה מי הנער הזה בכלל..קיצור אנחנו באים לשלם על התרופות המוכרת אומרת לנו 560 שקל אנחנו כזה מה 560 שקל שתי תרופות!!!היא אומרת, כן הבן שלך לקח שני בשמים ואמר שאתה משלם "

Adrienne

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי.... מצטער... זה פשוט מצחיק...

מורני !

New member
מכירה את זה..

זה רץ אצלנו בעיר כבר בערך שנה, זה סתם בדיחה שמישהו פה המציא... פעם זה על חנות מכולת ופעם זה על סופר.. הפואנטה היא אותה פואנטה..

גל1234

New member
איך שלא!!!

ידידה טובה שלי סיפרה לי את זה... ואם היא אומרת זה קרה לה.... היא לא תעבוד עלי

גל1234

New member
מה מוכר ? אל תפחידו אותי..

או שאתם עובדים עליי מה שלא נראה לי כי את השניה או שידידה שלי עובדת עליי מה שבכלל לא נראה לי כי היא לא תשקר לי או שמישהו גם קרא את זה והחליט ליישם ועשה לה את זה...

אני מכירה את זה מתוכנית טלויזיה,

אולי באמת מישו יישם את זה..

למעלה