אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

limors2

Well-known member
אניטה!! זאת אני, תעני...

וואי הרבה זמן לא ראיתי...

legs

New member
זו כריסטי טרלינגטון..

היא דוגמנית-על אחת מהבנות בקליפ FREEDOM של ג'ורג' מייקל..אם מישהו פה זוכר את הקליפ..

legs

New member
חחחחח ELINA...

כתבתי את התגובה שלי ורק אז ראיתי את החתימה שלך.. איזה קטע.. טוב אז אני משערת שאת זוכרת את הקליפ

elina002

New member
לכריסטי יש שפתיים כמו אנג'י... וברו

ר שאני זוכרת את הקליפ מכיון שאני רואה אותו על המחשב כל יום... קליפ שווה מס' 2 בקליפים הכי סקסיים בכל הזמנים...

Ma E

New member
גוקג מייקל הוא מלך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

Ma E

New member
*ג'ורג../images/Emo13.gif הוא אמן ענק! אחלה מוסיקה!

מישהו היה אתמול במשינה?!????? יווווווווו איזה הופעה גדוווווולהההההההההההה
אני כל כך אוהבת את השיר אין מקום אחר.. ועוד בהופעעעעעה זיקוקים בלאגניםםםםםםםםםםםם ואאאאאאאאאאי ומוקי הפציץץץץץץץץץץ אלעעעעעעעעעעעעעעעעעה יבנההההה אימפריה

elina002

New member
את מתכוונת לג'ורג' מייקל ואגב גם לו

יש קומונה די גוססת ויש לי את כל הדיסקים שלו מקוריים... וכומסן העלתי בסקרין שוטס לא רק את freedom שלו אלא גם את too funky המהמם...

Ma E

New member
גם לי יש הכל מקורי../images/Emo13.gif

אני אוהבת את המוסיקה שללו.. אין לי מה לדבר עליו... חחחחחחחחחחחחח אני ואימא שלי חולות עליו
אין הוא גדול מהחיים.. הוא ומדונה (גם מייקל ג'קסון אבל לא נורא..) הם המלכים

elina002

New member
יו נכון... והדיסק שלו listen withou

t prejidice כ"כ מהמם וזה כ"כ קלע בול למטרה שהוא אפילו לא הופיע בקליפים שלו... דרך אגב כנסי לקומונה של ג'ורג' שם יהיה יותר מתאים לנהל שיחה כזאת... אני באמת באמת מקווה שהוא לא פורש... אני ואחותי חולות עליו...

Leen TaLL

New member
נצל"ש למאי

חח.. לפי התמונה ששמת פה ששלך.. ראיתי אותך אתמול במשינה..נכון היה מעלף?!!! חח אני חושבת שזאת את..אם היית עם מישהי עם מישהי בוצ'ית יפה..שיער קצוץ בלונד וחיפשתן מקום לשבת לאכול..חח אם זאת לא היית את..אז פאדיחה לי!

למעלה