איך זה מהתמונה של ההודעה הקודמת...
M max2k New member 30/6/02 #38 יש לי שאלה בקשר לקורדיליה.... מה הקטע עם השיער שלה? זה כישוף כלשהו שיעבור נכון?
B Buffy1 New member 30/6/02 #42 תודה../images/Emo70.gif אני חולה על אנג´ל! (וגם על ספייק). אשמח אם תוסיפו עוד תמונות של אנג´ל. תמונות של ספייק כבר מצאתי לפני כמה הודעות.
תודה../images/Emo70.gif אני חולה על אנג´ל! (וגם על ספייק). אשמח אם תוסיפו עוד תמונות של אנג´ל. תמונות של ספייק כבר מצאתי לפני כמה הודעות.
ו .ולנטיין. New member 30/6/02 #43 אני גם ראיתי את התמונה הזאת.. אבל אני חיפשתי בכל העיתון ולא ראיתי שהזכירו בכלל את הסרט... מה הקטע? ואל.
אני גם ראיתי את התמונה הזאת.. אבל אני חיפשתי בכל העיתון ולא ראיתי שהזכירו בכלל את הסרט... מה הקטע? ואל.
D Darth Rosenberg New member 30/6/02 #45 נכון! גם לי זה לא ברור. שמו אותה על הכריכה, ולא כתבו כלום. ובכלל הסרט אמור להגיע רק בסוף החודש (25.7 אם אני לא טועה - אבל אני אבדוק). כנראה הם טעו והקדימו את הכותרת בכמה שבועות...)
נכון! גם לי זה לא ברור. שמו אותה על הכריכה, ולא כתבו כלום. ובכלל הסרט אמור להגיע רק בסוף החודש (25.7 אם אני לא טועה - אבל אני אבדוק). כנראה הם טעו והקדימו את הכותרת בכמה שבועות...)
D Darth Rosenberg New member 30/6/02 #47 25.7 לפי מה שכתוב... ובפנאי פלוס חילקו לא מזמן כרטיסייה של 1+1 וסקובי דו ברשימה. תנסו להשיג אם אתם יכולים...
25.7 לפי מה שכתוב... ובפנאי פלוס חילקו לא מזמן כרטיסייה של 1+1 וסקובי דו ברשימה. תנסו להשיג אם אתם יכולים...