אנטרקטיקה

sela v

New member
אנטרקטיקה

איך זה שאף פעם לא שמעתי פה שאלה על אנטרקטיקה? אף אחד לא חושק באיזה פינגוין? זה תמיד היה חלום שלי להגיע לאנטרקטיקה, ונראה לי שגם של מאמא עוף.

כרטיס טיסה לדרום אמריקה+1600$

לחבילה הזולה אמורים לפתור את העניין... במחיר הזה יש לי כמה דברים שרוצה לעשות ולראות לפני
ופינגווינים וכלבי ים ואין ספור חיות אחרות ניתן לראות בדרום אמריקה בהרבה יותר זול... גם הגלפגוס לא מגיע למחיר הזה... (שאני העדפתי אותו על פני אנטרקטיקה)

sela v

New member
כן זה רק אתה ../images/Emo13.gif

אבל מההפלגות האלה לא ממש מסיירים ביבשת הקפואה. אני רוצה להגיע עד לקוטב ולתקוע דגל

אז צריך למצוא עוד אחד/שניים

שיתחלקו בהוצאות ואפשר יהיה ליסוע
(דורש רכב... שנאמר לי שעדיף לרכוש בקנדה...)

כן... ../images/Emo13.gif

אגב לגבי קניה בארהב זה משתלם רק אם הטיול הוא מעל חודשיים...אחרת חבל על הזמן והאנרגיות אני מתכננת טיול בספטמבר אוקטובר למשך 6 חודשים ועוולה לי הרכב 1300 דולר - שזה נגיד מחיר שאפשר גם לקנות בו רכב אבל בשביל לא לבזבז על המכירה והקניה כל כך הרבה ימים ולא לדאוג אם נתקעים בדרך - עדיין עדיף לשכור שווה לקנות כשזה יוצא הפשר משמעותי מהשכרה (גם אם תנטשי את הרכב בסוף הטיול בלי למכור (או סתם תתני לדילר תמורת כלום כסף) יעני לא לבנות על החזרה רבה מדי כשאת בלחץ זמן ....
- יאללה בואו לאלסקה

המכיר זה להשכרה? לכמה זמן?

ואיפה? ומה המגבלות שלה... וספטמר-אוקטובר מדובר על טיול לאלסקה?

זה להשכרה ל6 שבועות

מסיאטל והחזרה בס.פ - לא לצערי לא אלסקה - מאילוצי זמן וכסף (זה לא ממש תקופה טובה לאלסקה וגם יקר שם נורא) בכל אופן זה מן טיול לאורך שרשרת הרוקיס - מקנדה עד קולורדו עם גיחה קטנה לראשמור וכל מיני בדקוטה הדרומית, ילוסטון וטיטון בדרך אחרי קולורדו יוטה (ארצס ברייס קניונלנדס זיון וכו) ואז אנטילופ קניון באריזונה ווגאס וכביש 1 וס.פ לקינוח - אחחח בא לי כבר לעוף אומנם ברוב המקומות הייתי וחלקם אילוץ (כמו ונקובר שבגלל שאי אפשר לקחת רכב בקנדה ולהחזיר בארהב אנחנו נתחיל בסיאטל ונעבור לונקובר כי אנחנו כבר שם למרות שהייתי שם וגם ילוסטון והרוקיס וטיטון וגליישר וברייס וזיון וס.פ ווגאס הייתי אבל....יש הרבה נקודות שחשובות לי כמו שאר הפארקים ביוטה האהובה עלי, קולורדו שמעולם לא בקרתי וכנל דקוטה הדרומית - חוצמיזה צריך לחנך את החבר ולהראות לו דבירם שווים - אז כמובן שגם שאר התחנות חשובות (חוצמיזה תמיד אני שמחה להגיע לרוקיס שוב ושוב ושוב ושוב - אחחח כמה יפה שם קצת נסחפתי - מילא

ושכחתי לספר על ההגבלות ששאלת

אין - הבטוחים כמו שאר החברות, מיילג' בלי הגבלה ואפילו מיכל דלק יכול לחזור ריק - הוראייי

sela v

New member
כן

רק בגלל מיכל הדלק שיכול לחזור ריק זה שווה. אגב איזה תרמילאי בכלל הוא זה, שעושה את כל הטיול באוטו שכור?

מה קרה ? לא מספיק מיוסר בשבילך???

קודם כל בפארקים של ארהב אין סכוי לטייל בתחבורה ציבורית - פשוט אין דבר שני מעולם לא טענתי שאני תרמילאית או טיילת סבתאית - אני מטיילת איפה שטוב לי (כן כן - אני לא אוהבת ג'יפות וטוב לי עם זה) ואיך שטוב לי (רכב ממוזג...תודה...נראה אותכם בלי מיזוג בחום של יוטה ואריזונה) ודווקא יש לי תרמיל איתי - בהן צדק, ואפילו אני מתקמצנת כמו ילדה טובה על אוכל ואפילו משווה מחירי דלק בסביבתי הקרובה לפני מלוי ואפילו מסוגלת לישון לעיתים בלי שירותים צמודים או אפילו בקמפינג - רחמנא ליצלן וכן גם התמונות שיוצאות ממצלמתי הן נקיות (אין כלבים מתים על מדרכת רחובות) , של אנשים שמנמנים ועליזים (ולא ילדים מיוסרים ומזוהמים) וכלי רכב בצורת לימוזונות לעומת עגלות חורקות - אז מה רע??? העיקר שאני נהנית טה טה - קחו הכל בקלות אור

תרמילאי שרוצה לטייל באלסקה...

אדם שטייל שם הסביר שאם אתה בונה על טרמפים... תוכל באותו זמן לבנות בית קטן... המרחקים עצומים הכבישים די שוממים... ולא מכיר דרך אחרת לטייל שם... או שמישהו פה ניסה ויכול לספר לי משהו שונה??? ובגלל זה גם הטיול הזה לא יתבצע בזמן הקרוב...

Yo-man

New member
אולי כי זה פורום תרמילאים ?!

עם כל הכבוד לטיילים שאנחנו, אנטרטיקה מצריכה מעט יותר מתרמיל. מי שמתכנן טיול תרמילאי (שלדעתי מוגדר ע"י תקציב יותר מכל דבר אחר) לא בונה על אנטרטיקה. מי שכן מתכנן לראות את אנטרטיקה מתכנן על ספינה גדולה, לרוב מאובזרת בתאים יקרים והשיט כולל ארוחות, בידור, הדרכות וסיורים. גם אם יש (או היו בעבר) הרפתקנים שניסו להגיע עם ספינת חיל הים של צ'ילה או בכל דרך אחרת - זה לא נושא "חם" מספיק (סליחה על כפל הלשון
) שתראה עליו יותר מידי שאלות סתם כך.

maz

New member
אתה טועה

ידיד שלי שהיה בטיול תרמילאי לחלוטין שט לאנטרטיקה בתנאים לא מפנקים בכלל: יאכטה של 5 אנשים + הקפיטן ותאים פצפונים. הארוחות הוכנו ע"י החבר'ה והבידור כלל משחקי קלפים ושירה בציבור... אבל זה לא דבר שמתאים לכל אחד - לי אישית ממש לא מתאים להטלטל בים פתוח בקור נוראי במשך שבועיים עד שמגיעים לפינה של אנטרטיקה, להסתובב שם עם היאכטה עוד שבוע ולחזור. מי שאוהב ים ושייט - יכול להיות שיתאים לו יותר.

gabylevy2003

New member
נראה לי שזה

מסוג הטיולים שעושים רק בשביל לסמן V או בשביל "לתקוע דגל" כמו הרעיון של סלע. יותר קרח מקרח אי אפשר לראות, וההבדל היחידי הוא שככל שתרחקו יותר, כך תגיעו למקום נטוש יותר... לא?

למעלה