אנטרפרייז בערוץ 10

slarti

New member
אנטרפרייז בערוץ 10

חלקנו שלא מוצא את הזמן להוריד הכל מהאינטרנט, נהנה לראות את אנטרפרייז בערוץ 10... אתמול, כידוע, שודר הפרק האחרון (והמוצלח לטעמי) של העונה השניה. מישהו יודע מתי ערוץ 10 מתכנן להביא את העונה השלישית? אני מתחיל לפתח חסך-סטארטרק עוד לפני שהגיעה השבת :)

CaptainOok

New member
הצטרף לשורה ארוכה של תוהים

ושלח מכתב בקשה ותחינה לערוץ 10, שלא נוקף אצבע כדי להביא לנו עוד אנטרפרייז! אפשר לשלוח להם אימיילים דרך האתר שלהם בכתובת: http://www.10.tv בהצלחה

deathcaster

New member
בוא נחשוב שנייה על מה שאמרת

במחשב אתה מתחיל להוריד את הפרק בפורמט HDTV בלחיצת כפתור בודדת שלוקחת פחות משנייה , עוד 5 שניות לחפש אותו , עוד 4 שעות להוריד אותו במהריות ממוצעת של 750 , ואז אתה יכול לראות ת'פרק מתי שלך יש זמן ולא ע"פ מסגרת הזמן של ערוץ 10 באיכות נמוכה יותר . אהה ... כן ואפשר להוריד גם את העונה הרביעית עד פרק 9 ( נכון ? ) אז לא כ"כ הבנתי איך אתה מעדיף את ערוץ 10 על האינטרנט ?

אודו

New member
אתה רציני?

עם לא יהיו צופים, לא יקנו את הסדרה, לא יהיה כסף להפקה, לא תהיה הפקה, לא יהיו פרקים חדשים, לא נוריד באינטרנט

AKIRA972

New member
הרבה אנשים צופים באנטרפרייז ב-10

בטלוויזיה - אני קורא לזה קולו של הצופה השקט. מכורים כמונו וכמוני חייבים את המנה השבועית לווריד וכמה שיותר מהר. הרבה אנשים שאני מכיר פשוט צופים בטלוויזיה כי ככה נוח להם-תרגום וכל מיני. אבל הדבר הכי חשוב - כך עולם מב"כ נשאר בתודעה אצל אנשים בארץ ואנו על המפה הבינלאומית מבחינת ארה"ב-כלומר מי זו ישראל? אהה כן הם קנו את העונה החדשה...לפחות מבחינת האולפנים שהם מבינים כסף! שהולך ישירות להפקת עונה נוספת! אני כבר רשמתי מכתב של צופה נאמן עצבני לערוץ 10 מה אתכם? עשירית מהזמן של להוריד פרק חדש אז יאללה...מספיק לדבר וקדימה להוציא את כל העצבים שלכם על ערוץ 10 (בנימוס או שלא?...)

נכון!, וגם...

המועדון הודיע שמלבד הלחץ (הפיזי המתון
) שאנחנו, בתיאוריה, מפעילים על ערוץ עשר באופן שוטף, יהיה גיוס מיוחד של טרקים אינטרנטיים לפרסם הודעות בפורום הרלוונטי של הרשות השנייה, להתקשר לערוץ עשר, לשלוח אימיילים וכד', וכל זאת פעם בחודש, ב20 בחודש. והנה, מזה פרסום ההודעה כבר הספיק להגיע ה20 בנובמבר, ולמיטב ידיעתי לא קרה כלום בכיוון הנ"ל. אפשר בבקשה לדעת מה קורה?

slarti

New member
אם זה עוזר במשהו אני שלחתי אמייל

אתמול... רק שלא קיבלתי שום תשובה :)

subatoi

New member
לפעמים הם עונים, לפעמים לא.

צריך סבלנות. אבל כל הכבוד על הנכונות והיוזמה, אסור להפסיק להציק להם. מדי פעם.

subatoi

New member
הבהרה קטנה ל"המועדון הודיע" :

הכוונה לא היתה שישבו אנשים שיעשו את זה בצורה יזומה מטעם המועדון, אלא שהמועדון יסב את תשומת לב המבקרים באתר, בכל 20 לחודש, כדי שישלחו מיילים, ויגיבו וכו'. איך? במסגרת הפינה הקטנה של "אירועי היום" שיש בצד ימין למטה באתר המועדון, איפה שמופיעים ימי הולדת וכו'. ב-20 לחודש (כל חודש) מופיעה שם הפניה למדור "מכתבי הלחץ" החדש שפתחנו לא מזמן, ומשם ניתן לשלוח, להציק ולבקש ממי שצריך. כמו הרבה דברים בפעילות המועדון והקהילה בכלל, זה צריך לבוא מהקהל

deathcaster

New member
השאלה היא אם אתם רציניים ?

אני אהיה בוטה ככל שאוכל - ישראל היא נקודה קטנה על הגלובוס , ולרשתות הענק ממש מעניין את קצה האשך השמאלי , אם תוכניות ישודרו בישראל ואם לא , ולראיה מצבור המד"ב השואף לאפס בישראל . אחוז המורידים באינטרנט הוא עדיין זניח בעולם לעומת צופי הטלוויזיה . אני לא יודע לגביכם , אך אני לא מוכן להמתין לגחמות ערוץ 10 לאנטרפרייז או לערוץ יס פלוס לעונה השביעית של וויאג'ר , או לערוץ 1 הפרימטיבי לעונה השביעית-שמינית של סטארגייט + אטלנטיס , או לכל ערוץ אחר שיסכים לקנות את גלקטיקה . אתם ממתינים ותמתינו כבר שנים , אני ממתין מס' שעות ומקבל את הצומר המוגמר !

אודו

New member
למה אתה אומר שטויות?

נראה לך שהכסף של ישראל לא טוב לרשתות הגדולות של אמריקה?

deathcaster

New member
אתה לא כ"כ מבין

כל כסף טוב לרשתות הגדולות ...... אבל יחסית למדינות גדולות אחרות , גם אם ישראל לא תשלם , זה לא ייחשב כהפסד עבור הקונגלומרטים .

למעלה