אנטי פאולינג

ronibenyosef

New member
אנטי פאולינג

לקראת הספנת הסירה בררתי את מחירי הצבע ,ולהפתעתי התברר כי מחירו קפץ,ממחיר של כ-350 ש"ח למעל 550 ש"ח לפח של 2.5 ליטר,
מה ההסבר לעליה לא הגיונית במחיר?
האם ניתן להשיג בישראל צבע אנטי פאולינג במחיר שפוי?

paparatsi

New member
הספנה בטורקיה

הספנה בטורקיה מרמריס יאכט מרין 10 ימים על החוף+ אנטיפאולינג אינטרנשיונל + תיקון פגיעה במדף ההגה + נקיון והורדת הצבע הישן + פוליש ווקס + מנוף הרמה והורדה.ספינה 47 פיט סן אודסי זאנו 1700 אירו יש קבלות

zina71955

New member
אם להשוות - אז אספנה באי כיוס מספנה משפחתית

חודש ימים על החוף + העלאה/הורדה + שטיפת תחתית + אנטיפאולינג יווני טוב + ליטוש תחתית + תיקוני גוף קלים באפוקסי + פרימר כל התחתית + צביעת תחתית באנטי פאולינג + פירוק מדחף וליטושו והתאמת אום שני סוגר על הציר + החלפת צינקים + תיקוני צבע/ליטוש/פרימר גוף מעל המים + צביעת הגוף מעל המים + כל יום פעמיים קפה ועוגיות שנאפו על ידי אשת בעל המספנה + עבודה עצמית ועזרה של בעל המספנה כשהיה צריך + נגישות לכל כלי העבודה חשמליים וידניים של המספנה = 450 יורו

zina71955

New member
אינני יודע דבר לגבי ללא עבודה עצמית

So far בגיל 78 עדיין לא נתתי עבודות אספנה לביצוע חיצוני למעט פעם אחת ליטוש החלק התחתון בתחתית. פרטי הקשר של המספנה אבדו לי, אבל אני לא צריך אותם. הייתי שם 3 פעמים ללא כל תאום מראש. אני פשוט בא לשם ומייד מעלים אותי לחוף. השיטה Slip/Trailer . המספנה נמצאית במפרץ 7-8 מייל צפונה מהנמל המרכזי של כיוס. תנסה למצוא באינטרנט אם זה באמת מעניין אותך. החסרון שהמספנה מבודדת ורחוקה ממרכז עירוני/כפרי. אז את מה שתיארתי עשיתי בשבועיים שבוע כשבאתי ושבוע כשחזרתי מהארץ. אבל, שייטים אירופאים באים, משאירים את הסירה לחורף וחוזרים כשהכל גמור ומוכן לעונה הבאה בידי המספנה. יש עוד מספנה דומה קצת יותר יקרה, אי אחד דרומה - סמוס בנמל קרלובסי. שם נוח יותר מבחינת החיים על הספינה משום שהיא נמצאית בליבו של מרכז עירוני. גם שם הייתי באספנה. כל שאר הפרטים אצל מיודעינו ששלח את הפותח בשירשור זה לאספנה שפוייה בתורכיה.

הספנה בתילתנית הרצליה

סיוף צבע ישן פתיחת כ100 נקודות קטנות של אוסמוזיס החלפת 2 שיברים 2 צול החלפת צינור ניקוז כיור הרכבת פיש פיינדר מילוי הנקודות במרק שיוף כיסוי באפוקסי פריימר יסוד 2שכבות אנטיפאולינג +צינקים על הציר והמרחף +צבע וסיוף רציני של הקיל וכול זה ב11200 שקל כולל מע"מ הסירה 38 פיט העבודה נמשכה חודש וכול זה בלי ללקק לטורקים בתחת כצת כבוד עצמי לא יזיק לנו

paparatsi

New member
במקרה הזה הטורקים ליקקו לי הם עבדו וסחבק אכל

גלידה בבריכה

zina71955

New member
אם יש לך מידע ענייני ומעשי "שים" אותו כאן

אם לאו אתה מטעה את מי שאינו מכיר את הנושא. אם אתה משווה אספנה של שבועיים במקום מסודר בתורכיה, שנעשתה יקרה מאוד לאספנה של שבועיים באשקלון, מוטב היה לומר קפוץ לאשקלון ותקבל מחיר שפוי. מעבר לכך. מזה הספנה מלאה" יש לך הגדרה?

d19511

New member
בזמן ההספנה..אתה ישן בסירה? יש עלויות

של בית מלון? ובכלל..האם ישנם עלויות נוספות "מסביב" בגלל שההספנה מתבצעת בחו"ל?

zina71955

New member
אני מתגורר בסירה בזמן האספנה

יש עלויות נוספות של שכירת קטנוע/טרקטורון לכשצריך להוביל ציוד וכדומה

gb228

Active member
האם אתה מתכוון לצבע של טמבור?

האם המחיר הוא אצל סוכן של טמבור או באחת מהחנויות במרינות?

ronibenyosef

New member
מחיר צבע אנטי פאולינג

מחיר הצבע שנקבתי, הינו המחיר שנתבקשתי לשלם בחנות המתמחה בצבעים,והמחירים שלהם תמיד נוחים,

האם יש בישראל יבואנים או ספקים אחרים של צבע אנטי פאולינג במחיר שפוי

ronibenyosef

New member
אנטי פאולינג

לצערי הנושא גלש לכיוונים שלא אליהם התכוונתי.
הנושא הוא העלאת מחירי הצבע הכול כך חיוני לסירות ע"י היצרן היחידי [כמעט] בישראל,
אני מניח כי ביום מהימים כולם כאן יצטרכו לשלם את המחיר המופקע ולכן יש לתת את הדעת מראש.
אני מתכוון לפנות לממונה על ההגבלים העסקיים ולנסות להסב את תשומת ליבו למונופול המשתולל עם המחירים,

danielia1

New member
אתה מפליג לחו"ל? חבריך? שכניך? בקש מהם לקנות

כמה פחיות צבע ושני סטים פירוטכני. האם במקרה זה לא צבע אחר? מדברים על צבע ל 10 שנים...

למעלה