אנטי וירוס לנייד

anabel5

New member
אנטי וירוס לנייד

האם תוכלו להמליץ לי על תוכנת אנטיוירוס ותוכנת פיירוול להגנה על המחשב מכל הדרעק באינטרנט שאפשר להוריד חופשי מהאינטרנט (תוכנות חינמיות) תודה למפרע ענת.

mizeman

New member
יש הבדל...

בין להוריד חופשי מהאינטרנט לבין תוכנות חיניות... גם המושג חינמיות זה נתון לפרשנות... :) קיצר מה אני משגע אותך? (דיון עם עצמי) תורידי AVG... ועדיף גרסא קודמת ולא שמונה כי בנתיים היא לא הכי יציבה... פשוט תקישי בגוגל AVG...

anabel5

New member
AVG ולא גירסה 8

היתה מותקנת בעבר במחשב בעבודה שלי ולא פישלה לחלוטין. ומה עוד מלמד הAVG? צריך גם תוכנת לרוגלות או משהו כזה? מה זה בכלל פיירוול הזה? בור ועם הארץ עוד לא הכרזתי כאן על עצמי, אז הנה הכרזתי.

mizeman

New member
כן תורידי גם את...

Ad-Aware... של LAVASOFT... זה גם חינם... שניהם ביחד לדעתי זה מספיק טוב.... (למען גילוי האמת אני משתמש בקפרסקי..)

RoyBO

New member
ADAWARE זה חרא וכבר לא נתמך

superantispyware מומלצת העניין הוא שמה שטוב עולה כסף

mizeman

New member
כן תורידי גם את...

Ad-Aware... של LAVASOFT... זה גם חינם... שניהם ביחד לדעתי זה מספיק טוב.... (למען גילוי האמת אני משתמש בקפרסקי..)

anabel5

New member
אני אסירת תודה לכם

תודה רבה. יש איזה לינק למורה נבוכים למשתמש המתחיל במחשב נייד???????? בכל מצב אתם נהדרים, תודה.

kobi 23

New member
פיירוול=חומת אש

כשמע כן היא ,מהווה חומת הגנה למחשב ,אם האנטיוירוס הוא התרופה לדרעק , הפיירוול היא החיסון.אמורה למנוע את הגעתם של כל מיני וירוסים או דברים אחרים שעלולים להזיק למחשב

anabel5

New member
רב תודות!!!!!!!!

המון תודה על הכל, "אנשים טובים באמצע הדרך..." זאת לא רק פיסקה משיר של נעמי שמר.

ypm

New member
הייתי אומר, אנשים טובים באמצע הרשת ../images/Emo151.gif

למעלה