אנטישמיות בישראל?

utopia82

New member
אנטישמיות בישראל?

מזה זמן רב מדווחים בחדשות מדי פעם על אנטישמיות מצד עולים לא יהודים. לי זה נראה מוזר, אני 14 שנה בארץ ולא נתקלתי באנטישמיות בארץ אפילו פעם אחת. הגזענות היחידה שנתקלתי בה בארץ היתה בגלל היותי עולה מרוסיה, בעיקר מצד בני עדות המזרח. השאלה שלי אליכם, האם נתקלתם פעם באנטישמיות בישראל? נתקלתם- הכוונה נתקלתם באופן אישי ולא שמעתם ממישהו.

OnlyNick

New member
שמעתי על זה הרבה- אך לא נתקלתי

וגם סביר להניח שזה לא יתבטא ביותר מריסוסי צלב קרס בחשאי... הם לא עד כדי כך מטומטמים כדי לצאת בגלוי לפעולות נגד הרוב השליט במדינה, יעשו בהם לינץ'.

danochka

New member
אני שמעתי על המקרים האלה בחדשות

ולא נתקלתי באופן אישי

goblinit12

New member
שמעתי וסיפרו מכרים

על כמה סקין הדים שמסתובבים בעיקר בהוד השרון...

midnightcat

New member
לא נתקלתי באופן אישי

חוץ משמאלנים קיצוניים, אבל הם לא יגדירו את עצמם כאנטישמים..

kseniali

New member
כןף אבל לא במשהו רציני במיוחד

יש את הסוג של העולים, שלא ממש מתחברים למדינה, שבאו למשהו מסוים ולא ממש קיבלו את זה. אנשים שמתוך עיקרון (בד"כ זה משתלב עם חוסר הצלחה בזה) לא לומדים עיברית, קוראים למזרחיים "קופים" וכו'. האמת - לדעתי הם חלקית צודקים, קשה לחיות עם כל כל הרבה יוצאי אפריקה ואשכנזים, שחושבים את עצמם נורא חכמים ומתקדמים אבל במציאות יותר מזכירים לי את ה....נעליים. אנשים "פשוטים" זה סוג של טרנד כאן, אנשים, שלא שואפים לכלום, לא עובדים בחייהם ומגדלים ילדים שלא מתגייסים ולא מתאימים לחיים מתוקנים בחברה מאוד מאוד מכעיסה הרבה עולים, שלא קיבלו יותר מדי מהמדינה, עובדים כמו חמורים ותורמים את כל מה שיכולים (מבחינת החובות של האזרח) למדינה. בנוסף הם צריכים להוכיח את עצמם לאומת אותם האנשים, שנולדו כאן ומשנה הראשונה בחייהם חיים ב"קומבינה".

T a u r u s

New member
אני נתקלתי באופן אישי

מדובר בקומץ אומללים ממשפחות בעלות רמה סוציאו-אקונומית ושכלית (בעיקר שכלית) נמוכה ומטה.

למעלה