אנטיביוטיקה

ז י ס י

New member
אנטיביוטיקה

איך נותנים לילד/ה בן/ת שנתיים וחצי 11 מ"ל של אנטיביוטיקה? 11 מ"ל זה המון!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סיוט!!! נתתי לה במזרק. 5 מ"ל היא לקחה בכח ובצרחות , ועוד 6 מ"ל כבר לא נתתי לה. מה עושים?

Kalla

New member
זה נשמע המון!

בחיים לא שמעתי על מינון כזה בגילאים כאלה. את בטוחה שאין כאן טעות?

ז י ס י

New member
אולי זה תלוי בסוג האנטיביוטיקה.

אנחנו קיבלנו מרשם ל MOXIYVIT FORTE

Tamo daleko

New member
זה נשמע כמו כמות יומית

לילד ממוצע בגיל הזה. אני לא זוכרת את החישוב לפי ק"ג, אבל בתי בת החמש קיבלה לאחרונה (מוקסיפן פורטה 250, זהה למוקסוויט פורטה) שלוש פעמים של 5 מ"ל ליום. המינון שכתבת נשמע לי גדול לילד בן שנתיים וחצי. תבדקי שוב עם הרופא המטפל.

Kalla

New member
זו אנטיביוטיקה סטנדרטית.

הייתי שואלת שוב את הרופא ליתר בטחון.

אורora

New member
זה חריג אך קיים

הבת שלי קיבלה מינון דומה לפני כמה חודשים ( 14 קילו ) שהתפתחה לה ציסטה מוגלתית באוזן. הרופא ציינה אז בפרוש שזו כמות שאינה רגילה אבל אין טעות. ( אני מדברת על מוקסיפן כמובן )

mbar30

New member
מצטרפת לקודמותי

זה נראה לי מינון ליום שלם מקסימום תתקשרי לכללית קול - *2700

ofcohen

New member
נותנים לה בתוך גמד

מוציאים חצי מהגמד שמים את האנטיביוטיקה בפנים ,מערבבים ונונתנים .

3ונמיי

New member
לאחרונה נתן הרופא שלנו אנט' לביתי

6CC פעמיים ביום (היא שוקלת 20 ק"ג- מחשבים לפי משקל הילד) על תמשיכי לתת לפני שתתיעצי. תרגישו טוב.

אורora

New member
איזו אנטיביוטיקה

מוקסיפן ל 20 קילו לא ניתן במינון של 6CC פעמיים ביום. זה מינון ל 10 קילו לא ל 20. או שלא מדובר באותה אנטיביוטיקה או שהרופא שלך טועה. בכל מקרה אסוא להפסיק אנטיביוטיקה באמצע, אם יש ספק אפשר להתייעץ באופן מיידי עם רופא, תמיד ( גם בלילה ) יהיה מישהו זמין במוקדים או במיון.

ל משנה מה הבעיה- קחי אותה לדיקור

סיני. דלקות אוזניים, למשל, ניתן לפתור באופן יעיל מאד. ואם באזניים עסקינן- ממליצה לכולם לנסות נרות הופי לפני הכל. כשרק מתחילה הבעיה ניתן לשאוב את הנוזלים העודפים בעזרת הנר החלול הזה. קסם. יש צורך בשת"פ של הילד או בשינה עמוקה שלו.

ז י ס י

New member
הבעיה היא

שבגיל שנתיים וחצי קשה לדעת מתי "מתחילה בעיה" ,כי ילדים בגיל כזה לא מתלוננים בהתחלה.

mbar30

New member
זה די לא הגיוני להפסיק

אנטיביוטיקה באמצע טיפול. עלייך לדשת לרופא לבסיקת העניין. אולי עכשיו היא מראה זימני התאוששות אבל כל עוד לא סיימה את הקורס של האנט' היא לא הבריאה לחלוטין. תתקשרי לכללית CALL. כוכבית 2700

Kalla

New member
את לא יכולה להחליט על דעת עצמך

להפסיק אנטיביוטיקה. את צריכה להייוועץ ברופא! כולם כתבו לך לשאול ליתר בטחון את הרופא לפני שאת נותנת מנה כזאת גדולה, לא להפסיק סתם באמצע. אם את מחליטה לא לתת אנטיביוטיקה, זאת צריכה להיות החלטה מושכלת ולהתבסס על ידע והבנה, אולי עם טיפול אלטרנטיבי כלשהו, ולא סתם כי את לא בטוחה איזה גודל מנה לתת. אנחנו כאן רק פורום וירטואלי, אנחנו לא רופאים וגם אין לנו מושג מה יש לילדה שלך ולמה הרופא רשם לה אנטיביוטיקה. אני שוב מציעה לך - דברי עם הרופא!

למעלה