אנטיביוטיקה

EdisonGirl

New member
אתה מתכוון-

לא מאמין בקיום נפרד של גוף ונפש?.. מה שהדואליסטים מאמינים בו..? מה שדתיים מאמינים בו? ובכן, אתה אמור דווקא לתמוך במה שאני אומרת! הוא מוניסטי לטעמי. הוא מחזק את טענתי, שיש קשר הדוק בין גוף לנפש. קשר שבו האחד משפיע על האחר באופן דו-כיווני.. אז אתה מסכים איתי שיש השפעה של הגוף על הנפש, וטוען שבמקרים קיצוניים, יש גם השפעה של הנפש על הגוף, נכון? ואתה טוען ש"הקשר הוא חיצוני לטעמי ולא פנימי ברמה שאני לא רואה ומרגיש", ובכן, הדבר היחיד שאתה לא רואה, לדעתי, הוא את ההשפעה. אותה רק ניתן להסיק. גם אני לא רואה אותה ולפעמים גם לא מרגישה אותה.. כדי לבסס את כל העניין ולפתור ת'שאלה הזו, צריך מחקרים מדעיים. בינתיים אנחנו סתם מניחים הנחות...

EdisonGirl

New member
חחחחח את יודעת את מי את מזכירה לי?

"נפלאות התבונה"..
בכל אופן, מסכימה איתך! אימרו "לא" לסמים- גם אם אמא מציעה לכם אותם

תגובה גם לגבי אחרים שהגיבו כאן

אני לא ראיתי את התוכנית אבל אנטיביוטיקה בהחלט מצילה חיים אז בקשר לכל אלו שאומרים שהם לא יקחו אנטיביוטיקה אף פעם, כשתיהיו בבית חולים עם זיהום ודלקת ריאות רצינית שיכולה להגמר במוות - נראה אם לא תקחו אנטיביוטיקה, גיבורים גדולים בקיצור, אל תזיינו תשכל

danny girl

New member
אוווח למה הכל אצלך שחור ולבן?!?!

שמע, זה לא שמעולם לא לקחתי אנטיביוטיקה, דווקא לקחתי פעם על כל דבר קטן וכך גם אמא שלי, לוקחת על כל איזה כאב ראש כדור (וכל הזמן כואב לה הראש!) כשנהייתי צמחונית התחלתי לבחון יותר את מה שאני מכניסה לגוף שלי. וכשראיתי את כמויות הכדורים שאמא שלי לוקחת, הבנתי שהכמויות האלו לא יכולות להועיל לגוף שלי לטווח ארוך. מכיוון שאני כמו אמא, יש ארבה כאבי ראש וכאב וכאלו, החלטתי להתמקד בדרכים טבעיות יותר להעביר את הכאב. מעולם לא אמרתי שלא אקח כדור, אבל נכון לעכשיו, מאז גיל 4 לא אושפזתי ובינתיים אני לא רואה סיבה לקחת אנטיביוטיקה. כשאגיע למצב בלתי נסבל- אקח.

תגובה

לא לוקחת אנטיביוטיקה. למה להכניס רעל לגוף?? כשהיא לא רואה, אני זורקת אותם.. אלו הציטוטים הרלוונטיים שקראתי, מעבר לזה - אני לא יכול להבין לבד.. אז עכשיו אמרת, והבהרת

chuchi46

New member
לא הבינו אותי נכון...

מה זאמה התוכנית אתמול הוא שהציבור שישראלי לוקח אנטיביוטיקה במקום סתם אקמול, ועל כל ביפס- לא מדובר בהצלת חיים. מדובר בדברים שהיו יכולים לעבור ללא אנטיביוטיקה. והתוצאה- בגלל השימוש המופרז באנטיביוטיקה החיידקים נעשים אלימים יותר והאנטיביוטיקה מפסיקה להשפיע... היא נחלשת בקרב. אם המצב ישאר כך, עוד כמה עשרות שנים (אולי עוד 25 שנים) האנטיביוטיקה לא תעזור יותר, ואז לא משנה אם זה הצלת חיים או לא- האנטיביוטיקה לא תעזור, ואנשים ימותו... לעומת זאת, אם באמת ישתמשו באנטיביוטיקה רק למקרים שבהם היא באמת נחוצה, האנטיביוטיקה תישאר פעילה ויעילה. נושא התוענית לא היה למה לא להשתמש באנטיביוטיקה... נושא התוכנית היה לחנך את העם לשימוש נכון באנטיביוטיקה כדי שבעתיד לא ימותו אנשים ממחלות סתם.

EdisonGirl

New member
זה לא עובד עליי!

<עושה פרצוף שרק במשפחת מאלפוי הוא יכול לצאת מושלם> את רוצה להגיד לי שצריך לשנות את הסלוגן של "אנטי אנטיביוטיקה" ל"תוכנית שלא מפספסים"? RIDICULOUS!

קמילעעע

New member
פיספוסים זאת תוכנית שאפ'עם לא

מפספסים! חוצמזה לא ידעתי שזה בכלל אתמולO: חשבתי שבוע הבא.. מה,באמת! חוצמזה משעמם אותי התוכניות האלה!><

EdisonGirl

New member
../images/Emo178.gif

טוב, נו.. הפעם ב"פספוסים" הייתה תוכנית באמת מאוד מצחיקה!
אבל.. צפי בתוכנית "אנטי אנטיביוטיקה" ותראי שהיא מעניינת מאוד, גם אם לפני צפייה נראה לך שהיא לא..

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif צפיתי..

אני השתמשתי באנטיביוטיקה פעמים בודדות בחיי, כשהייתי ילדה קטנה.. אנ'לא'ידעת כמה פעמים בדיוק, אבל אמא'שלי אמרה לי שהמקסימום שהיא נגעה בו היה "אקמולי", ובד"כ היא בכלל דאגה למנוע ממני לחלות בעזרת כל מיני מוצרי טבע וכאלה..
ובשנים שאני כבר מודעת לעצמי.. ובכן,
מוחלט. לא לוקחת תרופות בכלל! רק ויטמין C, ויטמין B12 ועוד אוצרות מהטבע..
אני לא אוהבת לזרז תהליכים בגוף שלי בצורה לא טבעית. זו הסיבה שתמיד התנגדתי לזה... היום אני גם לומדת על המוח, מה שרק מחזק עוד יותר את עמדתי. והלוואי שלעולם גם לא אזדקק לשום דבר כזה!

לא ראיתי

אבל לקחתי אנטיביוטיקה מספר פעמים בזמן האחרון, כי היו לי דלקות, אין ממש ברירה את האמת, הרגשתי טוב יותר עם האנטיביוטיקה מאשר לפני, כי זה גם הורג חיידקים והכל חבל שזה הורג גם את הגוף שלי בנוסף XD

EdisonGirl

New member
רואים שלא ראית.. ../images/Emo13.gif

בתוכנית מתלוננים על התדירות שבה נעלמות התרופות האנטיביוטיות מהמדפים. כלומר, על השימוש המוגזם באנטיביוטיקה. הם מתלוננים שכאנשים מגיעים לבית החולים עם מחלה שדורשת שימוש באנטיביוטיקה, לא מוצאים אחד מתאים מכיוון שהחיידקים כבר פיתחו עמידות כלפי הרבה מהאנטיביוטיקות- בגלל השימוש המופרז הכמעט-יומיומי בהן. אז נכון, האנטיביוטיקה פועלת מהר, ובכן, מה יקרה אם תהיה חולה קצת ותאפשר לגוף שלך להירפא באופן טבעי? או כמו שאמר יפה יו"ר תנועת הצמחונים והטבעונים בישראל, דוד נחום (בריא, בן 86
): "אני מאמין שהגוף יכול לרפא את עצמו אם נותנים לו את התנאים המתאימים. אלוהים, כידוע לא ברא את האדם ומייד אחר כך גם הציב לידו קופת חולים, נכון? לגוף שלנו יש מערכת חיסונית שתפקידה הוא לשמור עליו, וכל מה שהאדם צריך לעשות הוא להקשיב לגופו ולהשתדל שלא להרוס את המערכת החיסונית שלו.." ("דרך האושר"- גיליון 49 ינואר 2006, בריאות שצומחת על העצים\ענת בלזברג, עמ' 60). אה, ולאתאיסטים שביניכם, התייחסו למילה "אלוהים" כמטפורה..

אז ?

אני לא רואה את הנקודה שלך אמרתי בפירוש שהיה לי זיהום שדרש שימוש באנטיביוטיקה, ואכן האנטיביוטיקה עזרה בכל המקרים בלי יוצא מן הכלל אז יש חידקים עמידים אז מה זה אומר שהתרופה לא שימושית ? אנשים כאן מדברים שטויות ואומרים שהם לא יקחו את זה לעולם (על זה דיברתי בתגובות למעלה) אבל עם כל הבעיתיות - זו עדיין תרופה שעובדת בהרבה מקרים, ולא סתם משתמשים בה אני לא אמרתי שום דבר שקשור בתוכנית בתגובה הזאת אז אני לא מבין מה את רוצה ממני בכלל כל מה שאמרתי בתגובה הזו בלי יוצא מן הכלל נכון ב-100%.

למעלה