אנטיביוטיקה

דורהמי

New member
אנטיביוטיקה

אני מבינה שיש מקומות שנותנים אנטיביוטיקה אחרי שאיבה,ובמיוחד אם עושים לעוברים ASH. מנסיונכם,זה דבר שכיח בכל המחלקות? כי לי לא נותנים ואני כן צריכה לעשות ASH. ועוד שאלה,אחרי הכוריגון של הביוץ קיבלתם גם לפני או אחרי החזרה זריקה נוספת? ואני לא מתכוונת לתמיכה קבועה כל כמה ימים אלא רק לעוד זריקה בודדת?

ilee

New member
כן זריקה אחת...

לפני ואחרי החזרה נותנים כוריגון . לגבי אנטיביוטיקה אני למשל מקבלת מכיוון שיש נטייה חזקה אצלי לדלקות. אך אינני מכירה את ה- ASH מה זה בדיוק? אילי.

יש רופאים שנותנים אנטיביוטיקה

לאחר שאיבה. אנחנו קיבלנו. ערן נהנה מהדוקסילין 5 ימים לפני השאיבה (שירגיש שגם הוא שותף
) ואני נהניתי מנפלאותיו 5 ימים אחרי השאיבה, כדי למנוע אפשרות ואפילו הקלושה ביותר של זיהום. לא בכל בתי החולים זה מקובל. כל רופא והתפיסה שלו. יש רופאים שנותנים אחרי השאיבה עוד כוריגון לתמיכה, ואח"כ ממשיכים רק עם אוטרוגסטן.
מרב

אולה *

New member
אני עברתי AHZ (ועוברים שלי ../images/Emo3.gif )

ולא קיבלתי אנטיביוטיקה. באיכילוב זה לא נהוג. כוריגון של אחרי - לא נותנים כאשר יש סימנים ראשונים של היפרסטימולציה - E2 גבוה. בהצלחה.

חושחש

New member
כן קיבלתי אחרי כוריגון

מנסיוני 3 הפריות - בשתיים הראשונות לא קיבלתי כוריגון אחרי ההחזרה ובהפריה השלישית כן קיבלתי כוריגון אחרי ההחזרה והמשך תמיכה בפנינם. עד כמה עוזרות הפנינים והזריקות אחרי לא ידוע לי ובמיוחד מנסיוני שכלום לא נברא. בקשר לאנטביוטיקה לא ידוע לי לא קיבלתי אף פעם. דרך אגב היפרסמולציה, אחרי הפעם הראשונה ללא כוריגון אחרי ההחזרה אושפזתי בביה"ח עם היפר סימולציה קשה. ובפעם השלישית עם כוריגון אחרי ההחזרה הרגשתי נפלא והתאוששתי לאחר השאיבה מעולה יותר משתי הפעמים הקודמות. לגבי ASH לא ידוע לי אשמח שתפרטי למה הכוונה. מחזיקה לך אצבעות והמון המון הצלחה.

נועם@בת

New member
יש מקומות שבהם אנטיביוטיקה אחרי

שאיבה היא עניין אוטומטי. אחרי ASH נותנים ברוב המקומות (אם לא בכולם), משום שהשריטה במעטפת העובר חושפת אותו לזיהומים. כוריגון אחרי החזרה ניתן רק במקרים בהם אין E2 גבוה ואין חשש לגירוי יתר. שכן הכוריגון מחמיר את הגירוי בצורה בלתי נסלחת. נועם

למעלה