אנטיביוטיקה Moxyvit Forte 500 כמה זה יעיל בחיסול מוגלה של פירסינג? תודה.
סנאי נדיר New member 29/10/06 #1 אנטיביוטיקה Moxyvit Forte 500 כמה זה יעיל בחיסול מוגלה של פירסינג? תודה.
ד דודי 2002 New member 29/10/06 #2 זה בהחלט אמור להיות יעיל לבעיות זיהום של פירסינג בתנאי וקיבלת את הטיפול המקומי המתאים.
סנאי נדיר New member 29/10/06 #3 מה זאת אומרת טיפול מקומי? הרופא רשם לי רק את האנטיביוטיקה, ולא שום דבר אחר. 3 פעמים במשך שבוע. אין לי שום טיפול מקומי.
מה זאת אומרת טיפול מקומי? הרופא רשם לי רק את האנטיביוטיקה, ולא שום דבר אחר. 3 פעמים במשך שבוע. אין לי שום טיפול מקומי.
ד דודי 2002 New member 30/10/06 #4 אז ככה... לרוב בעיות אינפקציה זיהום וכו` שנגרמות עקב פירסינג מטופלת באנטיביוטיקה דרך הפה ובטיפול מקומי של משחה וכו` אם הרופא ראה את המקום ושלל את הצורך בטיפול מקומי אני מבטל את דעתי מפני דעתו.
אז ככה... לרוב בעיות אינפקציה זיהום וכו` שנגרמות עקב פירסינג מטופלת באנטיביוטיקה דרך הפה ובטיפול מקומי של משחה וכו` אם הרופא ראה את המקום ושלל את הצורך בטיפול מקומי אני מבטל את דעתי מפני דעתו.
סנאי נדיר New member 30/10/06 #5 הוא לא אמר כלום על טיפול מקומי כך שאני מבין שהוא שלל את העניין. תודה רבה בכל מקרה