אנטוני פרקר

Guram100

New member
אנטוני פרקר

איזה קטע אם ייקח תאליפות. מאז שחזר לנ.ב.א פשוט מתים עליו. גם שחקן וגם ג'נטלמן

DaboR zx6R

New member
שחקו משלים נחמד

הוא לא מזכיר את השחקן ששחק במכבי אני רואה שממש קשה לו עם הפזיות הוא נראה מאוד שבררי כזה אבל עדיין אני חושב שהוא צריך להוריד יותר תכדור לרצפה לקחת שחקנים לסל לזרוק יותר גאפ שוט עדיין יש לו את זה הוא עושה את זה מספיק

מת עליו

הוא הסיבה היחידה שאני אשמח אם קליבלנד ייקחו אליפות העונה

Guram100

New member
ספורטאי שהוא מופת

למה מתים עליו? תחשבו לעצמכם שאתם מעסיק שמחפש יצור אנוש שהוא: לא מקלל ולא מדבר טראש טוק אינו מאשים את השופטים אינו משתחצן ממושמע וקשוב חסר אגו לחלוטין ומוכן לקבל ירידה דרסטית בנתונים סטטיסטיים ,שאצל האמריקקים הם מדד יחיד ליכולת, כי הוא חכם ויודע שתפקידו לא לקלוע אלא לחכות על קו השלוש כי התפקיד שייך ללברון ותפקידו להמתין שלברון ימסור לו את הכדור... מעולם לא שמעתי אותו מעביר ביקורת על אחרים בכל דבר שיבקשו ממנו - יעשה המוטל עליו בצורה הטובה ביותר ולסיכום: מספרים וסטטיסטיקות וזיבולים. מתים עליו בכל מקום שהוא הולך. הוא איש צוות למופת וגם לא חסר לו שכל, כי רק בן אדם חכם יודע שאליפות (אם לא השנה אז שנה הבאה) שווה אלף מונים את הויתור על הסטטיסטיקה. ממש ממש קשה להגיע מאירופה לנבא ולפתוח בחמישייה בקבוצה מועמדת לאליפות. אם זה קורה אז זה לוקח שנים. ובכלל אני חייב להגיד לכם: קליבלנד אוהבים אחד את השני. טוב להם לשחק אחד עם השני. אז הנה שיעור מאלף שאפשר לספר לאייל ברקוביץ שכדי לקבל כבוד ואמון בליגה עם רמה מעולם אחר, צריך יותר מכישורים אישיים. אבל ממילא הוא לא יקשיב... הימורים לגבי בוסטון-קליבלנד היום ב-20:00 שעון ישראל?

באמת חסר אגו

פשוט בנאדם וספורטאי גדול, כיף לראות אותו, גם כשהוא לא בשיא.. קליבלנד ייקחו..

MvP4

New member
נצל"ש שימו לב למערב כרגע

צפוףףףףף בטירוף מקומות 2-5 עם אותו מאזן! 7-8 כנ"ל! OKC באמצע אחרי נצחונות מרשימים בחוץ על בוסטון ודאלאס. יש לי הרגשה של סוס שחור שאף אחד לא רוצה לפגוש בפלייאוף

reem077

New member
אני גם מת עליו, הוא קלאסי

אבל אם גם להיות מניאק אז הוא קצת חנון, מה רע בקצת להתלכלך? קצת בדיחות על חשבון היריבה? לצעוק על השופטים.. קצת להיות ראשיד וואלס.. כשאני חושב על זה... זה לא שבקליבלנד אין פרחחים מחוץ למגרש (דלונת'ה) אבל כולם בקליבלנד יחסית ילדים טובים על המגרש חוץ מורג'או ובגלל זה כנראה נראה שורג'או משחק כל-כך טוב וכל-כך יעיל, הרוע שלו פשוט נחוץ להם יותר מכל דבר אחר. שכשחקן הוא רע ואכזרי זה עוזר לו לחסל את היריבה, לא צריך להיות מתנשא מגעיל כמו פול פירס אבל צריך קצת רעל סטייל קווין גארנט, אולי עם קצת רוע השלשות של פארקר היו נכנסות יותר טוב

למעלה