אנטומיה

עטרה ב ט

New member
אנטומיה../images/Emo81.gif

במסגרת זה שאני לא אמנית אלא מרפאה בעיסוק, למדתי אנטומיה באוניברסיטה ותשמחו שאתם לא צריכים לעבור את החוויה המתישה הזאת, זה לא קל. אז כל המלעיזים והתוהים, זה לא משהו שעשיתי בשביל להתהדר בו, פשוט אחד מדרישות המקצוע שלי. חיפשתי ומצאתי לכם תמונה של השכבה החיצונית של השרירים, זאת שלמעשה רואים דרך העור. יש הרבה שכבות של שרירים, עצבים וכלי דם, כל פעם מקלפים שכבה ויש שכבה מתחתיה עד שמגיעים לרצועות ואחריהן לעצמות. אני חושבת שכדי לחוש את מה שמציירים רצוי להכיר (שטחית) את כל השכבות ובמיוחד את החיצונית והפנימית. ככה גם מבינים טוב יותר את התנועות של הגוף. בכל אופן, אם תרצו עוד, אני מוכנה להביא וגם להסביר
.

moti80

New member
המורה שלי לאומנות, תמיד אמרה לי לנס

לנסות "ריפוי בפיסוק"...
תודה עטרה על המידע המועיל, כבר אני מוצא לו שימושים....אגב, אולי אוכל למצוא הדמיות תלת-מימד של השרירים מזויות שונות

עטרה ב ט

New member
תמונה מאחור

אגב אותי זה לא מצחיק כשמעוותים את השם של המקצוע שלי.

עטרה ב ט

New member
ספר שלדעתי כדאי להתחיל אתו

זה ספר אנטומיה למי שלא באמת צריך לדעת לנתח, והייחוד שלו זה שהוא בנוי כספר צביעה.

moti80

New member
אני שם לב כי בסה"כ לא הרבה דברים

מצחיקים אותך...תמיד רצינית וביקורתית....תני חיוך מה יש?

עטרה ב ט

New member
אויאוי מוטי, כמה שאתה לא מכיר אותי

הרבה מאוד דברים מצחיקים אותי, אבל אם היו נותנים למקצוע שלך שם כל כך מבזה, וכל פעם שהיית אומר שזה המקצוע שלך היו מנפנפים מולך בשם הזה כאילו הרגע מצאו בדיחה מזה שווה, אני בטוחה שגם אתה היית מתעצבן על זה בשלב מסוים. רגע, מה אתה עושה? אתה מרפא בפיסוק? כחחחחחחחחחחחחחח

moti80

New member
אז מה? לי שרים כל הזמן יאללה לך הבי

הביתה מוטי.... אז מה? אני מתעצבן מזה????? ולפעמים, במקרים קשים ביותר אני נותן קצת מכישרוני הנדיר לריפוי בפיסוק... :)

עטרה ב ט

New member
מוטי, לא יזיק לך לקבל קצת רגישות

אם אמרתי שזה מפריע לי ופוגע בי, אולי כדאי שתתנצל ותפסיק להשתמש בזה לידי.

חברים חברים....בואו נעשה שולם ../images/Emo13.gif

עטרה - אני בטוחה שמוטי לא חשב לרגע שהוא יפגע בך אחרת לא היה מעלה את ההודעה, ומוטי היקר - עטרה שלנו היא בחורה רגישה אז יותר בעדינות. עכשיו תשלימו ונמשיך להיות חברים טובים עם טיפה יותר הבנה אחד לשני.
אפרת

עטרה ב ט

New member
אפרת

כמובן הויכוח הזה לא צריך להיות מעל דפי הפורום ועל כך
. ולמוטי, תשמע, אני במקצוע שש שנים, למדתי איזה ארבע שנים ביחד זה עשר. כלומר עשר שנים אני שומעת את הבדיחה הזאת כל פעם שאני אומרת במה אני עוסקת. יש גבול. בגלל זה העצבים. ובקשר להומור, גלוש לפורום שלי ותתרשם לבד
.

moti80

New member
בפעם האחרונה שפגעתי במישהי בטעות

הגשמתי לה חלום והיא קיבלה פסנתר מתנה.... עטרה, אני מכין יצירה במיוחד בשבילך לאות התנצלות!!!!

moti80

New member
ולא סתם, אני אשקיע במשהו יפה...

אז זה יקח כמה ימים....

moti80

New member
מתנצל....אני סתם צוחק

הכל ברוח טובה...לא רוצה לפגוע באף אחד

FreeFeeling

New member
.עטרה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif

.אנטומיה. ."החוויה המתישה". זה הכן נראה דיי מטורף ליזכור את הנושה הזה. למזלי אני לא יחויב במבכן הלו רק במידע שאני יחפוץ בו אלמד... (גם שולי ממש טובה בזה!!) והמליץ לי על ספר מעולה שאוטוטו הלך לחנות לקנות. ולהתחיל להתאמן על עצמות למניען. .בקשר לספר שהזכרת פה. יש לך אותו? הספר שאוד מאת הכנה (ששולי המליץ) מכיל חומר נרחב מאוד ונרעה הטוב ביותר שרעיתי! השאלה אם יש מקום ואת ממליצה לי גם לקנות ספר כמו זה שלך? ואם תוכלי לומר לי מה הכתה של הצביעה? - (להבנת השכבות?) אני שמח שאפרת גם הצטרפה לדיון. גם בעיניי חלק מהדיון לא מצא כן. הרבה אהבה שלך בן

עטרה ב ט

New member
ספר הצביעה פשוט עושה את זה בכייף

במקום לראות תמונות ולזכור אותם, צובעים ונהנים
. אני ממליצה על אטלס אנטומי אמיתי, אני כבר לא ממש זוכרת את השמות ובטח שלא בשעות כאלו. מה שולי המליץ לך לקנות? יש אטלס אחד שהוא גם מעולה וגם זול יחסית, אני אברר את השם ואגיד לכם, אבל לא עכשיו

עטרה ב ט

New member
הוציאו את השלדים מהארון !

אז הנה כמה שלדים שמצאתי ברשת, למתענייני האנטומיה שבכם

למעלה