אנחנו

vered73

New member
אנחנו

כמה הורים בפורום, מגיעים מחר להלוויה של ערן אלמוג ז"ל. חלקנו מכירים את המשפחה אישית וחלקנו מכירים דרך הורים לאוטיסטים שהם מכרים משותפים. חלקנו לא מכירים אולם רוחשים להם כבוד והערכה. ולו רק בשל כך שאינם מתביישים בילד עם לקות ופיגור, וכך שניסו להעלות הקשיים על סדר היום, נסעו רחוק ועשו כמיטב יכולתם למען הקהילה שלנו. (יצביע מי שלא זוכר את טקס הדלקת המשואות בירושלים!) אנו, באים/ות לחלוק כבוד למשפחה, אשר פועלה למען האנשים עם נכות בישראל חרוט על דגלה, ולהביע הערכתנו הרבה לכך ועוד. מטעמנו, ועל דעת עצמנו, בכוונתנו להשאיר זר פרחים מטעם הפורום (זר עגול כנהוג; יהיה רשום על הזר שהוא בשם הורים לילדים אוטיסטים חברי פורום אוטיזם ואספרגר בתפוז) מי אשר מעוניין להשתתף בכך, אנא שיצור קשר איתי או עם עמליה עמית. תודה, ורד

yonitbrk

New member
אז כפי שאמרתי

להלוויה לא יודעת אם אוכל להגיע, אך להשתתף בזר, בשמחה. ומה אגיד לכם, שלא תדעו צער וכאב. רק לחשוב על מה שעובר על המשפחה היקרה הזאת. לאבד ילד , רק לחשוב על זה, זה עושה לי רע .

vered73

New member
וזה בשביל כולנו

(גם לאלו ששוברים את השיניים באנגלית) HEAVEN'S VERY SPECIAL CHILD A meeting was held quite far from earth. "It's time again for another birth," Said the Angels to the Lord above, "This special child will need much love. His progress may seem very slow Accomplishments he may not show And he'll require extra care From the folks he meets way down there. He may not run or laugh or play His thoughts may seem quite far away In many ways he won't adapt, And he'll be known as handicapped. So let's be careful where he's sent We want his life to be content. Please, Lord, find the parents who Will do a special job for You. They will not realize right away The leading role they're asked to play But with this child sent from above Comes stronger faith and richer love. And soon they'll know the privilege given In caring for this gift from Heaven Their precious charge, so meek and mild Is Heaven's very special child." -Author Unknown

vered73

New member
רשום לי במסר מה הטטלפון שלך

כך שמחר לפי מספר האנשים שרוצים אדע לאמר לך מה העלות האפשרית. כנל לגבי כל מי שמעונין. תודה.

מכירה באופן אישי

אני מכירה את דורון אלמוג באופן אישי ולא בנסיבות האוטיזם. הוא אדם מקסים, חזק, מרגש, עם עיניים רגישות ולב רחב.

../images/Emo16.gif לזכר ערן אלמוג ז"ל

לא נכנסתי לפורום כמה ימים, וקראתי על מותו של ערן ז"ל ב- YNET. שימו לב למספר התגובות העצום (כולל תגובה 369 בשם הורי הפורום). זה טבעי ומובן, שמותו של ערן ז"ל, וההשתתפות בצער משפחת אלמוג הנדירה, נוגעים כל-כך לליבנו, המשפחות של הילדים המיוחדים. אני הופתעתי (לטובה, כמובן) מעוצמת ההשתתפות, התמיכה, וההערכה לפועלה של משפחת אלמוג, גם בקרב אנשים ומשפחות 'רגילים' מן השורה. יהי זכרו ברוך.

vered73

New member
הלוואי ויכולנו להקליט את ההספד שנשא

דורון לבנו. פשוט מילים היוצאות כאילו מפינו שלנו. על ידי אדם שלא מתבייש בבנו, ושרואה את גדולת נשמתו וצוואתו על אף שלא דיבר. היה מאד מרגש, מאד יפה, ולמרות שהיה שילוב של נושא הפיגור, בהחלט נושא הדחיה של החברה מתוכה את האנשים עם נכויות בלט מאד בהספדים במיוחד בזה של המשפחה. אני ועמליה אמרנו לעצמנו, שלכל אדם אוטיסט ראויה הלוויה מכובדת כזו שנכחנו בה הבוקר. לא משנה מה גילו ומי היא משפחתו.

bisty

New member
מתוך ההספד ../images/Emo16.gif

"הצוואה שלך ברורה, ילדי האהוב", ספד דורון לבנו, "לזכור תמיד שהשרשרת האנושית נמדדת בחולייה החלשה ביותר. החולייה הזאת עשויה להיות מקור העוצמה שלנו. אנו נמשיך לנווט את דרכינו, עם המצפן המופלא שהשארת בידינו". (נלקח מאתר גל"צ)

למעלה