אנחנו

כברלא

New member
אנחנו

הפחד העמוק ביותר שלנו אינו מפני חוסר היכולת. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא הידיעה שעצמתנו אינה ניתנת למדידה. האור,לא הצד האפל שבנו, הוא שמעורר בנו חרדות. כל אחד מאתנו שואל את עצמו מי אני שאוכל להרשות לעצמי להיות כל כך מבריק, מקסים מוכשר ומאושר? למעשה,מי אתה שתרשה לעצמך לא להיות כזה? אנחנו ילדים של אלוהים. כשאנחנו בוחרים לשחק את המשחק הקטן אנחנו לא משרתים את העולם. אין שום דבר נאור או מואר בצמצום האישיות שלנו רק כדי שאחרים ירגישו נוח בחברתנו. נולדנו כדי לממש את הקסם הזה בתוכנו. כאשר אנו מרשים לאור הפנימי שלנו לזרוח, באופן בלתי מודע אנו מאפשרים לאחרים לעשות אותו הדבר. כאשר אנו משתחררים מהפחדים שלנו, הנוכחות שלנו משחררת אחרים. נלסון מנדלה,נאום ההכתרה,1994.

יערית

New member
../images/Emo25.gif

שורה תחתונה.."הנוכחות שלנו משחררת אחרים" וואו בול בפוני
כייף לראות אותך מציצה.

כברלא

New member
../images/Emo24.gif

קורה לטובים שבינינו.... חחחחח ואני.... התלהבתי מהחלק מכך שאין לצמצם את האישיות שלנו, רק כדי שאחרים ירגישו נוח בחברתינו, אלא ליהפך: כשאנחנו מופיעים בעצמה,עם אור, העולם מחייך, ואנשים מאפשרים לאור שלהם לצאת החוצה. נשיקות

d a n i e l s 5

New member
בין מסיבה זו לאחרת....

ובין שירשור כזה ואחר.....צד את עיני המשפט ... "כאשר אנו מרשים לאור הפנימי שלנו לזרוח, באופן בלתי מודע אנו מאפשרים לאחרים לעשות אותו הדבר" נלסון מנדלה - האיש והאגדה . לא סיכמנו שאת כבר לא...שאת השחף.....

כברלא

New member
ואם בשחף עסקינן..

נשארתי כבר לא, רק כיוון ש.... מצאתי את החופש בתוכי...

shemesh22

New member
../images/Emo141.gif בשביל האנרגיות הטובות

ושחרור כל הפחדים שלנו
אפשר לעשות תשליך קבוצתי של הפחדים לקראת כיפור. שנה טובה מלאה באהבה ונטולת פחדים
אמן.

בדיוק בשביל זה..רוקדים

הריקוד הוא תשליך הפחדים העוצמתי ביותר שאני מכיר. אין עליו. בקיצור הני - לטס דאנס!

איש כוכבייא ../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה שאתה צודק בענין הריקוד כמוני כמוך - אין עליו

כשהפחד משתחרר

ברגע אחד הכל משתנה הנוף מתבהר רגע אשר בו אני מבין את עצמי רגע קט שלי פרטי רגע שבו אני לא מתלבט לא מפקפק באותה האמת רגע המפריד בין מציאות לדימיון רגע להרגיש במקום הנכון רגע המעלים מועקות ופחדים תחושה חמימה של אהבת החיים רגע אחד של שקט נפשי רגע להיות חופשי

נלסון מנדלה

"האור,לא הצד האפל שבנו, הוא שמעורר בנו חרדות" זה משפט כ"כ נכון, כ"כ קשה לזיהוי, כ"כ חכם. משפט שמלווה אותי המון זמן.

למעלה