אנחנו
מ*וין

IפותI

New member
פורום יקר!

בזאת, אני נאלצת להפרד מהטבעונות, אין לי זין לזה יותר. יתכן שבקרוב גם מהצמחונות, גם לזה אין לי זין. (טוהר, באמאשלך אל תמחק) תגובות כגון "כל הכבוד!! השגת שכל!!" יתקבלו בברכה. (פאק, זה יותר קשה ממה שחשבתי שזה יהיה.
)

bily n

New member
../images/Emo205.gif

סתם שיעמם לי אז אני כותבת את הירהורי... תארו לעצמכם שבעוד כמה שנים לטוהר כבר ימאס וכמובן היורשת תהיה מייקי. מי יהיה ? אנרכיה!!! נדחוף זקנות וכביש ונפיל ילדים קטנים על המדרכה! זה לא יכול להיות!! חייבים לעשות משהו בנידון! ח.. אבל אף אחד לא יעשה.. יחי מייקי האנרכיסטית... וואי ממש לא היה לי מושג מה אני כותבת XD תזכור: מחר יום הולדת ליוגי די. חיחי ראית יגל, אני גם זוכרת וגם קראתי לך בכינוי שלך... מחר שירשור :) לילה טוב כפערות 3>

bily n

New member
טוב מאוד יקירה!

כשאני נפרדתי מהצימחונות לא הייתה מאושרת ממני

Under the GUN

New member
אז אין יותר ללכת עד לבודהה?../images/Emo7.gif

כבר התחלתי להתרגל למקום הזה... בכל מקרה, קבלי עדכון בחתימה שלי
יחי מקדונלדס!! ד"א, חבר שלי שעובד במקדולנדס אומר לי שהם לא מטגנים את ההמבורגר עם הצ'יפס טוהר, מסתבר שרק אצלכם עושים את זה ככה..

Under the GUN

New member
אה, ולא הגעת למסקנה שטוהר לא מוחק

לא מוחק הודעות יותר? זה לא שיש פה יותר מדי הודעות למחוק אבל אני בשוק שיש 3 נושאים חדשים ביום!

Envenom

New member
תתפלא עד כמה אני מוחק..

הודעות שלכם אני מאוד משתדל לא למחוק ולשרשר, אבל תאמין לי שאם לא הייתי מוחק הודעות הייתם מוצפים פה בפרסומות "סמויות" בערך 3-4 פעמים ביום. 16 הודעות כאלה מחקתי רק מאז יום שני שעבר. זה יותר מ2 הודעות ביום...

IפותI

New member
לול!

גם אם אני לא אהיה צמחונית אני אופיע בחתימה שלך?
וטוהר, תמות

Envenom

New member
את ההמבורגרים לא..

לזה יש לנו גריל. אבל קריספי צ'יקן ונאגטס בכיף.. כעיקרון המכשירים של המטבח ושל הצ'יפס הם נפרדים, אבל קורה לא מעט ששמים צ'יפס במכשיר של המטבח. אבל מה זה משנה, צמחונים אמורים לשנוא את מק' רק בשביל רצח העם המטורף שהם מנהלים.

Under the GUN

New member
סקס! אין יותר שולה!!!!

אני צריך לקנות נרגילה חדשה פעם הבאה שאני בת"א אני קונה!

ozshady

New member
מה ההבדל בין טבעונות לצימחונות...

שניהם זה פשוט לא לאכול חיות? ואני לא מבין איך??? תחשבי שיש ברווז חמוד כזה שוחה לבד בבריכה... תחשבי כמה חמוד הוא יהיה חתוך בצלחת שלך!!!!!!!!!!!!!!

galileho

New member
טבעונית זה כמעט הכל חוץ מקטניות וכא

לה.. כאילו , צמחונית זה הכל חוץ מבשר חוץ מלאכול את החיה עצמה אבל טבעונית זה גם לא לאכול חלב כי הוא מהפרה ומזריקים לה הורמונים בשביל זה או לא לאכול ביצים כי זה מתרנגול וכדו' קפיש?^^ וכרמל מזל טוב יקירה מפגש הבא כבר תאכלי איתנו במקדונלדס^^

galileho

New member
די זה כבר מוגזם

זה לא פורום אוף טופיק=[ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב נו יש לך מזל שאת ניצן. אוהבת אותך.

youngdiz

New member
תגידי, את בת 12?

פש... נחמד. אוהבת ראפים? אנדר דה גאן הומו. מיכל, צאי! D=

Under the GUN

New member
חתיכת בולע זרע של סוס אל תתחיל איתי

אני מאדרפקינג גגסטה מסוכן! ביצ'!

youngdiz

New member
אני והוא סקוואש דה ביף שנים אחורה.

אבל זה שאת מעדיפה אותו עליי קצת..... ):

נוווווו

לא מעדיפה אפחד יותר, אבל די לרדת אחד על השני כמו מוגבלים. לא בריא.

למעלה