בזאת, אני נאלצת להפרד מהטבעונות, אין לי זין לזה יותר. יתכן שבקרוב גם מהצמחונות, גם לזה אין לי זין. (טוהר, באמאשלך אל תמחק) תגובות כגון "כל הכבוד!! השגת שכל!!" יתקבלו בברכה. (פאק, זה יותר קשה ממה שחשבתי שזה יהיה.
סתם שיעמם לי אז אני כותבת את הירהורי... תארו לעצמכם שבעוד כמה שנים לטוהר כבר ימאס וכמובן היורשת תהיה מייקי. מי יהיה ? אנרכיה!!! נדחוף זקנות וכביש ונפיל ילדים קטנים על המדרכה! זה לא יכול להיות!! חייבים לעשות משהו בנידון! ח.. אבל אף אחד לא יעשה.. יחי מייקי האנרכיסטית... וואי ממש לא היה לי מושג מה אני כותבת XD תזכור: מחר יום הולדת ליוגי די. חיחי ראית יגל, אני גם זוכרת וגם קראתי לך בכינוי שלך... מחר שירשור לילה טוב כפערות 3>
הודעות שלכם אני מאוד משתדל לא למחוק ולשרשר, אבל תאמין לי שאם לא הייתי מוחק הודעות הייתם מוצפים פה בפרסומות "סמויות" בערך 3-4 פעמים ביום. 16 הודעות כאלה מחקתי רק מאז יום שני שעבר. זה יותר מ2 הודעות ביום...
לזה יש לנו גריל. אבל קריספי צ'יקן ונאגטס בכיף.. כעיקרון המכשירים של המטבח ושל הצ'יפס הם נפרדים, אבל קורה לא מעט ששמים צ'יפס במכשיר של המטבח. אבל מה זה משנה, צמחונים אמורים לשנוא את מק' רק בשביל רצח העם המטורף שהם מנהלים.
לה.. כאילו , צמחונית זה הכל חוץ מבשר חוץ מלאכול את החיה עצמה אבל טבעונית זה גם לא לאכול חלב כי הוא מהפרה ומזריקים לה הורמונים בשביל זה או לא לאכול ביצים כי זה מתרנגול וכדו' קפיש?^^ וכרמל מזל טוב יקירה מפגש הבא כבר תאכלי איתנו במקדונלדס^^