אנחנו תאומים

אנחנו תאומים

אנחנו תאומים קוראים לנו אמיר ורון אמיר שזה מי שכותב את הדגובה הזאת יותר גדול מרון ב3 דקות בדיוק ורון שזה זה שיושב על המיטה ומחכה שאני יסיים קטן מאמיר ב3 דקות (שזה אני) טוב ביי

nonana

New member
ברוך בואכם לאתרינו../images/Emo140.gif

מתקבלים גם מתקבלים בברכה

קרנושה

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

אז מי קטן ממי ב3 דקות?
בני כמה אתם? ומי זה שיושב על המיטה?
ומי זה שבתמונה? חחחחח סתאאאאאאאאם סתאאאאאאאאם WELCOME ספרו לנו קצת על עצמכם ואל תלכו לשום מקום...

קצת על עצמנו

אמיר זה זה שכותב את התגובה ואני יותר גדול מרון ב3 דקות אנחנו בני 15 ורון זה זה שישב על המיטה וזה שעל התמונה היה שף מסאות פארק (תוכנית למי שלו מכיר) אנחנו אוהבים כדורגל מחשב לונה פארקים סרטים כמעט הכל ויש לנו חתולה בשם פלאפי והיא החתולה הכי חמודה בעולם נ.ב שאלה קטנה למנהל/ת איך הופכים להיות מנהל בפורם? נ.ג יש פה תמונה מצחיקה אבל לא קשורה לנושא שווה ליראות טוב ביי ביי לכולם

קרנושה

New member
אז תגובה תגובה.....

קודם כל כשראיתי קובץ מצורף חשבתי שצירפתם תמונה שלכם.....אז אתם מוזמנים לשלוח שנראה ונכיר אותכם יותר.....(לגביי הקובץ השני שצירפת-אני מכירה אותו-הוא אמור לזוז לא? אז זה אמור להיות יותר מעניין :)) לגביי כדורגל גמני אוהבת ואפילו מאוד-----מכבי חיפה אלופהההההההההההההההההההההההההההההההההה 2:1 ניצחנו יש!!!!!!!!! לגביי ניהול פורום..... אם יש לך רעיון לפורום חדש...אם יש נושא שאתה מתחבר אליו ושולט בו ואין עוד פורום כזה בפורטל של תפוז...אז אתה יכול לשלוח בקשה למנהלת הפורומים...(אם אני לא טועה כשפותחים הודעה חדשה למטה יש לחצן המאפשר לכתוב לתפוז/להציג את עצמך ולהציע את עצמך ואת רצונך...יש המון מנהלי פורומים צעירים בתפוז-חפש נושא שקרוב לך-וודא שאין פורום כזה פה ולך על זה!) בהצלחה...... (אם תרצה ייעוץ/הכוונה או בקשה אתה מוזמן לכתוב לי מסר)

למעלה