אנחנו שנה יחד

אנחנו שנה יחד

האהבה הראשונה, הקשר האינטימי הראשון... פתאום לאחרונה אני הפכתי מאדם שלא העז לדבר עם בחורים אחרים- ללפנטז עליהם, להתבאס שאני תפוסה... מצד אחד אני רוצה "לנסות" מצד שני טוב לי במערכת היחסים הנוכחית ובנינו קשר יפה עמוק וחזק... המשיכה ירדה ואני לפעמים מוצאת את עצמי חושבת על אחר כשאני איתו מה עושים?

iritika

New member
אם שאלת...

באותה נשימה גם אתן את דעתי... חמודה- זה טבעי- זה לא קורה רק לך- תדברו על זה... תראו, אולי פיקששתם משהו בדרך- את לא יכולה להפסיד מה שאין לך- תנסי- לעולם לא תדעי....

דיברתי איתו

הוא שאל אותי מה דעתי ואמרתי לו שאפילו ואני אמשך לאחר אני עדיין אוהבת אותו ולא מוכנה לוותר עליו ולכן לא אעשה שום דבר לגבי זה. לצערי הוא ישר השליך והזכיר את זה שגם מבחינה מינית נהיה אצלי שינוי שהוא מרגיש בזמן האחרון שפחות בא לי ..וקשר את שני הדברים יחד כלומר : מתחילה להמשך לאנשים מסביב+ לא תמיד בא לי לשכב איתו= מ'ניינים עם הקשר שלנו?!

iritika

New member
חמודה...

הזמן ילמד אותך שהמשקל הרב שאת נותנת למין כרגע מאוד מופרז. מין לא בא במקום משהו- הוא רק תוספת- אם תחשבי ככה ותחיי ככה תביני שאת רק יוצרת את הבעייה- היא לא באמת קיימת... תנסו לגשר על הפער הזה בינכם- אין ניצוצות ופרפרים כמו בהתחלה- אבל צריך להיות לכם בסיס רחב של תקשורת שמחפר על היעדר הפרפרים... זה לגיטימי להימשך לאחרים- אבל בין להימשך ובין לעשות עם זה משהו- יש הבדל מאוד מהותי... אני מאוד מקווה שלא תבססו את הקשר בינכם רק על סקס ומה שמשתמע מכך...

ממש לא!

אצלו המין הוא בעל משקל גדול.. באותה שיחה אמרתי לו שאין קשר בין הירידה בחשק במיני אצלי ולבין האהבה שלי אליו. הוא אמר לי שהוא רואה במין ביטוי לאהבה (מימוש) ולכן קישר בין שני הדברים

זה די טבעי

אחרי שהשתחררת מן הכלוב של הבתולים, מתחשק לך לראות איך זה עם אחרים. אם התשוקה ירדה עכשיו, מה יהיה בעוד 10 שנים? יכול להיות שאכן את לא בחורה של "גבר אחד בחיים". אם תדכאי את היצרים לטעום בחוץ עכשיו הם יצוצו אחר כך אם תתחתני איתו. את בצומת חשובה וקשה. ייתכן שאת צריכה להיפרד ממנו

חחח...

אתה באמת נשמע כמו היצר הרע שלי... אבל אני בנאדם שנלחם וגם הרבה פעמים מנצח את היצר הרע שבו. ומה לגבי הלב? הרגשות שלי כלפיו עדיין חזקים... ועכשיו בתקופה לא כ"כ טובה בחיי, הוא היה שם לצידי כמשענת כחבר ויועץ.. מה שרק חיזק את אהבתי אליו. אז אתה אומר שכאשר מדובר ב"סקרנות וטבע אנושי" מול רגשות ואהבה, לדבר השני אין סיכוי? מצ אחד מאוד קשה לי לחשוב עלינו בנפרד, ומצד שני מרגש אותי לחשוב על זה.. מה עושים זוגות נשואים?

בוגדים

אתבחורה צעירה שגילתה את המיניות. בן זוגך אינו יכול למלא את תשוקותייך ואת סקרנותך לראות איך זה עם אחרים. גם כשאת שוכבת איתו את מפנטזת על אחרים. כמה זמן תוכלי להתמודד עם התשוקה הזו? שבועיים? חודשיים? שנתיים? יום יבוא ואת תהיי חייבת, פשוט חייבת, לממש אותה. אם תישארי איתו את תבגדי בו בודאות, אם לא עוד שבוע אז עוד חודשיים או עוד שנתיים. גברים מרגישים את התשוקה ויום אחד תמצאי את עצמך משתגלת עם עמית לעבודה במדרגות או במחסן.... האהבה לא תעמוד לך כי היצרים חזקים ממנה. מה עןשים זוגות נשואים? במקרה הטוב הולכים לחילופי זוגות. במקרה הפחות טוב והיותר נפוץ - בוגדים!

אני מפחדת

שאתה צודק

s h o o s h a

New member
ואת רק בת 14

מציעה לך לפנות לפורומים שעוסקים בעניינים של בני נוער כמו אהבה בגיל ההתבגרות, חברויות ובכלל, בתפוז יש מגוון רחב של פורומים שכל "עיסוקם" בבעיות של בני נוער במגוון תחומים.(חפשי בדף הקהילות תחת נושא הנקרא - צעירים) זמנך רחוק מאד מלהיות שותפה בפורום זוגיות במשבר את רק ילדה תבלי, תהני ותחיי כמו נערה בת 14 חג שמח ושבת שלום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נתתי לאחי הקטן לכתוב מהיוזר ניים שלי.. אני בת 21 ! (82\5\27)

s h o o s h a

New member
שינויים

(כרטיסך האישי שינה גווניו תוך שעות הפכת מבן 14 לבת 21 טוב נו, שיהיה) =========================================== ובכל מקרה, בנושא שבו עסקינן - את סקרנית, את מרגישה דברים, את רוצה לראות ולנסות. וכל אלו טבעיים לחלוטין שכן אם לא תחושי כך, או אז, אני הייתי חושבת שמשהו אינו כשורה בך. עכשיו זהו הזמן לעשות ככל העולה על רוחך (במשנה זהירות, כמובן) וזאת על מנת לא לחוש מאוחר יותר בחייך תחושה של פספוס ו/או החמצה. החבר הזה שלך, יבין או שלא. את תלכי עם תחושות הבטן שלך את עדיין צעירה מאד הזמן הוא שלך ובידייך בהחלט גורם לי לזמזם את שירה של שרון עזריה כשהפזמון אומר כך : "הזמן שלנו פה הוא קצר ולא ידוע כדאי שניקח אותו ונעשה בו משהו טוב הזמן שלנו פה הוא קצר ולא בטוח כדאי שנבין את זה ונלמד איך לאהוב"
וזה נכון לכל כך הרבה אנשים בכל כך הרבה מצבים ותחומים בחיים
"אבל עכשיו זה הזמן לאהוב את עצמי מאושרת עכשיו כל רגע זה הרגע להזדמנות שלא חוזרת..."

adam33

New member
לברר

את חייבת לברר את הקשר הנוכחי לעצמך יכול להיות בגלל שזה היה הקשר הראשון שלך אז פתאום הרגשת שאת יכולה למצא מישהו אחר ושונה וזה טבעי אם כי לא מוסרי נכון שאת רוצה..מי לא רוצה? אבל את צריכה לברר את זה לעצמך ולראות מה בעצם גורם לך להביט ולהנות מכך שאת מביטה יכול להיות שהכל מקסם שוא ובעצם טוב לך רק שאת רוצה יותר חוסר שגרה בקשר הנוכחי שלך ואם אכן זה ככה את צריכה ליזום וגם לומר לו שייזום דברים מצד שני אם באמת אינך מרגישה שהוא החבר שאת חולמת עליו אז תפעלי בנושא אבל לומר אני איתו וגם איתם זה קצת מבולבל.. לכן קחי את עצמך ותגדירי את רצונותייך ומהיכן הם נובעים.. בהצלחה

תודה ../images/Emo142.gif

אני יודעת שאני אוהבת אותו.. הגעתי למסקנה הזאת לאחר שיחה איתו...ואני יודעת שגם כל העניין נבע מכך שאני סקרנית נטו. ולכן החלטתי עם עצמי שאני נשארת עם החבר עד שהאהבה תדעך (אם בכלל) והסקרנות... אני אאלץ להתגבר. מצד אחד אני כך, מצד שני אם זה היה הפוך ואלו היו הרגשות של החבר שלי והייתי יודעת שהוא איתי אבל גם מפנטז על אחרים לפעמים הייתי כועסת..וקשה לי להסתיר ממנו דברים (אני משתפים ב-ה-כ-ל)..

למעלה