אנחנו רוצים להתנצל.

אנחנו רוצים להתנצל.

ברצוננו להתנצל בפני חברי הפורום על שנאלצו להכנס לפורום בשעות האחרונות, לראות את מה שקרה כאן, ולהגעל. ברצוננו להתנצל בפני קוראי הפורום ה"שקטים", שלא רגילים לראות את מה שראו כאן. ברצוננו להתנצל בפני ג´ודי, שקיבלה יחס שלחלוטין לא מגיע לה. אנחנו מודים לאלה שהפנו מייד את תשומת ליבינו למה שקרה כאן. ויש לנו רק דבר אחד להבהיר - אנחנו לא נרשה התנהגות כזאת בפורום. לכנות גולשת קבועה וחשובה בפורום הזה "חתיכת חרא", שקול מבחינתי ללחתוך צוואר של מישהו שציפצף למישהו אחר בכביש. זו אלימות. ואנחנו לא נרשה את האלימות הזו כאן. וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה מאותו המשתמש, הן על גבי הפורום והן במסרים אישיים. וכפי שהבהרנו לאותו הגולש - הפעם רק מחקנו את ההודעה. כיוון שגולש זה אינו מהסס להשתמש בשפה בוטה ופוגעת באופן שיטתי וקבוע - הבהרנו לגולש כי בפעם הבאה יחסם משימוש בפורום. ושוב, תודה על התמיכה וסליחה על מה שהייתם צריכים לראות כאן היום. גפן ויניב.

fantom

New member
אך ורק לגודי../images/Emo47.gif

מצטער על מה שקה בפורום ואני מתעב את אותו את אותו הגולש על התנהגותו המגעילה אז זה בשבילך לגבי שנת 2003 היא כל כך יפה כשהיא בוכה דמעות של אושר פרצו מתוכה ציחקקה היא צחוק של מבוכה היא כל כך רועדת משמחה מצאה היא את אהבת חייה אביר על סוס לבן בא אלייה שבה הוא במהירות את ליבה ממבט ראשון תפסה היא חיבה הציע לה ברומנטיות נישואים עם הטבעת והמון שושנים אמרה "כן" ללא היסוס לאביר הלבן שעל הסוס המריאו עם אהבתם אל על ריחפו האוהבים ממעל להקים משפחה גדולה הם רוצים מסביבם יתרוצצו המון זאטוטים אז גודי בהמון הצלחה וממך אני מבקש סליחה על היותי חסר מנוחה שעל אודותייך לא נתתי טרחה דן

judyr

New member
משפחה יקרה וחשובה שלי../images/Emo70.gif

לא יודעת איך זה קרה אבל אתמול באמת הרגשתי פה לבד טיילתי וקשקשתי עם חברים בצ´ט שלנו וכשחזרתי לפורום ראיתי את השאלות שלהם אחד לשניה הסברתי עם המון סבלנות איך ןמה ולמה חשוב לשרשר גם על גבי הפורום וגם עניתי לשאלות במסרים האישיים ופתאום הרגשתי שזה בעצם לא עוזר ושאולי אין טעם לעזרה אז הבנתי שאין טעם להסביר ואולי בזה מסתיים העניין ואז כל כך נפגעתי ההודעה הצורמת ההיא ממש לא התכוונתי לפגוע פה באף אחד וזה ברור לי! רק באמת חבל שישנם אנשים שמתבטאים בצורה כזו אני באמת מרגישה כי מה שיש פה הוא שונה ומיוחד מצטערת, אבל אחרי שמכירים את כולם עם השטויות... עם הצחוקים... עם השאיפות... עם הכאב והאבדן האישי... וזאת אחרי שאנו כחלק מהחבורה הגדולה הזו פה נותנים... מקלפים... חושפים.. את הדברים האלה אחד בפני השני... לא יכולה לראות שמישהו לא מכבד את זה... הפגיעה מבחינתי היא אישית. כבר אמרתי בעבר לגפן ולא אסתיר אני לא משתמשת סתם במילים אומרת את שמרגישה ואת שמתכוונת והאמת היא שאתם חשובים לי ואתם חלק ממני... יש דברים שקורים לי בתקופה האחרונה שאתם יודעים ואף אחד אחר לא חולקת איתכם ולא עם אחרים בהחלט מתייחסת אליכם באהבה מקבלת את כולכם... הלא זה חוקי המשפחה.... אתמול כשסגרתי את המחשב וירדתי לטיול עם הכלבה אמרתי שלא חוזרת אולי מדי פעם אקרא אבל לא אשמיע קול אבל הרי לא אעשה זאת כשקשה לא נשברים... כולנו יודעים זאת לא ניסיתי להיות תיאטרלית פה עכשיו.... יש לנו סיבות אחרות בשביל זה... לא התכוונתי לעשות בלאגן אתמול... רק הרגשתי צורך לשמור על הבית... אז הנה פתחתי את הפורום.... וראיתי... מסתבר שכמו שאתם חשובים ויקרים לי ושזה הדדי.... ו... תודה.... ליניב וגפן ומרסלה ופנטום ולכולכם אוהבת אתכם חלק מכם פה בשבילכם כמו שאתם בשבילי ופנטום.... די להעלות דמעות בעיני עם מילותיך יום אחד כשתהיה מפורסם אגיד... הכרתי אותו עוד בתחילת דרכו... נשיקות וחיבוק ענק לכל כל כל כולכם!

Yaniv-DC

New member
וחוץ מזה...

חרא כותבים עם א´, ולא עם ה´
ואנחנו מצטערים שלא היינו, שפוט גפן טיפלה בדרדקיה, ואני לימדתי את "מי כמכה (גאולה) ומייד אח"כ, עם כיתות ז´, עשינו מיני אירוויזיון... בשנייה שהתפננו, כמובן עיננו חשכו, וקצת השתמשנו במטאטא ובסניטייזר, והכל חזר לקדמותו

fantom

New member
מרגש ונכון../images/Emo47.gif

כל כך הזדהיתי עם מילותייך הפורום הזה הוא כמו משפחה אנו בחול קושרים אותנו לארץ באמצעות הפורום הזה וכל כך שמחים שישנם חברים מישראל ככה אני מחוברים לארץ שלנו וחוץ מזה לאותם האנשים שנכנסים ופוגעים בחברים אחרים יש לנו לקסיקון שמות כמו: יא נעץ , יא עגל , כונפה , ועוד ועוד אז אל תתיחסי לתת רמה שמידי פעם אנו נתקלים בהם ומעבירים הלאה מה עוד שתמיד בנינו אנו צוחקים מהם יום טוב , ואל תסתובבי עם הכלבה בגשם הזה , חארם! דן ,

judyr

New member
דנדן.....

חארם
אתה אומר
על הכלבה
הלוואי עלי הפרווה שלה... גוש פרווה לבן ושעיר עם שערות כאלה צפופות שטיפות הגשם פשוט נתפסות להם בקצה ויש לה את הכייף להתנער מהן רק בבית עלי או על החתולה או על המיטה חארם עליה
ומה איתי
אני יותר גבוהה... תופסת את הטיפות לפניה... ואצלי משום מה לא משנה מה אעשה הן ישר חודרת לי קודם כל לראש... ומציירות להן שביל מצמרר לפנים ולעורף... ושלא לדבר על השלוליות.... זה שהיא מקפצת לה בינות לשלוליות... זה בסדר... אבל אני צריכה לתמרן גם.... נראה לי זה הרבה יותר קל עם ארבע רגליים ולא שתיים... ג´ודי.... שמנסה לתאר לעצמה את עצמה ... עם פרווה לבנה עם זנב... חחח

fantom

New member
חראם על הכלבה?????????../images/Emo47.gif

מי שמכיר אותי יודע שהכוונה לא היתה חראם על הכלבה ותאמיני לי שלו!!! הכל היה מכוון אלייך יקירתי אך ורק על בריאותך הרהרתי על טיפות הגשם הסוערות שמרטיבות לך את השערות על מזג האויר הנורא שבחוץ שלצאת לטייל בכלל לא נחוץ כנסי הבייתה לתוך שמיכותייך עם שוקו חם לחמם את רגשותייך דן

judyr

New member
פנטי...

חמוד... את השוקו החלפתי בנס קפה...... כבר שניים... רגשותי התחממו בזכותכם... חבל שאי אפשר לשלוח בתפוז קבצי power point כי עשיתי שם משהו חביב שרציתי לשלוח למשפוחה... לא נורא... ברגע שזה יתאפשר מבחינת תפוז אתם תהיו הראשונים לקרוא

fantom

New member
אבל אפשר לאי מייל../images/Emo47.gif

ושוקו אני שותה עד היום במיוחד חם ומהביל

judyr

New member
נכון, לא חשבתי על זה... ../images/Emo13.gif

אני אשמח לשלוח לו במייל

judyr

New member
אופס../images/Emo70.gif לך.... ולא לו... למי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוי הסניליות הזו...

Tokyo

New member
אמרתי פה למישהי לא מזמן שגודי

היחידה שהביאה כניסה חלקה כמו תחת של תינוק לפורום הזה, ועל זה אני אומר שיחקת אותה!! ואם הייתי עד לשירשור אתמול בטח ובטח שהיה לי גם מה להגיד לאותו הבחור(זוכרים הוא רצה להיות באלבום עלק חחח עכשיו אחרי מה שהוא אמר אפילו תמונה קטנה בעיתון על המשמר לא הייתי נותן לו) שניסה לפגוע באחת הכותבות הנפלאות שיש לנו בפורום. גו´די יקרה תאמיני לי כבר אכלנו פה את כל מי שניסה לפגוע באחד מחברי הפורום (הומופובים למיניהם) אז לא צריך להתרגש מכל אחד שיש לו צורת התבטאות של שוק! אוהבים אותך אנננ אננננ (רעש של אופנוע)

judyr

New member
טוקיו חמוד שלי.....

תראה אהמממממ... עלי להודות שצריך חתיכת תחת בשביל כניסת תחת תינוק חלקלקה.... אז בקטע הזה.... יש.... אננ אנננננ (רעש של אופנוע) פויה לך תתבייש.... האופנוע שלי היה רועםםםםם די החלטתי נותנת לעצמי שבוע בלבד... לסרוק תמונות ולשלוח לגפנונה... ואז תראה מה זה אננננ אננננננ

marsala

New member
HEY JUDE...באהבה...

Hey Jude Lennon/McCartney Hey Jude, don´t make it bad take a sad song and make it better Remember to let her into your heart Then you can start to make it better Hey Jude, don´t be afraid You were made to go out and get her The minute you let her under your skin The you begin to make it better And anytime you feel the pain Hey Jude refrain don´t carry the world upon your shoulders For now you know that it´s a fool who plays it cool By marking his world a little colder Da da da da da da da da da Hey Jude don´t let me down You have found her, now go and get her Remember to let get into your heart then you can start to make it better So let it out and let it in Hey Jude begin You´re waiting for someone to perform with And don´t you know that it´s just you Hey Jude, you´ll do The movement you need is on your shoulder Da da da da da da da da da yeah Hey Jude Hey Jude, don´t make it bad take a sad song and make it better Remember to let her under your skin Then you can begin to make it better Better, better, better, better, better, oh Da, da da da da da da da da da da, hey Jude Da, da da da da da da da da da da, hey Jude Da, da da da da da da da da da da, hey Jude

Gefen

New member
בוקר טוב חברים!! ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

כמה טוב להתעורר בבוקר ולמצוא פה את כל התגובות... הזכרתם לי בשניה למה אני מאוהבת בפורום הזה... מאחלת לכולנו יום מוצלח הרבה יותר מהקודם
גפן

תשמעו....../images/Emo91.gif

עכשיו אני מבינה מדוע נמשכתי לפורום כולם כאן כ"כ דרמטיים....כמוני... אז מישהו בלי חיים שיושב מאחורי מסך אמר משהו פוגע ביג דיל למה להתייחס? חברה החיים האמיתיים הם מבעד למחשב ולא צריך לקחת דברים קשה כ"כ אומנם אנשים כמו "ההוא" לא צריכים לקבל בכלל במה לטימטומם אך אם הצליחו להסתנן אז שיהיה ....
ויום נפלא לכולם

Yaniv-DC

New member
סאנשיינס!!!!

די כבר, אוף איתך... את היחידה שגורמת לחשוב שאני מפספס משהו בלא להיות סטרייט --- אותך!!!!!

למעלה