אנחנו על המפה

• פותח הנושא AdiX
  • פורסם בתאריך

AdiX

New member
אנחנו על המפה

רשימת מוזיקאיים יהודים אמריקאיים אנגלים ובכלל רשימה חלקית שהפתיעה אפילו אותי, רק מיקל ג'קסון ואלביס חסרים ברשימה. מצד שני, אם פאולה עבדול וסמי דייויס ג'ויניור הם משלנו, כנראה שאין מה להתלונן. Peter Green Mark Knopfler George Michael Manfred Mann Paula Abdul Sammy Davis, Jr Billy Joel George & Ira Gershwin Art Garfunkel Paul Simon Donald Fagen Janis Ian Barry Manilow Randy Newman Phil Spector Mel Tormé Pink (singer)

giba70

New member
הלל סלובאק שהיה ברד הוט צ'ילי פפרס

הגיטריסט הישראלי שניגן באלבומים הראשונים ונפטר מסיבה שאינני זוכר

macleud

New member
וגם הסולן של KISS

שבכלל אמור היה להיות חזן וגם לו ריד

wawadhani

New member
זה מאוד ישראלי

הגאווה הלאומית, העדתית, הציונית, הדתית וכו' זה לא באמת חשוב. למרות שסטטיסטית זה מאוד מעניין, אבל אכתוב על זה כבר בפורום "סטטיסטיקה והסתברות"...

pasteran

New member
אני מבקש לא לערבב גאווה עם ציונות

חוץ מזה שהנושא טחון ואפילו יש כאן מאמר עליו. אני תוהה אם נעשתה עבודה סוציולוגית אמיתית כדי להסביר את זה (נתקתלתי בכמה הסברים סבירים)

melancholy man

New member
אני חושב שהסבירו את זה

קוראים לזה קרתנות נדמה לי, מצד שני, לא יודע, איכשהו נחמד לדעת, מעניין אגב, למה אין הרבה יהודים שאשכרה עושים רוק ולא איזה פולק מלא במילים, כעם נדמה לי שאין לנו את זה... מצד שני, תמיד יש את מייק בלומפילד להאחז בו כאלוהי הגיטרה העיברי.

John Barleycorn

New member
הלו הלו

שלום צבי לייבוביץ', הסולן של "התמכרותה של ג'יין" מוסר שהוא נעלב מאד מההכללה הגורפת שבדבריך.

garcia

New member
Jorma Kaukonen

יהודי מבית טוב וחם שעושה אחול שלוקי הארד רוק.

melancholy man

New member
יהודי מבית פיני טוב

שעושה אחלה רוק אנד רול, זו אחת הדרישות להיות אדום בפורום הזה

TopGear

New member
גם דריידן ובאלין היו יהודים, שרלטן

כן כן, רק תעמוד שם, ולסלי ויינשטיין יוציא את כל החרא שבך עם הלהיט הססמוגרפי "מלכת המיסיסיפי"... נתת לי מספר, חשבתי שאתה חבר את בורגול ביקשתי, אמרו לי שאני מפגר... אז מה, גרסיה, גם השנה לא יהיו לנו "ביצים" לביקון?...אני אחכה לך בקיץ בפילמור, תגיע, ונפרק בלטות למזכרת...

למעלה