אנחנו נמצאים בערוץ E! תראו איזה מ-אגניב
I Im 4 FDNY New member 19/9/03 #2 וואייי איזה מאגניבבב! גמני רוצה חחח באיזה הקשר הראו אותכם? אה.. וד"א אני חדשה, אני הדר עוד מעט בת 14 והפורום שלכם נראה לי גם מאגניב כזה.. אז הצטרפתי!
וואייי איזה מאגניבבב! גמני רוצה חחח באיזה הקשר הראו אותכם? אה.. וד"א אני חדשה, אני הדר עוד מעט בת 14 והפורום שלכם נראה לי גם מאגניב כזה.. אז הצטרפתי!
P PURPLE CHICKEN New member 19/9/03 #5 וולקאם!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif הסבר קטן: בנות גילמור --> ב"ג --> באג --> תהני!
F frikin shin New member 20/9/03 #14 סלבס אינדיד../images/Emo9.gif wer famus! *נכתב בשגיאות כתיב בכדי להראות את חוסר המבטא של הישראלים*
P PURPLE CHICKEN New member 19/9/03 #4 קווווווווליניישן!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif אנחנו סלבס!
L Lorelai New member 19/9/03 #9 בפעם השניה ../images/Emo6.gif רואה ירדן.. זה למה אסור לך לקטול את הערוץ אהמ אהמ
• •°DaNuSh°• New member 20/9/03 #13 וואי איזה מגניבבב!! באיזה הקשר הראו אותנו ב-E? לא הבנתי.. אבל בכל זאת זה ממש מגניב.. וסורי שאני לא הרבה בפורום פשוט ממש אין לי זמן להכנס אז אני נכנסת רק בסוף שבוע ואולי איזה פעם בשבוע.. באט איי סטיל לאב יו באגיות!
וואי איזה מגניבבב!! באיזה הקשר הראו אותנו ב-E? לא הבנתי.. אבל בכל זאת זה ממש מגניב.. וסורי שאני לא הרבה בפורום פשוט ממש אין לי זמן להכנס אז אני נכנסת רק בסוף שבוע ואולי איזה פעם בשבוע.. באט איי סטיל לאב יו באגיות!
S simple gUaRaNa New member 22/9/03 #17 ../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif ממש לא הבנתי, אבל - וולקאם הדר, אנוכי נעה