בהצלחה!
אני רואה שכבר קיבלת את הטלפו. אל תתני לאף אחד למנוע ממך תשובות. תתקשרי למי שאת רוצה - מתי שאת רוצה. תדאגי גם שיהיה לך הפלפון של ד"ר בר ושל כל מי שיכול לעזור. הם מאוד נחמדים ותמיד מוכנים לעזור ולענות על שאלות. המון המון הצלחה!
בהצלחה!אנחנו כבר כמעט שם
אחרי שמרחתי את הזמן חודשים על גבי חודשים, קבענו תור למתן זרע. בקרוב אנחנו צריכים להתייצב בראשון לציון כדי להפקיד את המנה שלנו ולהתחיל סופסוף באמת את התהליך. מעניין למה אני בכלל לא מתרגשת. אולי אחרי שנים של כשלונות כבר אין לי כוח וחשק להתחיל להיתלהב. אני מנסה להתייחס לזה כאל פרוצדורה בלבד. חברה שלי הבטיחה לעשות לי טיפולי הילינג ברגע שנתחיל לגלגל את העינינים, אולי זה יעזור לי להיתחבר באמת. בינתים כל התיאומים עוברים דרך סימה- המזכירה/אחות של הסניף החיפאי. רציתי לשאול אם למישהו יש את הטלפון הישיר של המעבדה בראשון לציון כדי שנוכל ליצור קשר אם יהיו שאלות של הרגע האחרון (סימה, משום מה, מסרבת לתת למשהו לעבור שלא דרכה)., האם מישהי לקחה את שירותי מכון פועה ברומניה? כמה זה עולה? אני מתנצלת על שאני רק ברקע כל הזמן, אבל חושבת שכולם מכירים את החלק הזה של ההדחקה. בפורום פוריות תרמתי את מנת ההודעות שלי, כאן אני מיתחבאת בארון
. לילה טוב![]()
אני רואה שכבר קיבלת את הטלפו. אל תתני לאף אחד למנוע ממך תשובות. תתקשרי למי שאת רוצה - מתי שאת רוצה. תדאגי גם שיהיה לך הפלפון של ד"ר בר ושל כל מי שיכול לעזור. הם מאוד נחמדים ותמיד מוכנים לעזור ולענות על שאלות. המון המון הצלחה!