אנחנו כאן.

האדרים

New member
אנחנו כאן. ../images/Emo119.gif

שלום לכולם, אנחנו חדשים בפורום, ורצינו שתדעו. אנחנו - זו המשפחה שלנו, הורים ושני ילדים בכיתות נמוכות בב"יס יסודי, גרים בשרון, ו"חולים" על הרכבת פאזלים. ההורים,חובבים,הילדים-מקצוענים אמיתיים-לוקחים חלק-ומרכיבים. ללא עזרתם לא היינו מסיימים את רוב הפאזלים. אין לנו העדפות מיוחדות, ועד כה בנינו 1000- 1500 חלקים. בתכנון: 5000 - VIEW OF MODERN ROME שמחנו לגלות שאנחנו לא המשוגעים היחידים, ולמי ששאלו מדוע מרכיבים פאזלים, ובכן, אין תחושה נהדרת יותר מ'שבת-משפחה-גם-יחד', מרכיבים ביחד, ותוך-כדי מתפתחת הדינמיקה במשפחה, שיחות, ריבים, והרבה כיף. מומלץ לכולם.

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo13.gif

נשמע נפלא ... נשמח לראות תמונות של הפאזלים שהרכבתם עד כה כמו גם לשמוע על חוויות ההרכבה של המשפחה

ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif!

שמחים לקבל כל מצטרף חדש לפורום שלנו. אולי תעלו תמונות של הפאזלים שכבר הרכבתם? זה ממש נחמד לשמוע שהילדים של היום עסוקים בדברים אחרים חוץ ממחשב, טלויזיה, אי סי קיו וכו'... גם אצלי הילדים אוהבים לעזור אבל יש להם רק בעיה אחת... שניהם עיוורי צבעים!

האדרים

New member
ילדים ועוורון צבעים.

גם אני (אבא) עיוור צבעים (קל, חלקי) וקשה לי להגיד אם זה מפריע לי (לא רואה מה לא רואה...) אבל בהחלט בהרכבת פאזל אני מחפש ומאתר חלקים בעיקר לפי הצורה, ופחות לפי הצבע או הציור. כאשר מדובר בתוצרת 'רבנסבורגר' - זה אפילו יותר קל כי הצורות מיוחדות. אז עיוורון צבעים אינו תירוץ (בלי לפגוע) - אפשר להנות על-אף, ושהמחשב יחכה...

זה בטח לא מונע

אבל כשאתה לא מבדיל בין ירוק לחום או בין כחול לסגול אתה תסכים איתי שזה קצת מקשה..... בכל זאת הם מנסים מידי פעם ומאוד מרוצים כשמצליחים למצוא חלק נכון.

למעלה