אנחנו חיים.....

אנחנו חיים.....

בעינייך קשורה המטפחת עיניי עטופות בשניה בחושך כפוי עם קצת פחד נוספה לנו עוד חוויה צחקנו לאללה חייכנו במשחק של אמת וחובה עירומים זו מול זה נעמדנו חשים באוויר אהבה ועל המיטה שם שרועים בגישוש חושני באפלה היה לי שם כייף ונעים מקווה שהיה לך נפלא...

נעמי 1

New member
העיקר שאתה חי...

והוא חי... והיא חיה... ואתם מפרים אחד את השני. נעמי

הנה משהו לפני הסערה הגדולה...

זוג נשוי נוסע בכביש המהיר במהירות המותרת של 90 קמ"ש. הבעל נוהג. האישה מסתובבת לכיוונו ואומרת לו: "יקירי, אמנם אנחנו נשואים 15 שנים אבל אני רוצה להתגרש". הבעל בשקט מוחלט מגביר את המהירות ל- 100 קמ"ש. "אל תנסה לשנות את החלטתי", היא אומרת, " יש לי מאהב והוא יותר טוב ממך במיטה". עדיין בשקט מוחלט מגביר הבעל את מהירות הנסיעה ל- 120 קמ"ש. "הוא החבר הטוב ביותר שלך, המאהב שלי", אומרת האישה. הבעל לא אומר דבר ומגביר את המהירות ל- 130 קמ"ש. "אני רוצה את הבית", היא ממשיכה, "את הילדים ואת חשבון הבנק".. המהירות מוגברת ל- 140 קמ"ש. "אתה לא רוצה כלום?", שואלת האישה. "לא", עונה הבעל. " יש לי כאן את כל מה שאני צריך". "ומה זה שאתה צריך?", היא שואלת.. הבעל מכוון את רכבו לגשרון, ושנייה לפני שהוא מתנגש בו הוא עונה לאישה: " ל י יש את כרית האוויר".

יווווווווווו מייקי....

אז אני מבינה שאין מה לעצבן אותך יותר????? אוףףףףףףףףףףףף אחלה בן אדם ... אני מה זה מ-פ-ר-ג-נ-ת....

אל תשאלי...

תכתבי מהבטן...יאללה... תני לאצבעות לעשות את שלהן.... להקליד..להקליד...לא מה שאת חושבת...

אני אוהבת אותך...

ואותנו.... כשנכנסים למיטה עירומים שנינו יודעים בשביל מה אין פה איזשהו משחק או "אתגר" או "כיבוש" אני מחבקת אותך חזק אלי ומרגישה את הנפש שלך נוגעת בנפש שלי.. אתה לוקח את ידי ומוביל אותי בעדינות אלייך וחם לי בפנים. כולי מתמלאת בך כשאתה ממלא אותי אני אוהבת אותך ואותי... [נסחפתי?]

למעלה