אנחנו חולים......

אנחנו חולים......../images/Emo7.gif

נעגלגל שוב חולה......והיא רק רוצה ציצי! אז שוב אנחנו בהנקה מלאה!!!!!!!! ואני בכלל מרגישה שאין לי חלב. הציצי מרוקן! במשך החודשיים האחרונים ממתן החיסונים גלגל חולה כל הזמן. אנחנו כבר 3 ימים עם חום מאד גבוההה שיעולים...... ועשיו ם שילשולים. הרופא התורן לא איבחן כלום...... אוףףףףףף

meira

New member
איזה מזל שיש ציצי להרגעה

אני בטוחה שהוא לא ריק ואם זה מה שגלגל צריכה, טוב שלאמא יש! חיזקי ואימצי ותרגישו טוב מהר מהר.

inbale

New member
מסתובבת עכשיו שפעת מעצבנת

חום גבוה בימים הראשונים כאבים קשים בכל הגוף והצרה הזאת נמשכת לסירוגין...3 שבועות!!! מכה פשוט מכה... אני מקווה שתעברו בשלום את הימים הראשונים והעיקר - תהיו בריאים!!!!!!!

זה נשמע בדיוק כמו מה שהיה למשה../images/Emo5.gif

חום גבוהה (יותר מ39) שהחזיק 5 ימים, נזלת, שיעולים, ישנוניות, שלשול ודלקת עיניים. וכמובן הבחור היה צמוד ציצי. אבל בהחלט הוקרתי את ההנקה על כך, כי מי שלא יונק במצב כזה שלא אוכלים ולא שותים יכול חלילה להתייבש. אז קחי אוויר, כמה ימים וזה עובר. היום משה כבר אוכל ביס פה ביס שם, ואפילו גמר חצי גרבר. בקיצור תוך שבוע הכל עובר. וזה כנראה וירוס אז אל תסחבי אותה סתם לבדיקות, אלא אם היא מפתחת סימנים מפחידים או שזה נמשך מעבר ל-5 ימים. תהיו בריאים!.

דיאנה1

New member
החלמה מהירה והרבה בריאות לגלגל ../images/Emo142.gif

אצלנו דווקא בעלי ואני חולים ובר
טפו טפו טפו טיפונת מנוזל אבל בסדר. נקווה שלא יידבק. זו עונה כזו שהוירוסים משתוללים.

למעלה