אנחנו הנשים!!!!!!!!

*יערית

New member
אנחנו הנשים!!!!!!!!

מצדקת דיברי חכמים שאמרו :מזל שלא עשני אישה! אך בלעדינו אי אפשר....
ולכל הנשים היפות והמקסימות שנמצאות איתי כאן אני מקדישה את השיר... נשים רוקדות.../יורם טהרלב בנות עשרים יוצאות בריקוד כי חתן הן מוכרחות לצוד מי שלא תצוד בבוא זמנה תישאר לה רוקה זקנה שנות העשרים הן שנות נעורינו מחסות הורים רק יצאנו וכבר יש לנו בנות שלנו באנה באנה הבנות בשמחה וגם בעצב כך נרקוד לפי הקצב אם נרצה או לא נרצה אז תזמורת-מוסיקה! במחול נצא בנות שלושים הן מוכרחות לרקוד רק בשביל לצאת מן הסירים בנות שלושים הן מוכרחות לרקוד שיחשבו שהן רק בנות עשרים והילדים גדלים אל מול עינינו עוד מעט נהיה כמו הורינו מוכרחים לרקוד וגם לשמוח זה עוזר לזכור וגם לשכוח בנות ארבעים הן מוכרחות לרקוד הרגלים הן עוד חטובות אלו הן שנתינו הטובות סוף סוף יצאנו מכל החובות והבת היא כבר עלמה נחמדת גם היא עם בחורים רוקדת וכשיש לנו ילדה כמוה אז אפשר לרקוד וגם לשמוח בנות מאה הן מוכרחות לרקוד עם הנינים והנכדים בנות מאה הן מוכרחות לרקוד שיתפקעו כל הידידים בנות מאה רוקדות על הבלטה שהבעל יאזין מלמטה גם אם בלב ישנה טיפונת עצב ברגלים עוד שמור הקצב . יערית-

../images/Emo6.gif וזה מה שנצנצית הולכת לעשות

היום לרקוד,עד כלות הכוחות וודקה רד-בול מחזר משולהב וכל השאר נכנס למגרה כן יש לי אחת כזאת בפינה של הלב מגירה עם פיסות קטנות יש שם ממש פאזל לבנות אך יבוא היום ויגיע המוכשר שיצרף פיסה אל פיסה ואתם עוד תראו תמונה מדהימה

*יערית

New member
איזה מזל יש לך../images/Emo13.gif

מצאת את האדם הנכון ביותר לריקודים.... כן כן ..אני!!!!!
לגבי הפאזל..זה בדיוק מה שהתכוונתי זה שהשלים לי את התמונה בפאזל הוא זה שיפתח איתי את ה-פרק..פרק ב´ של חיינו. צאי לך חמודה....שתי עד כלות הנשימה
אל תשכחי חברות בדרך... אומנם רק יין נכנס לגרון...וזה יוצא שילוב נהדר עם רחוף על רחבת הריקודים. אחלה..תהני לך... יערית.

אכן מזל יקירה

שבורכתי בחברים נפלאים ישנים וחדשים שאיתם כל כך קל לעבור הכל רגעים קלים ורגעים קשים שבת שלום אנשים

אורלי41

New member
לא קרוב מדי לדלת..מסוכן

יווווו אמאלהההה בחיי שמפחיד לצאת להתפרק בעיר הגדולה.. אלא אם כן המסיבות נערכות בחדרי חדרים בבתים... השמרי על עצמך זקוקים לך.......
תבלי עד שכרון חושים......רק לא לעשות שטויות בבקשה.... לעצור שניה לפני......
כדי להשאר תמיד עם עין פקוחה ולשלוט על המצב...
מסוכן בימנו לעצום שתי עיניים ליד המשחרים לטרף..... לאאאאאאאאא לא התכוונתי למפוצצים אלא לזכרים .... באשר הם.....

חזרתי ../images/Emo3.gif

לא עכשיו אבל מה חשבתם שעוד יהיה לי כח לבוא לבקר? לא היה רד-בול אז התפשרתי על וודקה עם תפוזים לרקוד אמנם לא רקדתי אבל ישבתי במקום מקסים יפו ,כן זו שחודרת כמו יין לדם,זהו ועכשיו איתכם. (סתםםםם ,אני הולכת לישון
) בוקר טוב חברים

אורלי41

New member
בוקר נפלך יקירתי../images/Emo42.gif

הנה השמש זורחת לך במלוא עוצמתה... והנה ניצתי בוהקת לה במלוא אורה
ספרי ספרי........היכן היית ומה עשית????? (סתם סתם בלי מה עשית..) געגענו אליך כללללללללללל הלילה

חופשיה

יש שניים שאני אוהבת,טרבין שנמצא מחוץ לנמל בסוף הרחוב עם אוירה צעירה, יושבים על מזרנים,מוסיקה טובה,נרגילות למי שאוהב,בקיצור סבבה של מקום למי שאוהב את הסגנון. השני סולידי ,אלאדין קפה-מסעדה שאוהבת בגלל המבנה והתצפית לים (השאר לא משהו).

ניצת..אם את בעניין מקומות כמו טרבין

ממליצה בחום על מקום בשם תופים מקום הבית שלי ושל החברים שלי...באיזור אבו כביר אותה אווירה אבל.... לא נכנסים דרדקים מתחת לגיל 21 ו...רחמנא ליצלן, יש לא מעט בגילאים יותר מבוגרים

תודה אנסה בשמחה

תמיד אוהבת לנסות מקומות עם אווירה. ומענין לענין באותו בנין את כנען מכירה? גם מקום אהוב עלי. והקייץ שקרב מן הסתם כנראה יחזיר אותי לבננה בחזרה.

גורן44

New member
אלופות אתן אחיותי !../images/Emo61.gif

מניין לכן כל הידע הזה ? אולי תפרטו מעט יותר ? בננה, תופים וכיו"ב ? מה יש, לנו לא מגיע ? איזה סופה בחוץ !כמעט העיפה אותי עם הביציקלטה !

נו טוב לא חייבים להכיר.

הבננה ביץ נמצאת על החוף שלפני הדולפינריום,ממש בחולות הים בקייץ זה המקום המועדף עלי,אחלה מוסיקה. כנען נמצאת גם באזור אבל איני זוכרת את שם הרחוב,בכל מקרה זה אחד הרחובות בין הרבט סמואל לשוק הכרמל.

*יערית

New member
אחלה מקום!!!!!!!!!!

בקיץ מומלץ ביותר
ללבוש שמלה קייצית מהממת על הגוף,לתת לכפות הרגליים להתפלש בחול החם מיום קייצי,להזמין שתייה אהובה,וכמבון לדאוג לחברה מעניינית ונוחה..ופשוט להתמזג עם שמיים וים
המוסיקה טובה יש גם מופעי תופים לפעמים בכניסה למקום. ולגבי הרבט סמואל..יש שם מקום מהמם ביותר שניקרא סמאיה..אחלה שאנטי לכל אוהבי המזרח..אני יותר מתלהבת מהעיצוב של המקום,והישיבה הנוחה על כריות על הריצפה יחפים. וגורן...איך אנחנו יודעות?מה קרה החיים נגמרו?יוצאים..יוצאים.. גם כשנשואים חייבים לחיות ועד רבה כאשר לבד! לחיות את החיים כי אין להשיבם. יערית-בוקר טוב

למעלה