א אורטלי לאב טלי New member 25/5/05 #32 טוב שיש לך חומר למחשבה..../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif
G g a l4 New member 23/5/05 #5 למה הזוי???../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif מה הזוי בו? אין בו שום דבר הזוי! למה לפגוע? אנחנו כמו בכל פורום מדברים... ובעיקר על נושא הפורום!רק שאצלנו השחקנים וכל מי שקשור איכשהו לסדרה ניכנסים הרבה אפילו המון אולי יותר מידי, סתם.... על תעלבו,אתם תמיד רצויים פה!!! אנחנו הזויים???
למה הזוי???../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif מה הזוי בו? אין בו שום דבר הזוי! למה לפגוע? אנחנו כמו בכל פורום מדברים... ובעיקר על נושא הפורום!רק שאצלנו השחקנים וכל מי שקשור איכשהו לסדרה ניכנסים הרבה אפילו המון אולי יותר מידי, סתם.... על תעלבו,אתם תמיד רצויים פה!!! אנחנו הזויים???
K kelly181 New member 23/5/05 #7 אין שום דבר הזוי בפורום הזה זה פשוט מצחיק לראות מה שהולך פה.... אפילו אני (שאני לא מתה על מחשבים) נידלקתי על זה
אין שום דבר הזוי בפורום הזה זה פשוט מצחיק לראות מה שהולך פה.... אפילו אני (שאני לא מתה על מחשבים) נידלקתי על זה
S SofyTofy New member 25/5/05 #31 אנחנו, הזויים? לההההה../images/Emo103.gif שירשורי "אתם הזויים לגמרי!" נא לשרשר לפה