אנחנו הורים רעים

תמי ס

New member
אנחנו הורים רעים

כן, זה מה שאני מרגישה כרגע, שאנחנו הורים רעים ולא אחראים. אני לא מבינה איך קרה לנו דבר כזה, אנחנו הורים ותיקים ואמורים לדעת לא לעשות שטויות, ובכל זאת. אתמול היה מפגש של פורום אבדן הריון, רציתי להיות במפגש אבל כמובן שבלתי אפשרי להביא את הגורה למפגש כזה, כיוון שבינתיים היא רק יונקת ולכן לא יכולה להתרחק ממני, סוכם עם בן הזוג שהוא יבוא גם, יהיה עם יהלי במרחק קריאה ויתקשר אלי ברגע שתהיה דרישה ליניקה. וכך היה, אני הייתי במפגש והוא התקשר כל פעם כשהיא התעוררה ורצתה לינוק. כשהסתיים המפגש ופנינו ללכת ראיתי שיהלי אדומה מאד בפנים, שאלתי אותו אם היא הייתה בשמש והוא אמר שלא, חשבתי שאולי היא האדימה מהחום וזה יעבור... הגעתי הביתה, עשיתי לה אמבטיה של מים פושרים עד קרירים על מנת לצנן אותה ושכבנו לישון. כשהתעוררנו ראיתי שהיא הפכה להיות עוד יותר אדומה בפנים, וגם העפעפיים התנפחו, כאן נלחצתי והגעתי למר"מ, הרופא במר"מ אמר שזה נראה כמו כווית שמש או אלרגיה, לתת לה לשתות ולעקוב אחריה. בלילה התפתחו שלפוחיות על הלחי הקטנה שהפרישו נוזלים, כבר היה ברור שמדובר על כוויה (למרות שבן הזוג המשיך להתעקש שהיא לא הייתה בשמש
) העפעפיים נפוחים מאד והיא כולה שקטה ועצובה ואני בוכה במקומה. לאחר לילה מלא בהתעוררויות ובכי, הגיע הבוקר, הנפיחות ירדה מעט וכך גם האודם, הנוזלים התייבשו ויצרו קרום והאודם ירד. אני מקווה שעברנו את זה. ייסורי המצפון ישארו תמיד. אנא, היזהרו מהשמש

אויש, מסכנות קטנות

היה עדיף שחמותך תבוא... את לא רעה, אפילו החצי לא, זה חלק מכל הורות ואת יודעת את זה (וזה מה שהיית אומרת לי אם המצב היה הפוך, תודי) השמש בארץ, גם בצל, חזקה מאוד וקל לא לשים לזה לב. מהיום, קרם פנים בשמש ובינתיים, קצת אלוורה או דיזטין על הלחי במתוקה. ו
לך, בדיוק רציתי להתקשר לשאול איך היה אתמול.

בנצ100

New member
אאוצ'...

טעויות קורות, לכולם, ולמרות שזה גורם הרגשה רעה נורא, זה ממש לא בכוונה. הרי הקטנטונת תתאושש, ולא יישאר שום זכר למקרה, והעיקר שלא קרה משהו חמור יותר. לא נורא, לומדים, או במקרה שלכם - מרעננים נהלים..

רוניה2

New member
אתם לא הורים רעים

לצערי מקרים כאלו קורים ומלמדים אותנו לשים יותר לב ואכן יסורי המצפון לא עוברים. כאב לי הלב לקרוא את התאור של יהלי ומקווה שהיא מרגישה יותר טוב. ולגבי ההזהרה מהשמש, מסכימה במאה אחוז: אני ממש הסטרית מלהשרף ולהיות חשופים בשמש.

סינטה1

New member
אויש לא נעים...

אבל בודאי לא מעיד עליכם כהורים. טעויות קורות גם לטובים ביותר

כואב לקרוא, ואת לא אמא רעה

את אמא טובה מאוד, או כמו שויניקוט היטיב להגדיר "אמא טובה דייה, good enough mother" , הילדים שלנו משלמים לפעמים "שכר לימוד" על הוריהם. לכולם קורות טעויות, המטרה ללמוד ושלא תחזורנה על עצמן. חשבתי על זה, אולי למרוח לבן קריר על המקום, או אפילו חלב אם?

תמי ס

New member
תודה לכולכן על התגובות

פילפילונת את צודקת, היה עדיף שחמותי תבוא (וגם היא אמרה את זה כשנסעה איתי אתמול בערב למר"מ...) אין לי ספק שאם היא הייתה שומרת על יהלי זה לא היה קורה. אני בטוחה שזה קרה כתוצאה משמש ישירה ולא בצל (למרות טענותיו של האיש שהיא לא הייתה שמש) כיוון שזה בלחי אחת, כנראה הלחי שהייתה בכיוון השמש. זוהרה- אכן שכר לימוד (או ביידיש "רבה גאלט"), לגבי המריחה, השפרצתי לה על זה בלילה חלב אם ונראה שאכן זה בדרך להחלמה.

ariane

New member
מסכנה קטנה

מצטרפת לכל מה שנאמר קודם. לגבי הצל יכול להיות שהוא היה בצל אבל צל של ענן(היו הרבה עננים אתמול)והקרינה המסוכנת של השמש עוברת את העננים. לא כולם יודעים את זה ... אני נשרפת רק מהמילה "שמש" אז עם עדן אני בהסטריה ברגע שהיא יותר מחצי דקה בשמש ומכניסה את זה טוב טוב לראש של בעלי כי הוא (הרבה) יותר כהה ממני ולא תמיד מבין ששמש ללבנים זה מאוד מסוכן. אז באמת שאתם לא הורים רעים, מה פתאום!!! את אמא נהדרת אני בטוחה בזה. הרבה נשיקות ליהלי המתוקה... ולך כמובן.

קטיה 007

New member
אוייי ../images/Emo4.gif

אך אתםהורים נפלאיםוכל הזמן תגידו זאת האחד לשני כמו המנטרות שבמהלך ההריון אתם הורים נפלאים אתם הורים נפלאים אתם הורים נפלאים אתם הורים נפלאים אתם הורים נפלאים

למעלה