אנחנו בעז"ה ב"נ

אנחנו בעז"ה ב"נ

ננסה בקרוב פרויקט חדש. אולי...אולי נערוך את זה כחידון:) אני אעלה לכאן ניגון חסידי שהוא ניגון הדגל של חסידות מסוימת.(כל פעם אחרת) אתם תגידו באיזו חסידות מדובר. אם אתם בעד הרעיון , נא לכתוב כאן

ora11

New member
חידון רעיון נחמד../images/Emo141.gif

ערב טוב איש הרוח אני לא מכירה ניגונים של חסידות מסוימת אני פשוט נהנת מהמוזיקה החסידית עגלייזמרית גם נהנת מניגוני ברסלב. אבל לשייך ניגון אני לא אולי יענו חברי לםורום לחידון ואתה תתן נקודות וגם פרס
ולך אריאלה נעים לי לראותך בפורום שלנו. לילה טוב לכם.

OK

נעשה ניסיון אורה
ראשית אני גאה,בניגון הזה לחנוך את השר הFTP החדש של פורום כליזמרים:)) הנה הניגון. נמתין זמן מה ונראה מה אומרים החברים

פראזניק

New member
רק אצלי זה לא עובד?

איש, תבדוק כתובת וכאלה, למה זה לא עובד, פשוט לא עובד. או שהבעיה אצלי? "נחפשה דרכינו ונחקורה".

סליחה תקלה ר' איש ../images/Emo10.gif גם אצלי

מה הסיכויים מול ר' פראז. ל"תינוק שנשבה" כמוני ?

../images/Emo4.gif

וכי נראה לכם שהאיש יקבל שרת והוא לא יקרוס
בררתי ועכשיו יש בעיות איתו.בהמשך הוא יעבוד. כל מה שרציתי זה לחסוך מר' פראז את הטירחה של להעלות קבצים:) תתחבר ר' פראז בבקשה לאי סי ואני אעביר לך. אולי תעלה את זה אתה עד שהשרת יסתדר

ora11

New member
תחברת? ואני לא מצליחה../images/Emo168.gif

ואולי אני חסרת סבלנות ואני מאד רוצה לשמוע את מה ששלח לנו האיש. תודה

ערב טוב אורה../images/Emo13.gif

מכאן ניתן לשמוע את הניגון. הניגון הזה הוא ניגון ה"דגל" של חסידות מסוימת. אחרי שנגלה מהיכן הניגון ולאיזו חסידות הוא שייך,כפרס למגלה נקליט אותו עם קלרינט ושירה ב"נ:)

והנה הניגון

כאן.
לר' פראז שכרגיל תמיד מציל את המצב:) עד מחר בלילה אם מישו לא יגלה את החידה,אני אתחיל לתת רמזים

ora11

New member
../images/Emo51.gifאיש

נשמע מוכר אבל לא יודעת את התשובה אולי עם רמז אולי שמעתי אותו בצפת?

לשקול אם כך ר' פראז ? ../images/Emo8.gif

לבקש חנינה מנשיא המדינה, על שלא נשארתי תינוק?

אם כך, תיכף נתחיל לריב ../images/Emo6.gif

אני מזהה עיבודים, סביב המנגינה הראשית : "ישמחו השמים" ואל תגיד ר' איש שזה לא נכון. כי אז אני "תינוק שנשבר"

למעלה