אנחנו בסדר?

tvas

New member
אנחנו בסדר?

שלום, בעלי - 1,4,1,2 אני - 1,1,2,1,4 בני הבכור - 1,2,1,2 בני השני - 1,1,4,1 שם המשפחה - 1,2,2,4,6,2,1,9 (משמאל לימין) אבקש חוות דעתך הכללית על משפחתי. אבקש לקבל חוות דעתך על שני בני - איזה תמונה משתקפת משמותיהם? האם יש דבר שעלי לדעת? אודה באם תכתבי את חוות דעתך המקצועית. תודה tvas

עינת

New member
tvas ברוכה הבאה ../images/Emo137.gif

איני נותנת חוות דעת יקירה כיוון שאף אחד לא נתן לי את הזכות לחוות דעה ולשפוט. אני עוסקת ביעוץ נטו ולשם כך עלי לדעת בנוסף לשמות גם תאריכי לידה. אם יש לך שאלה ספציפית שברצונך לשאול את מוזמנת. המלצתי לך להכנס למאמרי הפורום ואחרי שתקראי אותם בודאי יעלו השאלות.
שפע ו
עינת

tvas

New member
אנחנו בסדר ?-המשך

תודה על התגובה. תאריכי לידה - בעלי - 11.3.68 אני - 5.9.68 בני בכורי - 4.6.96 בני השני - 16.6.99 . אודה לקבל חוות דעת כללית על המשתקף מהנתונים שהצגתי בפנייך, הבריאות,הזוגיות,החיים כמשפחה,האם העתיד הנשקף יהיה טוב יותר? אני מודעת לכך כי אינך נותנת חוות דעת ואני לא מבקשת זאת. אודה לקבלת סקירה כללית,מתומצתת (אם תרצי) לשאלותי. תודה tvas

עינת

New member
tvas

כיוון ששאלתך מורכבת ודורשת די הרבה זמן לבדיקה ,אענה בהזדמנות הראשונה (ביומיים הקרובים). במידה ונזנחת מאחור אל תהססי להזכיר לי. ובינתיים שבת שלום
שפע ו
עינת

עינת

New member
מה שבטוח שלא משעמם לכם

ולמה? כיוון שאתם מתנדנדים,כולכם אנשים מאוד רגישים,מי פחות ומי יותר. את ובעלך מתפקדים נפלא כ"אמא אווזה" נסו לא לחנוק את החברה שלכם מרוב אהבה,תנו להם מרחב מחיה ויכולת להתפתח לכיוונים שלהם וכבר אני אומרת לך שהכיוון שלהם שונה משלכם. בנכם הבכור זקוק להמון מרחב מחיה,יש לו את דרכו בחיים ומי שינסה לכפות עליו משהו פשוט ינחול התמרדות נגדו (נפש של אומן יש לו לילדון עודדו אותו בכיוון כיוון שהוא עוד יהיה גדוללל). בנכם השני זקוק להרבה תמיכה ועידוד,תנו לו ממנו בשפע.גם בו טמונה נפש האמן,אך הוא זה שיחפש שלמות בכל.הוא זקוק לביית חם ויחד עם זאת לעצמאות, תנו לו אותה. ממך אמא יקרה אני מבקשת לא להיות כ"כ בקורתית ולבקש מהם פרפקט,הם בני אדם ומטיבעם אינם מושלמים... הרבה
שפע ו
עינת

למעלה