אנחנו בני שנה קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא? תמונות היום הולדת בבית תינוקות...
ת תמנענבר New member 23/6/07 #1 אנחנו בני שנה קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא? תמונות היום הולדת בבית תינוקות...
ג גלית2006 New member 24/6/07 #6 מתוקים ומקסימים../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif
מתוקים ומקסימים../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif
ה הורים לזיו New member 24/6/07 #7 מתוקים ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif המון מזל טוב ובריאות !!!! גם נולדו סמוך לתאריך של זיו שלי וגם באותו שבוע ומשקל.... המו אושר רעות
מתוקים ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif המון מזל טוב ובריאות !!!! גם נולדו סמוך לתאריך של זיו שלי וגם באותו שבוע ומשקל.... המו אושר רעות
ר רותיתאומים New member 24/6/07 #8 מזל טוב../images/Emo65.gifמקסימים! אושר, בריאות והתקדמויות מרגשות!
ש שוקוקוס New member 24/6/07 #9 מתוקים כנראה בגלל הסמיכות ליום ההולדת של פיצי אני בוכה מהתרגשות. כאלה חמודים. הם הסכימו להשאיר את הזר על הראש?
מתוקים כנראה בגלל הסמיכות ליום ההולדת של פיצי אני בוכה מהתרגשות. כאלה חמודים. הם הסכימו להשאיר את הזר על הראש?
ת תמנענבר New member 24/6/07 #11 תמנע הסכימה להשאיר את הזר ליידי אמיתית. ענבר קצת פחות כל הזמן שיחק איתו עד שהוא נפל וזהו....
ת תמנענבר New member 24/6/07 #12 ואכן יש התקדמויות מרגשות... תמנע לקראת יום ההולדת התחילה לזחול על הגחון. וענבר ממש היום עלה פעם ראשונה על שש.
ואכן יש התקדמויות מרגשות... תמנע לקראת יום ההולדת התחילה לזחול על הגחון. וענבר ממש היום עלה פעם ראשונה על שש.