אנחנו בדילמה

אנחנו בדילמה

מחכים לפונדקאית וההמתנה שלנו רק התחילה השאלה היא אם לחכות או להמשיך לנסות ואולי זה ייקלט
אישתי חושבת שהכי טוב זה לחכות לפונדקאית אבל להמשיך לנסות ולי קשה עם כל האכזבות האלה לראות אותה סובלת בטיפולים ואם כבר ניקלטים אז זה מסתיים בהפלה מה אתם הייתם עושים ממשיכים לנסות?

תודה יום טוב לכם
אמנון

בד

New member
אין כאן תשובה נכונה או לא נכונה

מצד אחד יש מחיר רפואי ונפשי לכל מחזור ivf שנכשל
ומצד שני יש את הרצון להצליח ולא לוותר.
אשתי ואני בדיוק דיברנו על היום. האם היה נכון לעשות 15 מחזורי שאיבת ביציות או לעצור אחרי הסבב ה5 שהיה ברור שהרירית לא מתעבה לה כמו שצריך. והאם יש טעם להגיד לזוגות אחרים לעצור את המסע להצליח בכל מחיר ולחשוב על האלטרנטיבות.
המסקנה שלנו הייתה שהיינו צריכים להפסיק אחרי סבב 5 ואין טעם לעצור זוגות אחרים כי אנחנו אז לא היינו עוצרים. כמו בני אנוש חכמים רק לאחר מעשה

מצטער שאני לא ברור ונחרץ יותר ץ

זו החלטה שלכם בלבד

וסליחה מראש על התשובה שלא עוזרת בכלום....
אנחנו המשכנו עם הטיפולים אחרי שחתמנו אצל מירב. עשינו עוד טיפול אחד שלא הצליח ואחריו החלטנו להפסיק.
זו לא מסקנה שהגעתי אליה בקלות. גם ככה היה קשה מאוד לוותר על האפשרות לשאת את הילד שלי בעצמי וכל עוד המשכתי בטיפולים הייתה עוד תקווה קטנה ומן הרגשה שאני "עושה משהו". ידעתי שאין שום סיכוי והריון עלול לסכן אותי בצורה משמעותית ובסוף השלמתי עם זה, והחלטתי להפסיק. אני אומרת השלמתי, כי למסקנה שצריך להפסיק הגעתי הרבה לפני.
מניסיון שלי, בהסתכלות לאחור (לא חוכמה גדולה) אין טעם להמשיך. ומסכימה מאוד עם מי שכתב מעלי, אם היו אומרים לי את זה אז, סביר להניח שלא הייתי מקשיבה.
זו דרך שצריך לעבור ומסקנה שצריך להגיע אליה, כל אחד עם עצמו.
היום כשאני חובקת ילד מתוק אני מצטערת מאוד שלא עשיתי את זה הרבה קודם, אבל שוב, כנראה שזה מסע שהייתי צריכה לעבור.

הייתי במצב שלכם

ןאני ממש מבינה את אשתך - זה מטריף לחשוב שנכנסים להריון ובכל זאת צריכים פונדקאית, ויש ציפיה שבכל זאת יקרה הנס וימשיך הריון תקין...
במקרה שלנו, הטיפולים הם בתרומת ביציות ועולים הון, ולכן בעצם כשהתחלנו את התהליך לקראת פונדקאות החזרתי רק עוד את המוקפאים שהיו לי, וזהו, הפסקתי את הטיפולים. ההמתנה לפונדקאית יכולה לקחת זמן, לכן אני מציעה להקציב עוד כמה טיפולים עושים - אחד, שניים - ולא יותר. לי זה גם עזר "להפרד" סופית מהטיפולים ולהבין שאני חייבת טיפולים, אבל בהדרגה. מקווה שתמצאו את האחת שלכם במהרה, ושיהיה בהצלחה!

natasaa

New member
זה נורא אישי..

אבל לדעתי דעתה של האישה קובעת
. בסופו של דבר אני יודעת שלך קשה עם אכזבות, אבל היא נושאת ברוב הנטל של שאיבות והחזרות..

ועוד עניין קטן.. יש משהו באמירה שכאשר נרגעים, זה מצליח.. יש לי זוגות שנקלטו אחרי שחתמו חוזים ורגע לפני שהעבירו עוברים לחו"ל
. בהצלחה

pundekaut2

New member
אם האישה החליטה שדי לה

תהיה לצידה תמוך בהחלטתה.
טיפולים זה לא פיקניק, הריון שמתסיים בהפלה זו חוויה שלא הייתי מאחלת לאף אחת.
קבלתם החלטה פניתם לפונדקאות, השאירו את הסבל והאכזבות מאחוריכם - צאו לדרך חדשה.

תודה לכם

החלטנו ביחד שהכי נכון בשבילנו זה להכין עוברים מראש ולהפסיק את הניסיונות. אנחנו לא נשמור ואם ירצה ה' והיא תיקלט טבעי והכל יהיה בסדר לא יהיו מאושרים מאיתנו

אמנון

למעלה