אנחנו בבעיה..

Gabriella2007

New member
אנחנו בבעיה..

ערב טוב לכולם, מאשה הגיעה אלינו לא מזמנו והצלחנו ללמד אותה הכל.. היא כמעט תמיד יודעת לעשות צרכים בחוץ, לעמוד, לשבת, לתת יד, לענות לשמה ועוד... והיא רק בת 3 חודשים ושבוע. הדבר היחידי שלא הצלחנו הוא ללמד אותה שהצרכים של החתולה הם לא למאכל. אנחנו מפחדים שהיא תמות מהם (מישהו אמר לנו שזה יכול לקרות). איך אפשר למנוע את התופעה? אם קרה לכם דבר כזה, מה עשיתם? מה אני יכולה לעשות כדי שלא תוכל את הצרכים של החתולה? האם היא באמת עלולה למות מזה? בבקשה, תעזרו, אני ממש מפחד וקצת נגעת מזה.. =\ תודה מראש, גבריאלה

Gabriella2007

New member
ועוד משהו... (ויטרינרים)

עוד משהו... אני ממש חייבת ויטרינר לחתולה שלי.. מלצות באזור תל אביב, רמת גן, גבעתיים והסביבה.. תודה מראש! ../images/Emo13.gif

אין סיבה להיות בהיסטריה

היא אוכלת את זה כי זה טעים, אפשר לעלות את הארגז חול של החתולה למקום בו הגורה לא יכולה להגיע. כמו מדף עליון או מעל ארון. מה עם תמונה?

רואים שאין לך חתולים ../images/Emo8.gif

קצת בעייתי למקם ארגז חול במדף עליון או מעל ארון, קשה לנקות את החול כשהוא כל כך גבוה ולא נגיש.

../images/Emo9.gif busted

זו העיצה השכיחה שניתנת בנושא, אני תמיד שמחה לקבל עוד עיצות../images/Emo13.gif

Noaal

New member
בנושא אוכל אולי ../images/Emo8.gif

בואי לבקר מדי פעם בפורום השכן ../images/Emo3.gif

yaelhar

New member
למה בעייתי?

אצלינו ארגז החול על אדן החלון (מבחוץ) אפילו נוח לגישה ומונע לחלוטין התעסקות הכלבים "בתוצרת". והאוכל של החתולים נמצא על עגלת שירות גם הוא מחוץ להשג ךיהם של החמדניות...

רֵעוּת

New member
רואים שאת לא מכירה את יאללה ../images/Emo8.gif

יאללה מתישהו דרשה מאיתנו להרים את ארגז שלה על מדף (יש לה דרך להבהיר מה היא רוצה, במקרה הזה זה היה להעדיף בבוטות את העציץ שמונח על המדף על פני ארגז החול, למרות שהארגז נקי והעציץ הרבה יותר קרוב לאוכל שלה מהארגז) וכשהחתולה דורשת, החתולה מקבלת, הארגז של יאללה היה שנים מורם מעם.

Gabriella2007

New member
אני לא מצליחה לעלות חדשות..

יש לי במחשב תמונות רק מגיל חודש וחודשיים.. משהו יותר מעודכן בנתיים לא.. בכל זאת לעלות?

Noaal

New member
נפלאות הארגז הסגור

ברמה העקרונית הכלבה לא תוכל להמשיך ולאכול את הצרכים. למה עקרונית? כי יש כלבים גאונים שלומדים לדחוף את הראש דרך הדלת ולאכול.. ../images/Emo3.gif

Gabriella2007

New member
בעיה..

החתולה היא פרסית, ניסנו בעבר להשתמש בדלת אבל היא מפחד להיכנס לשרותים שלה.. אמרו לנו שזאת הבעיה אצל החתולים הפרסים. עוד הצעות?

Noaal

New member
ראשית אין בעיה "כזו" אצל חתולים פרסים

צריך ללמד את החתולה להשתמש בארגז עם דלת (עצות בפורום השכן). אם זה לא הולך, ניתן להוריד את הדלת ולעשות "מסלול מכשולים" אשר לא יאפשר לכלבה גישה לארגז החול.

Gabriella2007

New member
ככה אמרו לנו...

בכל מקרה גם כשהייתה דלת היא סירבה להיכנס לשרותיים שלה.. וויתרנו היא יחסית מבוגרת לעומת הכלבה בת 6 עוד מעט (חודש ושבוע). אני לא חושבת תלמד לעשות עם דלת היא מפחדת ממנה...

J ust S omeone

New member
הצעה

אולי לשים על הקקי שבחול משהו מגעיל (טבסקו..) אחרי שהיא תטעם את זה היא תבין מהר מאוד שלא כדי לגעת בזה שוב אני לא בטוחה שהעצה שלי נכונה אז שמישהו ייתקן אותי אם אני טועה...

yifati XD

New member
לא ניראה לי

אם כלב אוכל קקי הוא אוכל הכל! ולא בטוח שהכלב יבין שזה אותו הדבר המגעיל שהוא אכל קודם.

J ust S omeone

New member
אבל יש הבדל בין קקי

שבטח יש לו סתם טעם מגעיל (לא טעמתי נו.. חחח) לבין משהו חריף שעושה לא נעים בפה אני חושבת שייקח לכלב כמה פעמים כדי להבין שמה שהוא אוכל מהארגז עושה לו לא נעים

למעלה