אנחנו בבית..

sarit743

New member
אנחנו בבית..

ובכן אנחנו בבית. כאשר הגעתי אתמול לנס ציונה נודע לי שאין דבר כזה אשפוז יום לנוער בשלוותא. למזלי הרב, פסיכולוגית מטעם השירות הפסיכולוגי בעיר דיברה איתי יום קודם לכן ואמרה לי לא להסכים לשחרור של הילדה בלי העברתה לאיזושהי תוכנית טיפולית. תוך כדי השיחה עם הרופאה לעניין השחרור והעו"סית אשר הודיעו לי רשמית על עניין שלוותא הודעתי אני להן שאני לא משחררת את הילדה עד שלא מוצאים לה מקום (התכנית שלהם היא שתחזור לבית הספר הרגיל ולמשך 6 חודשים בערך תהיה ללא מסגרת טיפולית ו"נקווה שהכל יעבור טוב" עד שיימצא מקום בפנימייה מתאימה. הם היו קצת בשוק כשהודעתי שאני לא משחררת אותה ותוך כדי שיחה איתן הן דיברו עם ביה"ח בגהה וסגרו לי פגישה ביום א' בבוקר לגבי אשפוז יום וכנראה התחלת לימודים ביום ב' או ג' אותו שבוע. אם הפסיכולוגית לא היתה אומרת לי שהרבה ילידם נפלו בין הכסאות או מסגרות לא הייתי מודעת לכך שאני יכולה לדרוש!!! הבת שלי קצת התנגדה בהתחלה אך לבסוף נרגעה והסכימה. היה לנו מאוד כיף ביחד אתמול והיום (עכשיו היא במסיבת בת מצווה של חברה מהכיתה) אני מחכה לשישי שבת יחד והתחלה של תקופה חדשה בתקווה כמובן לטוב. יש לי הרגשה שיהיה טוב (מוכנה מראש גם ל"נפילות") אבל בהחלט הרגשה טובה. תודה לכל המחזקים והמעודדים. נהיה בקשר.

שרית לילה טוב

בביתחולים גהה יש אחלה מחלקה של ילדים באישפוז יום ואחלה בית ספר עם דגש על עשית בגריות אני מכירה את המחלה מקרוב כי הבן שלי היה מאושפז בה וגם מעבודתי שם בעבר אנ מקווה בש בילך שיקבלו אותה לשם כי זאות המחלקה דרך אגב בית חולים גהה נחשב ל בית החולים הכי טוב בעולם בכול מה שקשור לילדים ונוער באים לשם ילדים לאיבחונים מכול מקום בעולם שתרצי יש שםן את מיטב הצוות בארץ בית הספר נימצא בפיקוח של מישרד החינוך ויש שם מורים ותוכנית לימודים פרטנית לכול חולה כולל בגריות שהיה בהצלחה לך ולבת שלך

ד קובי

New member
שרית המונמון הצלחה ואושר...

איזה יופי לשמוע, אני מאחל לשתיכן בהצלחה נשמח להתעדכן

sarit743

New member
תודה ושבת שלום לכולם

שמחתי לקרוא את מה שכתבת על ביה"ח גהה - אני באמת לא מכירה ולא שמעתי ולכן תודה. מאחלת לכולם שבת שלום, שבת שקטה ורגועה.

א ו ס ו ש

New member
היי שרית אני שמחה לשמוע שימחה

בקול שלך(במסך), מעניין שאמרו לך שאין אישפוז יום בשלוותה, אולי סגרו את זה כי הבת שלי היתה שם האישפוז יום, אבל שתדעי לך שגהה נהדרים הבת שלי היתה שם שנתיים ושם מצאו איזון לתרופות, יש להם ביה"ס שם נהדר ויחס אוהב, המחלקה לא ניראית כמחלקה של חולי נפש האוירה שם נהדרת , יש להם שם חוות חיות טיפולית, סדנאות שונות עם הרבה עזרה של סטודנטים מתלמדים מקסימים, טוב שהתעקשת, לפעמים צריך גם להגיד לרופאים שאנחנו האימהות מכירות את הילדים שלנו וללכת עם הרגש שלנו, לא תמיד הם היודעים הכי גדולים, לא לריב איתם אבל להיות עם היד על הדופק, יצאו משם הרבה חברה לחיים נהדרים . בהצלחה יקירתי אני פה אם את צריכה משהו.

למעלה