אנחנו בבית

26יפעת

New member
אנחנו בבית

לאחר חודש בפגיה יובלי הבריון הכפיל את משקלו וביום חמישי הגענו הביתה, ההסתגלות הייתה קלה ומהירה מכפי שציפנו ועד כה ללא בעיות מיוחדות.

קרן משם

New member
בשעה טובה../images/Emo24.gif

מקווה שההמשך יוסיף להיות ללא בעיות מיוחדות! לשאלות, תהיות וסתם לספר חוויות אנחנו פה!
במשימה המדהימה של החיים=הורות!

יפעת ויובל יקרים

עופרי נולד פג, וכל התקופה של הפגיה ובלכ הלידה לא התרגשתי, וגם ככה מאוד קשה לרגש אותי (פולניה או לא....) אבל עכשיו ההריון הזה מוזיל מתוכי דמעות רבות וגם התקפות צחוק מרובות (הורמונים הורמונים..) בקיצור.. אני יושבת מול המחשב ובוכה מהסיפור המרגש שלך. איזה כייף ליובל שיש לו אמא כמוך ומשפחה גדולה ותומכת!!!! תמסרי לו נשיקה, ושיהיה חלך רק בכייף אמא של עופרי

26יפעת

New member
בדיקת אוזניים בהרדמה????

שוב שלום לכולם, קצת לא נעים לי שאני מפגיזה בשאלות אבל... אחות טיפת חלב אמרה משהו על בדיקת אוזניים בהרדמה מלאה, הכצעקתה???? למה? חייבים?

יפעת- מדובר על הברה

שכחתי כבר את שם החומר (כתבתי את שמו פה מתישהו) אבל זה לא ממש הרדמה. הילד חייב להיות מותש, רעב, ואז נותנים לו במזרק לפה (לא זריקה) את החומר. התינוק נרדם ואז שמים עליו אזניות ומפציצים את המח בטונים שונים ובודקים איך הם נקלטים במוח. אין לי ספק שזה חשוב לאללה, למרות שאני לא רציתי לעשות את זה. אבל עושים- וגמרנו. זה די פרוטוקול לפגים קטנטנים. חוץ מבכללית שם צריך להאבק על הכל, כרגיל... חשוב מאוד שלפני הבדיקה רופא אזניים יעיף מבט כי אם יש דונג למשל (כמו שלא בדקו אצלנו) שה עלול לשבש את הבדיקה ויגידו לך שהשמיעה דפוקה למרות שאין איתה שום בעיה. חשוב מאוד!!!! וגם נוזלים באוזן, שזו תופעה מוכרת מאוד אצל תינוקות, עלולים לשבש את הבדיקה, לכן מאוד מאוד חשוב להתעקש על רופא אזניים לפני הבדיקה וההרדמה.. אחרון- התור לבדיקה הוא בדרך כלל ארוך מאוד, לכן כדי אולי כבר להתחיל לבדוק... אם יש לך עוד שאלות, את יודעת איפה אני...

26יפעת

New member
למה זה טוב???

מה זה אמור לבדוק? יובל שומע בוודאות, זה לא מספיק? אפילו בניתוח קיסרי העדפתי שלא תהיה הרדמה מלאה, אז לפיצי שלי? אורן תענה לי מהר!!! (איזה מזל שלא פרשת גם מהפורום הזה!)

תשמעי

גם אני הייתי נגד אבל צריך שניים לטנגו ואני לא אכפה את דעתי. באמת חשבתי שהבדיקה מיותרת אבל בין לחשוב לבין לדעת המרחק גדול. אם יש חו"ח בעיה רצוי לעלות עליה כמה שיותר מוקדם לפני שנוצר פיגור משמעותי בהתפתחות וניתן להתגבר על הפגמים. שמעתי סיפורים (פה) על הורים שהיו מוכנים להשבע שהכל בסדר אצל הילדים אבל בדיקות ראיה/שמיעה הוכיחו אחרת. אני בטח שלא מוכן לקחת אחריות על הבדיקה של הילד שלך, השאלה היא אם את מוכנה... נכון שזה חרא, אבל זה לא כזה נורא. זה יותר נורא לך מאשר לו. אז תבכי קצת, תתבאסי, וזה יהיה מאחוריכם...זו ההמלצה שלי, כי עדיף לדעת ולהיות שלמים עם עצמך...לדעתי... מה הבדיקה בודקת? באם יש בעיות שמיעה האם הם באוזן או במוח- זה בדיוק מה שהבדיקה בודקת. באמת שאני לא יכול להגיד לך מה לעשות, ותזכרי שזה לא הרדמה אלא יותר טישטוש. הילד לא נופל בבום אלא נרדם לאט לאט על הידיים. רק לקיחת הטיפות לילד שלא אוכל עדיין היא די קשה, אבל זה קטן לעומת מה שעברנו, נכון? אני פה...

26יפעת

New member
טוב נו...

גם הרופא החדש שלנו (והמקסים!) חושב כמוך, היינו היום בביקור ראשון. אם אין ברירה, אז אין! המון תודה!!!

גן העדן

New member
חייבת תגובה

גם אנחנו הוכרחנו לבדיקת שמיעה עם הרדמה. אבל הסכימו שאם התינוקת תישן מעצמה שינה טובה הם מוכנים לוותר על ההרדמה וכך עשיתי: נתתי לה להיות גם עייפה וגם רעבה והיא נרדמה תוך כדי יניקה למספיק זמן לביצוע הבדיקה בשתי האוזניים. וכמו שאמר אורן הבדיקה חשובה מאוד ושמיעה לקויה יכולה לגרום לאיחור משמעותי בהתפתחות, בדיבור...

למעלה