אנו מודים ל-faith2

אנו מודים ל-faith2

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
בהזדמנות זו נאחל בהצלחה למנהלת הפורום החדשה
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

«NAngel»

New member
שיר מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif|../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

יו קפצתי לרפרף על ההודעות ו... שירוש יפה לך כחול
המון המון
לא יכולה לחשוב על מישהי יותר מתאימה ממך
ו
אוהבת
ניצן

vegan girl

New member
שירושקההההההההה../images/Emo168.gifדובי|

מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלמות! אני לא יכולה לחשוב על מישו יותר מושלם ממך לנהל את הפורום! שלמות!! יםה לך כחול! מזל טוב!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיאאא שירר../images/Emo13.gif מזלטיישנס מיי לאב../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif אני יודעת שתעשי עבודה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אנשים, תקשיבו לה בחיאת../images/Emo8.gif ותגיבו לדיונים../images/Emo11.gif

Tinkerblack

New member
רותמקה שלי

תדעי לך שמשום מה אני מרגישה צביטה ענקית כזאת אני מתה עליך

faith2

New member
סוף סוף../images/Emo9.gif....חחחח.....

ייאלהההההה, חכיתי לזה חודשים!!!!! בובע- אז כנראה שניפדש בקרוב!!!! (פרטים פרטים במסרים
)

קרניjack

New member
שסססססססססססססססססססססססססססססססססס

מזל טוב!!! עכשיו אני רואה שאת כחולה! כל כך מזל טוב! ידעתי שאת תיהי המנהלת.....! ושוב מזלט

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifרררר רותם../images/Emo7.gif קיוויתי לשכנע אותך....../images/Emo7.gif אופים אוהבת אותך המונימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואל תעלמי לנו את שומעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מואההה תודע ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

faith2

New member
דונט וואריייייייייייי../images/Emo13.gif

ולא נעלמת, אני כרגע במבחנים....
תאמת, אני מתה עלייך, חבל לא קלטתי אותך מוקדם יותר....

קטרפי

New member
רותמ ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

מת עלייך ילדע
העיקר שאת נישארת!

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

רותמע-תודה ענקית לך על תקופה מדהימה בהננהלתך:)נתגעגע לראותותך כחולה. אבל אדום שקסי לך. ש"ס-וול אשתי,אין מה לומר-את השלמות האולטימטיבית לתפקיד.מזלט:)

למעלה