אנו מודים ל- bratz girl

אנו מודים ל- bratz girl

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

בJדJה

New member
מהההההההה?

יאאא ואייי למהההההה?? ואיי נתגעגע!): בהצלחה!:)

מיכל C

New member
תודה בת אל

אם תקראי את זה אז תודה.. ולכל מי ששאל למה.. בת אל לא הייתה פה יותר מחודש וחצי..לא מצליחים לתפוס אותה כך שאי אפשר גם להגיד לה להיכנס או לשאול מה קורה לכן היא הוצאה מהניהול.. היא בצבא ואני הכי מבינה אותה בעולם..אין לה זמן לנשום ושיש לה זמן היא מנצלת את זה ולא מספיקה להיכנס לפורום.. בכל מקרה תודה רבה לבת אל! אה ובקשר אליי..לא הייתי כל השבוע בבית וגם אני לא נכנסת הרבה אני מקווה שיוסיפו עוד מנהלת שתהיה פה יותר פעילה.. ואני אנסה להכנס כמה שיותר כדי שהפורום יהיה פעיל

taloss

New member
אני מציעה את שני למנהלת..

חח שני לפני שאת קופצת.. סתם..לדעתי שני יכולה לתרום הרבה ואפילו אם יהיה לה קשה לשרשר ודברים כאלה של לנהל יראו שי מישהו כחולה ככה פעילה מאוד מאוד כי את שני רואים כל יום בפורום והיא אדומה ואז למה לא להיות כחולה? ובקשר לבתאל..זה היה פוגע שתיכנס לפורום ותראה שהיא כבר לא מנהלת

מיכל C

New member
גם אני ישר חשבתי על שני

לפי החלטת הנהלת תפוז אני כרגע מנהלת יחידה, נראה איך זה יתקדם עוד חודש ככה ואז נהיה יותר חכמים. גם אני ישר הצעתי את שני כמנהלת (כמובן אם היא תסכים,אם לא -למצוא מישהו אחר) אבל זו כרגע ההחלטה..נראה איך זה יתפתח..

אני לא מתנגדת כל כך..

תמיד אני יהיה פעם באיזה יומיים בפורום.. אבל אני קצת פוחדת לאכזב ולא להיות פה כל יום.

taloss

New member
אוייש שנייי

אין כבר מה לאכזבב...אם את מנהלת זה לא אומר שאת חייבת להיות כל יום בפורום.. אפילו פעם בשלוש ימיםםם לסדר וזהו... במקום באדום כחול חחח

1 shiran 1

New member
תאמיני לי אני כל יום לפחות כל

שעתיים נכנסת לפורום וכמעט אין דברים חדשים אם בכלל אז לא יקרה אסון אם תיכנס פעם ביומייים מגיע לך

1 shiran 1

New member
אני חושבת שאת צריכה לשלוח להנהלת

הפורומים מסר עם בקשה לניהול

למעלה