אנו אופים עוגיות!!!

• פותח הנושא ETK18
  • פורסם בתאריך

ETK18

New member
אנו אופים עוגיות!!!

החלטתי להעסיק את הבן החמוד שלי ולאפות איתו עוגיות. מזה יובלות שיש לי אריזה של צורות נחמדות שסוף סוף הגיע זמנן. אז סוף סוף פתחתי את האריזה וקרצנו עוגיות יפות. המגש הראשון אוטוטו יוצא מהתנור. עוגיות קוקוס – שומשום מתכון של דודה בתיה שאני מתה על העוגיות שלה - יאמי יאמי!! 1 ק"ג קמח 3/4 2 כוסות שומשום 3/4 2 כוסות קוקוס 2 כוסות סוכר 2 אבקת אפיה 2 סוכר וניל 2 מרגרינה 6 ביצים ללוש הכל, ליצור צורות ולאפות אני (אתי) הכנתי פחות מחצי כמות. יצאו לי שלושה מגשים. אם אצליח, אצלם את המגש שיצא מהתנור - לא תמיד מסתדרת עם המצלמה והתכנה שלה. אתי

ETK18

New member
העוגיות יצאו טעים וגם יפות בצורות

של לב, עץ אורן, איש פשוט ידיים ורגליים, ברווז ועוד. חבל שלא הצלחתי להפעיל את המצלמה עם התכנה. זהו התייאשתי ממנה. העיקר שהעוגיות יצאו טעימות..... אתי

ruthi226

New member
ינוסה מחר, אין כלום בבית

חזרנו היום מהמרכז ובדיוק חשבתי על עוגיות להעסיק את הילד שסגור איתי בבית. אם יצא מוצלח, אצלם.

pirge

New member
אתי,נשמע טוב וטעים. תודה לדודה בתיה

ותודה לך. הלהבת גם אותי.. השילוב קוקוס שומשום נשמע יאמי. בקר טוב.

ruthi226

New member
הכנתי גם ויצא מצוין! תודה!

הכנתי חצי כמות, וכיוון שהיתה לי חצי מרגרינה (100 ג'), הוספתי חצי כוס שמן ויצא מעולה!. אני גם כך משתדלת כמה שפחות מרגרינה, ושמחתי לגלות שגם עם שמן יצא טוב. תודה על המתכון, אומץ בחום.

ETK18

New member
יופי רותי שמחתי שהצלחתם ואהבתם

אצלנו הן אוזלות בקצב וצריך להכין עוד - הילדים בקייטנה מאד אוהבים.... כבר מסרתי מתכון לאמא של חבר. תהנו גם מהעוגיות וגם מזמן האיכות עם הילדים בהכנה אתי

למעלה