אנורקסיה

אלי 00

New member
באותה מידה אפשר לומר שאנו

מייצרים את חילוקי הדעות על מנת לקיים אינטראקצייה. ובמיוחד כאן בנט, הרי אין כאן ממשות ללא הדו-שיח. חוץ מסייברים, מה עוד ניתן לעשות כאן מתוך תמימות דעים?.

Gatwork

New member
that's the thing

yea. ok. i must respond to that. u c, in my field there is a notiont that people tend to agree with one another. a stupid notion indeed. but very well documented. indit, it seems that if people were 2 agree, especially in relations like in virtual reality, there were no talk at all since very fast people would have run out of things to agree about. so yea we produce topics we can argue about. though every now and again u can have people shy away from fighting. how sad.

אלי 00

New member
אי-הבנה לא מובנת. התעקשות שלא להבין

אי-הבנה, חוסר הבנה. דכאנות שמקורה באי-הבנה. אי-הבנה כמכשיר דיכוי. אי-הבנה כמרד של המדכא כנגד עצמו. אי-הבנה כמופע של האנורקסיה הגברית. אי-הבנה בסיסית, להבדיל מאי-הבנה חומצית.

אלי 00

New member
ריח של שחיתות

הרי אתה לא באמת מתכוון להשקיע במחקר כזה. מן הסתם אתה מתכוון לשלשל את תקציב המחקר לכיסך, ו/או לחלק אותו בין מקורביך. אני מקווה שלא תשכח אותי. משלוח של נשים שמנות....המממ.

neoM

New member
כלומר

אתה רוצה גם חלק מתקציב המחקר וגם כמה נשים שמנות? וואלה, 'תה יודע - רשום לך בטור הזכות.....

אלי 00

New member
אי-ההבנה והאנורקסיה

כשאנו אומרים - "אתה לא יכל להבין מה שאני מבין", מה זה אומר? "לא כל בן אדם רואה את מה שאני רואה, רק אנשים מסוג מסויים רואים את זה". אולי זה אומר שאני מיוחד? אולי אני רוצה שתחשוב שאני מיוחד, שייש בי משהו שאין בך ואינך יכל לראותו כלל. בעצם זו טענתה של האנורקטית - אנחנו מבלבלים לה את המוח, כי אנחנו לא רואים/לא מבינים אמת שהיא רואה. אנחנו כלל לא יכולים לראות את האמת כי אנחנו אנשים מסוג אחר, אנשים מסוג שלא רואה, לא חש, לא.... ובכלל הדאגה שלנו לשלומה היא דכאנית/שטלתנית/פולשנית וכד´

למעלה