אנונימיות ברשת...

אנונימיות ברשת...

שלום רציתי לדעת האם יש דרך חוץ מפרוקסים. להשאר אנונימי שירותים כדוגמאת הAnonomyzer שעולה מלא כסף והגרסאת חינם שלו שווה ל**?*. אם החיפוש של כזה שירות לא יניב משהוא חינמי וטוב אני ארצה לדעת עוד פרטים על פרוקסי חינמי וטוב רצוי מהיר אני חושב ואיך ההתקנה הולכת מאחר ואני (המחשב שלי)הוא תחנת עבודה ברשת עם ראוטר.

זה אחלה...תודה רבה לך

וחוץ מזה רציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפרוקסי של אינטרנט זהב והאם כדי להתחבר אליו צריך להזין שם משתמש וסיסמא?

mmm

New member
אנונימיות:

לפני שאתחיל אומר שאנונימיות- כיום ברשת אפשר לשמור עד לרמה מסויימת של התנהגות- כאשר מעשים פלילים חמורים נעשים האנונמיות יכולה להפגע על ידי הרשויות- תלוי בכל מדינה ומדינה- ישראל היא- מדינה שאפשר לבצע כמעט כל דבר ללא צורך להתיירא מעונש, או מאיתור. כמו שצויין אחד הדרכים להגן על החתימה הוא פרוקסי, אפשר למצוא רשימה של פרוקסים בגוגל שהינו מנוע חיפוש GOOGLE.COM, אפשר להתשמש בשרותים אנונימיזרים, וכמו כן אפשר לשלוח אימיילים מחברות כמו יאהו או וואלה, דרך הווב, כאשר האי פי שנרשם בHEADER הוא של הפרוקסי. באשר לאינטרנט זהב, צלצל לשירות שלהם, טלפון5763000 ולבקש את כתובת הפרוקסי, בהנחה שיש להם- חברות מסויימות0 וספקי אינטרנט מספקים פרוקסיים, הן להגברת המהירות והן לאנונימיות, רצוי לציין שפרוקסי החברה, הוא לא אנונימי, ואינו כה בטוח לשימוש- החברה מפקחת עליו. וכך יותר קל לאתר פעולות המשתמש.

למעלה