אנוכיות בסקס?

אנוכיות בסקס?

לא ממש זוגיות עדיין, אבל אני קוראת כאן וזה פורום רווי חוכמה

התחלתי לצאת עם מישהו, אנחנו מכירים חודש פלוס מינוס ובנתיים ממש כיף לנו ביחד. פשוט כיף ונעים. ואנחנו שוכבים בערך 3 פעמים כל פעם שנפגשים, אממה, אני לא מסופקת. הוא בקושי יורד לי, כשהוא עושה לי ביד זה תמיד כהקדמה לחדירה ואני די קלה, כיף לי לשכב ולא מתעכבת יותר מדי על הפורפליי, אבל מתסכל אותי שהוא אפילו לא מנסה שאני אגמור. שום מאמץ!

אני לא רוצה להגיד לו את זה, כי לא יעזור לי שהוא ישתדל איזה לילה ואחרי יומיים יחזור לסורו, זה משהו שצריך לבוא ממנו וכנראה לא בא. וקצת מתחשק לי לחתוך על סמך זה ומנגד, הוא ממש חמוד.

זה משהו כ"כ בסיסי, שממש גורם לי לתהות. לא מדובר באני רוצה שתגע בי ככה ולא ככה - אלא העדר כל עניין מצידו בסיפוק המיני שלי וזה מוזר לי.
כי הוא לא כזה (נדמה לי) והוא כן אומר שאני חושבה לו ויש לו רגשות ובלה בלה

שנינו שנות העשרים פלוס פלוס.

גארוטה

New member
לא מבינה

למה לא להגיד לו, מה הרעיון???

אם לא תגידי הוא לא ידע וימשיך לחשוב שאת כן.

לדבר! חוסר התקשורת מתחיל במיטה וממשיך גם לשאר התחומים

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה הסיפור שלך?!?

בטח להגיד לו.

אל תעשי את השגיאה הטפשית הזאת של לחשוב כאילו שאת יודעת מראש מה הוא חושב ולמה הוא עושה מה שהוא עושה ומה הוא יגיד כשתגידי לו וכולי. את לא יכולה לדעת. בגלל זה אנשים אמורים לדבר.

זה שיעור בסיסי ביחסים.

אם תדברו וכלום לא יעזור - אז תחשבי הלאה מה לעשות.

A לוןA

New member
דבר ראשון שאמרתי מי שהתחלתי קשר רציני איתה:

אני לא מבין רמזים
ולא מבין עיפעופים
ולא מבין "טונים"
ולא מבין משחקים

אם משהו מפריע לך- תגידי
אם משהו מציק- שימי על השולחן

אל תרמזי, אל תשחקי משחקים ואל תעשי פרצופים כדי ש"אבין לבד"
פתוח, על השולחן.

זה עובד כמו קסם.

סטנגה Joe

New member
פאסיבית אגרסיבית?

אולי העניין הוא שאת פשוט שטכבת שם ומקווה ומצפה שיעשה משהו.
תהיי פה ושם אגואיסטית וקחי את שלך.
אולי הוא ילמד ויבין ואולי לא.
אז תוכלי לקבל החלטה מושכלת יותר.

תגידו מה יש לכם אתם?

מה יש לדבר כאן? היא יוצאת עם בחור חודש! אם לא עכשיו אז מתי זה בדיוק הזמן שלו להרשים אותה בביצועיים ולהציף בשביעות רצון? לתת לה תחושה שהוא הזיון של חייה?
אם במהלך החודש הראשון היא חשה את עצמה חפץ בידיים שלו, אין כל סיבה לפתוח מול הבחור שהוא חרא של זיון. זה לא עניין של האיך. זה עניין של המה, של תפיסת עולם.
הרי לא תבואו לקמצן קליני ותגידו לו "מאמי, אם אתה רוצה זוגיות, עליך לתת מעצמך".
לפעמים המציאות היא בדיוק מה שהיא. למה להעמיק עם מישהו קשר, אם כבר על ההתחלה היא נמצאת באוברדרפט בסוגיה כל כך מהותית של נתינה וקשב לבן/בת זוג?
זיון לא מכוון בן/בת זוג הוא לגמרי דיל ברייקר, יותר מגיבנת או חשבון בנק לא מאוד מפנק.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואולי הוא חושב שהיא בעננים?

דווקא בגלל שהם צעירים ואולי לא מאוד מנוסים, יש בהחלט מקום לטעות. להרבה גברים האורגזמה הנשית היא כמו המפלצת מלוך נס(לא את, מפלצת אחרת...): רבים שמעו עליה אבל מעטים ראו אותה.

מה הבעיה לומר לו בפשטות מה העניין? זה כל כך כואב להסביר מה הסעיה?

כי אי אפשר להגיד

שהוא חרא של זיון בפשטות. כמו שאי אפשר להגיד בפשטות שיש למישהו קטן. זה מסוג הדברים שיצלקו את הנפש הרכה השברירית והפגיעה של המין החזק.
בדגם המדובר <בבון קהה חושים שניזון מפורנו>, ועוד בגילו הצעיר, שיחה כזו תוביל לשני מקומות עיקריים - חרדת ביצוע ואטימות רגשית גדולה עוד יותר. למה לה, בגילה הצעיר, כל הבולשיט הזה?

גארוטה

New member
אפשר

וצריך להגיד, היום זה הוא מחר זה מישהו אחר ולפני שזורקים מנסים לפחות לתקן.

שנות העשרים פלוס פלוס זה לא כזה בבון צעיר עם נפש רכה ושברירית וחצ'קונים
ואם היא תשתוק והבאה אחרי תשתוק את יודעת איזה שם יצא לעלם החמודות ברחבי
מדינת תל אביב?

כל מה שאת אומרת נכון רק אם היא כבר אמרה והוא התעלם.

וואלה צודקת

אלטרואיזם זו לא מילה גסה

למען דורות הבאים של מתוסכלות מינית מהבחור כדאי שתהפוך לסרוגייט.
וגם אם לה זה לא יעזור, שלפחות האחרות לא יסבלו

גארוטה

New member
את רואה

כמה זה קל להיות צודקת...ולקבל מה שאני רוצה

רק הייתי צריכה להגיד

נומלה

New member
את מכירה את הבדיחה

של הבעל שלמחרת ליל הכלולות הביא לאשתו למיטה ארוחת בוקר מפוארת וקפה משובח ואמר לה: ככה אני רוצה כל בוקר מעתה ואילך.
תגידי הכל. כל מה שאת רוצה שיהיה, כל מה שמפריע לך, איך את גומרת, ואיך לא, ולמה את מצפה כשאת שוכבת איתו, ותגידי: ככה אני רוצה כל פעם. ואז, אם הוא עדיין לא יתפקד כרצונך, תזרקי אותו.
כרגע יש מצב שהוא פשוט לא מבין ולא יודע מה צריך, כי עולם המושגים שלו שונה משלך.

פינקית

New member
משהו כ"כ בסיסי

לוקח זמן ללמוד את בן הזוג, בין השאר את הגוף שלו והצרכים שלו.
לא עושה שום מאמץ? אולי מה שהוא עושה מעיף נשים אחרות? כל אישה ומה שעושה לה את זה, אם לא תגידי לו הוא אף פעם לא ידע (וכן, הוא לא אמור לדעת לבד, לא כל אישה היא אותו דבר).
את יודעת מה עושה לו את זה? זה שהוא גומר, לא בהכרח אומר שהוא "עף".
לדעתי אתם רק בתחילת הקשר, את אפילו כתבת "לא ממש זוגיות עדיין", כשהאינטימיות תעמיק, אם יש מספיק אהבה, תשוקה ורצון, אז לומדים איך לספק אחד את השני.

V i n a

New member
איזה כיף שאת כאן..

רק חשבי כמה שונה הייתה הסיטואציה אם היית מגיעה לכאן נשואה, אולי עם צאצא או שניים, ולא חודש אל תוך ההכרות..

באופן כללי, נשמע לי שאת חושבת שחדר השינה הוא רק חדר, ושאין כל קשר בינו לבין שאר מערכת היחסים שלך.
אז הרשי לי לתקן אותך - אם הבחור לא מתחשב בך ובצרכים שלך במיטה, סביר מאוד להניח שכך יתנהל גם בשאר המישורים במערכת היחסים שלכם.
אממה, את רק חודש אל תוך הזוגיות הזו כך שטבעי שבשלב זה תניחי שמדובר בבעיה נקודתית ולא כללית.

אם באמת היית מגיעה לכאן לאחר החתונה ועם ילד או שניים - הייתי מייעצת לך להילחם על הזכות שלך ליהנות מסקס באופן בו את חפצה,
אך מאחר ומדובר בקשר בתולי שעדיין נמצא בחיתולים - ארשה לעצמי לייעץ לך להקשיב למפלצת ולעשות לו ורדה רזיאל.

אם את ממש מתעקשת לתת לו צ'אנס, בפעם הבאה שאתם מסיימים זיון, קחי ויברטור ותמשיכי לענג את עצמך לידו.
כשהוא ישאל מה קורה, תעני לו "מישהו צריך לבצע את העבודה עד הסוף."
אם גם זה לא יעזור - הלאה, מדפדפים.

עונה לכולם

זה מה שמוזר לי, הוא חמוד, הוא ממש לא Player או אנוכי, אני מרגישה שמחוץ לחדר המיטות הוא ממש חמוד ומתחשב ואכפת לו ממני.
הוא פשוט לא הדימוי האנוכי המגעיל שאתם מעלים בדעתכם וכל הקשר שלנו קרוב ואינטימי

ובחדר המיטות, המרחב של הסקס מתנקז ל-לעורר אותי (קל וקשר חדש ובחור חמוד) ואז לשכב, הוא גומר ומתחבקים.
בנתיים לא עלתה השאלה מצידו - מה אני צריך לעשות כדי שגם את תגמרי

ומוזר לי שאני אפילו צריכה לחשוב או להעלות את זה, זה ממש לא מוכר לי אפילו מסטוצים/יזיזים ובוודאי לא מקשרים.

למעלה