אנה.

אנה.

זהו סיפור שנמשך שלוש שנים שבהם ניהלת קשר BDSM עם סאבית. הסאבית, אישה/שפחה נשואה, מתפרנסת ממשרה של עמדת כוח , מקפידה בלבושה המחויט, מטופחת ללא רבב. תחילתו של הקשר בנושאי פרנסה שונים. זיהיתי בה תקיפות, אסרטיביות מילולית ואינטלקטואלית, כל פאר הנשיות הזה צד אותי. בתום הפגישה הייתי מריץ במוחי את השיחה ואת דמותה. משהו בה רמז לי על מיניות שונה, דווקא התקיפות העסקית וחדות המחשב שלה רמזו לי שיש אצלה משהו של מיניות אחרת. לאחת הפגישות לבשתי מכנסי עור ועל ידית הנשיאה של התיק הלבשתי ל"קישוט" קולר, קולר עור משובח, ומעוצב. כפי שחשבתי מבטה נדרך וטייל עלי ועל התיק. לכשנפגשן מבטינו אמרו עיניה ללא מילים, אתה צודק. הזמנתי אותה לסרט, הלכנו לראות את אימפריית החושים ששיחק אז בקולנוע שבלונדון מיני סטור. מרגע מסוים בסרט התחילה הפגישה לקבל ביטויים מוחשיים של יחסי דום / סאב. מוחשיים, כי החל מרגע הגילוי שם בחדר הישיבות נוצר היחס דום /סאב. ישבנו בשורה האחרונה. את הסרט היא סיימה כשלצווארה הקולר, ידיה קשורות זו לזו מאחורי גבה, התחתונים והחזיה היו בתיקה, האורות עלו באולם, הקהל המועט יצא תוך שחלקו מגניב מבטים, סדרני האולם שבאו לנקות את הפופ קורן הסתכלו בנו ללא אומר. היא ישבה שם קפואה, מבטה מושפל ממתינה שאומר לה מה לעשות. כן, אני גם אוהב סשנים במקום ציבורי. הלכנו ביחד לשירותים הציבוריים של לונדון מיני סטור, שם שחררתי אותה. די היה לי במתח שהתלווה לסיכוי (האמיתי) להראות למי שעשוי להכיר אותה. הנכונות להיכנס איתי לסרט ולצאת משם כמצהירה הצהרה ציבורית חד משמעית אני ה סאב וזה הדום שלי יצרו את ההתחלה של יחסים שנמשכו שלוש שנים. יחסינו העיסקיים היו מחוץ ל BDSM והיא נשארה נאמנה לאירגון שלה. אני כותב סיפור זה לעצמי בכדי לתעד את זיכרון שלוש השנים מ2000 עד 2003. משתף אתכם בטיוטות לסיפור. שמה, כפי שבחרה ליחסנו, אנה. עד כאן להפעם. (די בכתיבה ובזיכרונות בכדי לעורר זקפה וגעגוע.)
 

Pixy led

New member
זה יפה כל-כך!

ואני מעריצה כשרון כשלך לזהות את התכונה הסאבמיסיבית ב(א)נשים.
טוב שיש זכרונות.
 

nerissa

New member
תהרגו אותי, אבל..

אני פאקינג שמחה שהאורי חזר. תודה, איש מחרמן-בכתיבה שכמותך
 

תבור.

New member
תודה כםולה לאורי

תודה ראשונה על התאור תודה שניה שחירמנת את נריסה.... ויש לי שאלה האם ניתן לרכוש מיומנות בזיהוי איתור מישהי שהיא סאבית/שפחה ?
 

nerissa

New member
בטח!

כל אלה עם המבט המושפט והחלול, הלבוש האפרורי, משקל היתר, נעלי גולדה וקול צייצני חלוש - אלה אנחנו!
 
ההבדל הדק

והחשוב שבין סאבית מבחירה זו שיש למושגים Sane Concentual משמעות אמתית לבין סאבית שמצבה הנשפי האישותי נותן משמעות חופשית ומבחירה למושגים Sane Concentual זה בטוח נושא מורכב ומאאאאאאאאווווווווווד לא חד משמעי. המבט החלול והמושפט אינו כלול בתוך SSC ככה ניראה לי בטח לא נעלי גולדה :) וכן נריסה, אני יודע שהתלוצצת
 
בניסוח הקודם נפלו שגיעות חשובות

והחשוב שבין סאבית מבחירה, זו שיש למושגים Sane Concentual יש משמעות אמתית וחופשית לבין סאבית שמצבה הנפשי האישותי אינו נותן משמעות חופשית ומבחירה למושגים Sane Concentual. זה בטוח נושא מורכב ומאאאאאאאאווווווווווד לא חד משמעי. המבט החלול והמושפט אינו כלול בתוך SSC , ככה ניראה לי,,,, בטח לא נעלי גולדה :) וכן נריסה, אני יודע שהתלוצצת
 

Z o d i a c

New member
תהרגו אותי אבל אני עדיין לא יודע

לזהות עבדים פוטנציאלים.
 
טוב אז הגיע הזמן

לספר לכם איך הגעתי להיות שפחה. בתקופה ההיא הייתי בעולם הבדסמ מזה שנתיים ומשהו. התחלתי לקנא בעבד שלי שבכל פעם נראה כאילו הוא עובר חוויה מדהימה ואילו אני, הסתפקתי באורגזמה. טוב, זה לא שאני מתלוננת חלילה, אבל רציתי לראות כוכבים. ערב אחר יצאנו למסיבה ובמהלכה יצאנו לחצר ודיברנו, אמרתי לו שחסרים לי הכוכבים והניצוצות שברור לי שהוא רואה. הוא לא חשב פעמיים ואמר "אז לכי לשירותים עכשיו ותוך שתי דקות אני רוצה ביד שלי את התחתונים ואת החזיה שלך" הוא אמר את זה בקול קר וקשוח והופתעתי מאד לגלות שזה גרם לי להרטיב. חייכתי כאילו אני משועשעת ופסעתי אל השירותים בנונשלנטיות. זה לקח יותר משתי דקות. כשחזרתי, הוא לא חיכה לי, אבל אחד האורחים האחרים נתן לי פתק ממנו ובו היה כתוב -"איחרת. תני את מה שי לך ביד ל... וצאי אל הגינה, חכי לי שם" (ה-... היה שם של מישהו שלא ממש סבלתי) הרגשתי את הרטיבות שלי מתעצמתעד כדי זליגה לאורך הירכיים. ממש שם בגינה, קיבלתי את הספנקינג הראשון שלי שהביא איתו אורגזמה עם ניצוצות וכוכבים. מאז לא יכולתי יותר לשלוט בו ודרכינו נפרדו.
 
המקום הנוכחי שלי

בלי להתחייב לגבי האחרון כלל גם את מקום הסאב. ליקקת הרבה מגפיים מאיכויות וחומרים שונים עד שזכיתי ללקק ולשתות את הרטיבות הנשיות. העבד והדום רוצים אותו דבר העבד מחכה שיתנו לו הדום לוקח. כל דום בסיגננו. איך זה כהכללה גסה ? :) האוטנטיות בכתיבה שלך,,, כובשת,
 

תבור.

New member
עכשיו כשאת מסבירה לי לאט

אני מבין מהר העיקר זה שהן עושות את ה קוקוקורווווווקווו זה הסימן.
 

Master Eagle

New member
אני חושב שהזיהוי הוא עניין של נסיון

גם אני מזהה אותן די בקלות (ראה הסיפור בבלוג שלי וגם הסיפור הבא יתייחס לזה). ואני יכול להעיד על עצמי שזה משהו שנרכש עם הזמן. אני חושב שאחרי כ-15 שנים התחלתי ממש להרגיש את זה ו5 שנים מאוחר יותר זה כבר היה בא לי באופן טבעי
 

זאת

New member
אם

הרגע הזה היה מתואר בציור, או צילום, אפשר היה לתת לו את הכותרת המופלאה בעיניי "ללא מילים". יש רגעים כאלה לפעמים, לא הרבה בניסיון שלי, שיש חיבור של הבנה בין אנשים. ככה, באיזשהו אינסטינקט, בידיעה, בתחושה. ללא מילים. יש בהם משהו חזק באלה. מרומם אפילו. כיף כשהם באים. עדין ונעים ונוגע היה לי התיאור שלך פה, אורי. פשוט ככה.
 
למעלה