אנה עלתה למקום ה35 בעולם

eyalelta

New member
אנה עלתה למקום ה35 בעולם

דירוג שיא בקריירה אם כי בשבועיים הקרובים לא תשתתף בתחרויות שיוסיפו לה ניקוד!

eyalelta

New member
תיקון

סמאשנובה תשחק השבוע בטורניר צ´רלטון בסיבוב הראשון מול שיאבון 28 בעולם בסיבוב השני אם תנצח ידידתנו דוקיץ

ראיתם איזה יופי?

יילנה כנראה " אוהבת" את אנה שלנו, ולכן סידרו לה פגישה אפשרית איתה במקרה שהיא תנצח את שיאבונה.

oren987

New member
אכן - דירוג שיא - אבל... ../images/Emo47.gif

אבל לצערי אני לא צופה גדולות ונצורות לאנה בצ´רלסטון! ככל הנראה היא לא ממש תצליח לנצח את פרנצ´סקה סהיבונה בסיבוב הראשון - וגם אם היא תצליח - דוקיץ בסיבוב השני - זוהי ממש משימה בלתי אפשרית!!

oren987

New member
תיקון טעות!! ../images/Emo47.gif

סיבוב ראשון אנה נגד גרטאה ארן מגרמניה!!! יש סיכוי טוב לעבור סיבוב ראשון!!

eyalelta

New member
הנה הכתובת

http://www.familycirclecup.com/2002/schedule.php אנה משחקת במגרש מספר 4 נגד אנה גרטה

eyalelta

New member
הגרטה היחידה

שמופיעה בדירוג מגרמניה זה גרטה ארן מקום 296 מוזר!!!

eyalelta

New member
זה מוזר!!!

המשחקים שמשוחקים זה ממש לא כמו המשחקים בלוח למשל שיאבונה משחקת כרגע מול מיקאלן וזנטי נגד ליחוטסבה למרות שבלוח משחקים היא אמורה לשחק מול מררו

אלון222

New member
אני אסביר לך מה קרה

סקיבונה האיטלקיה הוגרלה נגד אנה.אנה כבר תיכננה את הנקמה.לפני שנתיים אנה היתה אלופת טשקנט שבאה להגן על תוארה.הוגרלה נגדה צעירה איטלקיה אלמונית.היה חם ולח בטשקנט השחקניות כמעט התעלפו וסקיבונה הדיחה את אנה,המדורגת אחת בשלוש מערכות. ןנחזור לענין...אחת הטניסאיות המדורגות פרשה,האתר המחורבן לא הסביר וסקיבונה קבלה דרוג במקומה .גרטה ארן נכנסה כלאקי לוזר ואנה הרוויחה הגרלה קלה. אגב סקיבונה נוצחה נגד מיקלאין משוויץ בסיבוב הראשון.גם מיקלאין היא שנואה כי הדיחה את אנה בחצי גמר באזל אבל זה כבר סיפור אחר. בקשר לזנטי,התבלבלת בין שתי האחיות.זו שיחקה עם ליקובצבה וזו הביסה את מאררו 6-1 ,6-1. איך הידע שלי?מדהים לא?

למעלה