אנדרסן בצהרי היום

Merav B R

New member
אנדרסן בצהרי היום

אל אנדרסן הגענו לשעה לחוצה, בין לבין, לחוות את מטבחו של אלי מזרחי מ"כתית" לשעבר (שם לא זכינו לבקר וכבר היא ז"ל). אני חייבת להודות - בחיים לא הייתי יושבת במסעדה נורבגית, טוב שהמטבח השתנה שם. המקום והאוירה - בדיוק כמו שהיו באלי אולי זצ"ל שהיתה באותו מקום. נראה כאילו הזמן קפא שם (בטח חידשו את הריהוט, אבל הדקור - דומה מאד). ישבנו בחצר האחורית, לבד, נהננו משירות קצת מצחיק אבל מאד חינני ואכלנו די מהר:
פתיח OTH "שוט" של מרק ירקות עם כמון (מודגש מאד) טעים מאד
לחם הבית עם חמאה - רך וטרי ראשונות:
הוא - קבב דג ים ("מוגש על קציפת שום קונפי וסלט עשבים") שהיה באותו יום דניס. הוגשו 3 קציצות נאות של דג, טעימות לחך שנינו
אני - סלט עלי גינה ("בשילוב שאלוט, צימוקים בברנדי, רוטב ויניגרט, בלסמי ודפי פרמז'ן") - הסלט היה ענק (הוא עזר לי ללחך אותו), הרוטב היה מעולה. מדויק מאד
עיקריות:
הוא - מנת היום של פרוסות סינטה עם פירה בטטות - היה לו נחמד אבל הוא אמר שמהמנה שלי הוא היה נהנה הרבה יותר
אני - נקניקיות בקר על שוקרוט - לא, אני לא נרתעת מנקניקיות, במיוחד שאני יודעת שהן נעשו באותו מטבח. הוגשו 3 נקניקיות לא תפוחות מדי על מצע תבשיל כרוב עם חרדל משובח בפנכה בצד - היה מעולה. לסיכום קינחנו בטארט שקדים עם אוכמניות, ממש הזמנו בחולשה של הרגע (כמו שאמרתי, אני מעדיפה להמנע מקינוחים בזמן האחרון) והיה טארט חביב שחומם לעייפה. SO SO כמו שאומרים. לסיכום - מקום נפלא לעיסקית, לא יודעת איך בערב. מחיר העיסקית מחושב לפי המנה העיקרית וכולל ראשונה ועיקרית. אנדרסן ברנר 2 ת"א

Merav B R

New member
צודקת, שכחתי לרשום - כ- 180 שח

העיקרית שלו עלתה 89, שלי עלתה 56 והטארט כ- 30... (2 מהמנות מופיעות פה)

מיצמיצ69

New member
כפרה, איך לא לקחת את הניוקי?

זה הדבר הכי הורס שם ! ניוקי תוצרת בית - צרוב בחמאה- עם רצועות דקיקות של זוקיני וגזר- ברוטב שמנת וליים הורס! כבר הצלחתי לשחזר אותו בבית אם מישהו רוצה מתכון... (אבל עם ניוקי קנוי- איכותי! מיובא מאיטליה)

מיצמיצ69

New member
חיים רק פעם אחת... בפעם הבאה אני

באה לשם - אוכלת ניוקי וזהו. בלי מנה עיקרית ובלי קינוח.

ננה f

New member
כי לא כולם "לא בדיאטה" -:)

כמעט כל המנות לא אלה שלנו. אגב, היית צריכה לשאול את המלצר לגבי האחרונות... מלצרים מבינים בקינוחים בד"כ, וזה תירוץ נהדר להעלים עין מהדיאטה ולהניח להם לשכנע אותך לקחת קינוח פלילידיאט.

Merav B R

New member
הוא דווקא ניסה לשכנע אותנו לקחת את

מנות השוקולדיות או את מנת הטראפלס וויתרנו... ולא הבנתי את המשפט הראשון שלך

ננה f

New member
כשאכניס בקרוב ביקורת ה-1 יהיה מובן

-:) יש שם קינוח קליל יותר.

מיצמיצ69

New member
ניסיתי שם 4 קינוחים שונים ואף אחד

מהם לא גרם לי לעלפון (ואני חולת מתוקים) האוכל לעומת זאת - בהחלט כן

veredvered

New member
../images/Emo122.gif רשמתי לעצמי לפעם הבאה....

לעבור על כל השרשור לפני שאני קופצת

Merav B R

New member
../images/Emo6.gif

אין סיכוי לכ"כ הרבה חמאה ושמנת בבית (רק בעוגות שוות
)

למעלה